AMD Radeon Series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nagyon eretnekség megkérdezni, hogy az 5770-hez hasonló (40-45-50000 Ft körüli) árkategóriában van-e olyan nvidia kártya, amit jobban megéri megvenni (ár/teljesítmény, tartósság, fogyasztás, hûtés, zajszínt tekintetében)? (Nvidia GTX 460 60 ezer még mindig)
Választ elõre is köszönöm.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
A képzelőerő sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás behatárolt, még a képzelőerő felöleli az egész világot. És csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség.
Hát kérdem én, érdemes?😊
HD2xxx fölött érdemes. Nekünk pedig fõleg, hiszen csupán egy generációval vagyunk elmaradva.
[merlinw.org]
A 10.8-as ccc-vel mik a tapasztalatok? 4870-hez tenném fel, érdemes?
A képzelőerő sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás behatárolt, még a képzelőerő felöleli az egész világot. És csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség.
ASrock P4I45GV / 2x512MB DDR @ 333MHz / MSI NX Geforce 6600GT 128MB GDDR3 OC / Intel Pentium 4 Prescott @ 3.5GHz / Maxtor 40GB HDD / Mercury 450W / LG 560N / Windows XP SP3
de ha ati könyvtár alatt a program files / ati és ati technologies mappára gondolsz én azokat megszoktam hagyni
szóval akkor akár az ati mappát is törölhetem csak az ati technologies mappát hagyjam meg ?
ASrock P4I45GV / 2x512MB DDR @ 333MHz / MSI NX Geforce 6600GT 128MB GDDR3 OC / Intel Pentium 4 Prescott @ 3.5GHz / Maxtor 40GB HDD / Mercury 450W / LG 560N / Windows XP SP3
[merlinw.org]
Mert már 11 napja megrendeltem PC Gearól de nem hozzák ki és vissza vontam.
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
[merlinw.org]
Sose kapcsolom be utána meg nadeésamikor mégis. Most akkor sohasem, vagy csak néha?😄
http://goo.gl/gd6Zi5
reboot után okés minden :/
Forza.
Tehát a régi ATI-kra is fel kell tenni a legújabb drivert. Persze, ha nem akar valaki játszani, videozni, akkor nem muszáj, netezni jó a 9.1 is ...
Forza.
[merlinw.org]
a sose kapcsolom be = lapozó fájl mérete = 0
nadeésamikor mégis, mert pl: titan quest meg pár játék el se indul a bekapcsolása nélkül, akkor persze bekapcsoltam arra az idõre.
DE BÁRMILYEN MÁS ESETBEN, A RENDSZERT TÖBBÉVES MÛKÖDÉSE ALATT, AKÁRMILYEN FELHASZNÁLÓI VAGY JÁTÉKPROGRAM FUTTATÁSA KÖZBEN SOSE VOLT ENNEK HIÁNYÁBAN RENDELLENESSÉG VAGY LASSULÁS, DE OLYAT MÁR TAPASZTALTAM, HOGY HA BE VOLT KAPCSOLVA EGY JÁTÉK MIATT AMI KÉRTE, ÉS KILÉPÉS UTÁN JÁTSZOTTAM MÁSSAL IS - ÚJRAINDÍTÁS NÉLKKÜL - AMI VISZONT INDUL LAPOZÓFÁJL NÉLKÜL, NA OTT TAPASZTALTAM MÁR LASSULÁST EMIATT.
- Semmi köze az AutoCAD-nek a DX11-hez. DX8 kompatibilis VGA kell hozzá, ennyi.
- XP 64bit egy zsák ****, felejtsd el.
- AutoCAD 2011-nek Vista/Win7 kell (de legalábbis ajánlott)
- XP 32bit-hez a 2008 elõtti CAD-eket ajánlanám ().
Ha telepítés közben hibát dob, célszerû azt megosztani velünk, vagy Google-vel, esetleg utánanézni a CAD oldalán. Mert van neki supportja😊
[merlinw.org]
Szükségem van egy gyors és hasznos válaszra! Feltettem a win-nek az XP 64-bites változatát, bízva abban, hogy majd ezen elindul az autocad (tervezõ program), de már a videókártya driver sem települt fel! Telepítés közben hibát dob, pedig érintetlen friss telepítés, már 2. alkalommal tettem újra az egész XP-t és ugyanott ugyanaz a hiba! Ja és hivatalos AMD oldalról szedtem le a drivert!
Másik kérdés, mivel én a DX11 hiányára gyanakodok, fel lehet tenni egyáltalán a DX11-et XP-re??? Vagy ne is próbálkozzak??? <#wilting>#wilting>
Magyarul, most ott tart a VGA-d, hogy meg kell keresni a legstabilabb drivert és többé nem hozzányúlni😊 Ha új, akkor 10.6, 10.7 beton stabil lett.
[merlinw.org]
Bár, próbálkozhatsz.
soha nem tapasztaltam se a hiányát, se rendellenességet a kikapcsolása miatt... "
egymást üti a két mondat, nem is kicsit 😄DD
fotográfik kolomp edisön :D
bocs hogy nem soroltam fel több 100 gémet , tényleg , nagy butaság volt ez tõlem <#idiota>#idiota>
máskor nem leszek ilyen szûkszavú és akkor talán te se vonsz le téves következtetést <#wilting>#wilting>
bekapcsoltam a lapozófájlt ekkor már a ramból 1,8gb-t használt játék során és persze a lapozóba is pakolt cuccokat
én ezt nem csak úgy kitalálom , teljes mértékben meggyõzõdtem róla és tapasztalatból mondom hogy bizony lapozó fájl kell , hogy mennyi a ramod az lényegtelen , akkor is kell
kivételes esetekben engedélyezem, van játék amelyik anélkül nem indul el....
soha nem tapasztaltam se a hiányát, se rendellenességet a kikapcsolása miatt...
én sose tapasztaltam az általad leírt jelenséget lapozófájl nélkül, igaz még nem próbáltam a cod6-ot.
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64