AMD Radeon Series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Persze ha videóra meg netre kell, játékhoz kb. ugyan az, mint asztali monitorhoz.
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Meg tudná mondani valaki, hogy mi a legkisebb kártya, ami még kihajt egy "32"-es tv-t 1920x1080p-ban?
A képzelőerő sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás behatárolt, még a képzelőerő felöleli az egész világot. És csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség.
ASrock P4I45GV / 2x512MB DDR @ 333MHz / MSI NX Geforce 6600GT 128MB GDDR3 OC / Intel Pentium 4 Prescott @ 3.5GHz / Maxtor 40GB HDD / Mercury 450W / LG 560N / Windows XP SP3
Asus M4A87TD/USB3, AMD Phenom ll X4 4.0ghz, 2x2 Gb ddr3 1600Mz, VTX HD5870 1Gb, LG 22\" Full HD, Seagate Barracuda 1.5Tb sata3, Revoltec Chromus ll 450W
ASrock P4I45GV / 2x512MB DDR @ 333MHz / MSI NX Geforce 6600GT 128MB GDDR3 OC / Intel Pentium 4 Prescott @ 3.5GHz / Maxtor 40GB HDD / Mercury 450W / LG 560N / Windows XP SP3
Nekem egy ILYENalaplapom van.
"Support for Socket AM2+ / AM2 processors: AMD Phenom™ FX / Phenom / Athlon 64 FX / Athlon 64 X2 Dual-Core / Athlon X2 Dual-Core / Athlon 64 / Sempron processor"
Ebbe csak 2 magos procit tudok rakni?
Csak mert a kézikönyvében mintha mást is írna.
és L2 cache legalább 2 MB
táp meg 400W fsp , chieftec , corsair
Van olyan hogy nem kap az ember egyértelmû üzenetet a kevés bizserrõl és csak mondjuk a játékokban tapasztal FPS ingadozást, gyanús FPS leesést stb.
Nem is tudom hogy fogalmazzam meg a kérdést pontosabban de azért remélem valamennyire érthetõ a dolog.
Volt nekem már azt hiszem olyan kártyám még nagyon régen aminek külön kakaó kellett, ha az nem volt rádugva akkor jött a kis ablak az üzenettel hogy a kártya nem fog megfelelõen mûködni a kevés áram miatt, vagy valami hasonló.
Még valami:
1 gigás 5770-hez milyen proci kellene legalább?
És egy tápot is ajánljatok már.
http://goo.gl/gd6Zi5
www.smart-bus.hu
Gondolom ez a 5200-as kétmagos nem igazán van egálban a kártyámmal.
www.smart-bus.hu

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
www.smart-bus.hu
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Milyen procid van?
What about the forests?
Pár napja a laptopon újra kinyomtam a halo 1-et, óriási élmény volt, a hangulat verhetetlen, a poénok messze a legjobbak, a "ragadós" plazma gránát a kedvencem, eszembe sem jutott közben, hogy valami csúcs grafikájú fossal játsszak.
Ez az új 6XXX széria egy oltári népbutítás, még az 5870-et sem tudták igazából megizzasztani, csak azért, hogy 20-30 FPS-sel többet mutasson közben, aki meg erre élvez annak úgy kell. Ennek ellenére rögtön lecserélem, mert szinte alig kerül majd valamibe (nekem).
What about the forests?
TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
(Anandtech, Engadget)
Saor Alba
Na, 1 évnyi ilyen-olyan "edzésekkel" - nem hagytam szárazon - aztán rájött, mitõl is döglik a légy.
Azt még el kell mondjam, hogy kifogásként azt mondta, hogy nem szereti 'annak' az állagát, ízét, és a "saját" illatát sem érezni, amikor visszacsókolnám utána...
Na, ez változott meg 😊
Ilyennel sokkal találkoztam. Aszongya, õ nem sz*pik, meg ne is ny*ljam ki, egyiket sem szereti.
Na ilyenkor mondtam, hogy akkor fõzzél valamit, azt többet sose lássalak. Persze a szúrást nem hagyhattam ki 😄
Bölcs kollégám mondja mindig,
"Mindenkitõl azt kell elfogadni, amit jó szívvel adni tud." 😄 illetve, hogy "válogatós fa*z disznóba való" 😄
- vagy azt mondják, hogy a mérete nem számít
- vagy azt, hogy számít, de a "Tiéd pont jó, sõt..."
- vagy kussolnak, és közben az elõzõ kapcsolatukra gondolnak
- vagy nem élvezik a szexet, mert azt sem tudják, hogy kell.
😊))