AMD Radeon Series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Saor Alba
más ötlet ?
Saor Alba
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Radeon 5700-5800 tulajoknak:
Letöltik a Catalyst 10.10D Hotfix-et és a Radeon Pro programot és mindkettõt telepítik, majd a Radeon Pro Global settingsében bejelölik a featuret és a mentésre nyomnak. Egyébként innen a forrás:
http://www.rage3d.com/index.php?cat=75#newsid33970294
Remélem ezzel sikerül néhány embert lebeszélnem a pénzkidobásról, azaz az AMD profitjának növelésérõl. Okosan vásároljatok, ne legyetek konzumhülyék mint a nõk. <#eljen>#eljen>
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
Az új driverel a fehér részeket rózsaszínnek jeleníti meg.
Mi lehet a baj?
Steam: zboard25
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
Bocs, de nem reklámozom az extra,végletekig túrbozott gépet:)
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
Saor Alba
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Csak aztan nehogy ugy csinaljak mint regen es mindenfele SE meg egyebb lebutitott buszfrekis kartyakat adtak el.
Aztan lehetett magyarazkodni a vevoknek, hogy hat sajnos legkozelebb olvassa el a termek mutatoit.
Saor Alba
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
www.smart-bus.hu
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
www.smart-bus.hu
A pletyik 2GB VRAM-rol szolnak a 6970 eseteben, igazi e-penis kartya lesz... <#zavart1>#zavart1>
Saor Alba
Saor Alba
<#hehe>#hehe>
\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"
www.smart-bus.hu
Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic
\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"
Sziasztok! Titeket is megkerdezlek, hatha tudtok valami okosat...
Van egy Benq 2400 eco monitorom. Nemreg vettem es egy ideig D-sub kabellel hasznaltam, mert nem adtak vele hdmi-t. Ugy tokeletesen mukodik. Hdmivel viszont nem tiszta a kepe, a betuk homalyosak es nem tudom ugy meretezni, h a kep kitoltse az egesz monitort, valamiert az a menu inaktiv...
Van valakinek valami otlete, h miert lehet ez?
ON