AMD Radeon Series

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ez a grebber nem Crytek néven nyomul véletlen Ph fórumon?!<#nevetes1>
úgy látom õ lesz az. szegény közröhej tárgyává vált már ott is.
IMYke2.0.0.0
Nincs április 1, ugye nem szívatsz? <#hehe>
Évek óta olvasom, már nem is hittem benne, hogy valaha lecseréli azt a matuzsálemet.
Erre sikerült az egyik túlértékelt középkategóriás VGA-t vennie a jelenlegi piacon 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

pxxl
jah már múlt 7en 😄 volt is gondja vele, mert elment a hang (?)

All hail the double x!

Ne bassz,hogy grebber VETT VGA-t!!?? <#wow2>

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

MerlinW
Nem mondod, kötélnek állt végre?😊 Hogy mik vannak😊 Fizix FTW😊

[merlinw.org]

Solten
Szegeny csorikam most vett GTX460-at, ugyhogy 5 ev mulva benevez majd az Nvidia uj zabagepere... <#hehe>

Saor Alba

tirexi az az infantilis gyerek aki szétverte a gyári procihûtõt egy videóban?
GTX 460 ketyeg most a gépben , ugyh úgy vagyok vele költsék csak a pénzüket.<#idiota>
mondjuk Crysis 2 engem sem hoz lázba , elsõ rész és Warhead is a gépen van de eddig nem vitt rá a lélek , hogy végigjátsszam.
IMYke2.0.0.0
Hát, ha addig él, míg Yoda, akkor van idõm... bár, én nem, így igazad lehet, sietek minden szavát magamba inni, és nem térek le az általa kitaposott ösvényrõl, ott kullogok a minden lépésével simára bölcselkedett úton!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

pxxl
jajj te csírkepadavan...kövezsd a mezstert míg lehet 😄

All hail the double x!

IMYke2.0.0.0
Tényleg! A Master megmondta. ESztán így texek.

MerlinW
Ez így csúnya szó, írd x-el úgy nem csúnya😊
(by tirexi)

[merlinw.org]

MerlinW
Hálisten csak a krájziszról van szó, amiért nem kár😊 Bencsmárknak pedig ott lesz a multiplatform Unigine RTS😊

Viszont Grebber 100% hogy visszarepül az Nvidia topikba és elkezd gyûjteni a GTX580-ra <#idiota>

[merlinw.org]

pxxl
Vélemény?: lexarom (tirexi után szabadon) a krájziszkettõt <#nevetes1> az 1 is xar volt

All hail the double x!

IMYke2.0.0.0
Vélemény?: A qrva anyád envídia!

Solten
Hahh, tenyleg... 😊 Win7 eseten csak beuti a start menu keresomezojeben a cleartype varazsszot es mar a beallitasokhoz is ugrik.

Saor Alba

pxxl
sztem a ClearType-al lesz gondod, nekem is volt. van vindózos beállítás, meg asszem külön program is amivel konfigolni lehet a betûk élességét. valami cleartype tuner vagy mi 😊

All hail the double x!

ja , de 2 misi azért odavág.<#nevetes1>
nem hinném , hogy kacsa , nem mai hír már és rengeteg helyen írják.
Solten
Valami olcso(bb) HDMI kabelt hasznalsz?

Saor Alba

Solten
Nem ujdonsag hogy megveszik kilora fejlesztoket... <#alien> Amugy megvarom meg mas forrasbol is ezt, nem-e kamuhir vagy pletyka, lehet hogy egy nvidia-s*ggnyalo oldal talalta csak ki ezt (nem akarom irni melyik pl.: Fudzilla).

Saor Alba

kis OFF:
'kitguru today reported that the next EA famous FPS game Crysis 2 for PC will be redesigned to be much better with a Nvidia Geforce GTX 580 graphic card , and that's sound very logical as crysis 2 will hit the stores next years and as the previouse version crysis must stay at the top of the enthusiast graphics game-list.'

Az Nvidia 2 millió dollárt költött arra , hogy a Crysis második részét Geforcera (jobban mondva Geforce GTX 580ra) optimalizálják.
Emiatt esélyes , hogy PCn nem tartható a március 25i megjelenési dátum.
vélemény?<#idiota>
Nightt
Igen.

\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"

Solten
Hu emberek, az Nvidia felfedezte maganak a vapor chamber-es hutest... <#rolleyes>

Saor Alba

Solten
Az 1080p felbontast sikerult beallitanod?

Saor Alba

Nightt
Sziasztok,

A monitoromon homalyosak, elmosodottak a betuk, ha hdmi-vel kotom ossze a geppel (4850, gyari dvi/hdmi atalakito). Erdekes, h vga kabellel tokeletes a kep. Az osszes beallitasi lehetoseget vegigprobalgattam a CCC-ben es a monitor menujeben is, de nem talalom a megoldast... Ha valakinek van valami otlete, legyszi ossza meg velem. Koszi!

\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"

KranaZoli

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

Csak akkor írjátok azt amikor szóba kerül, hogy "átlag játékokhoz"... vagy kérdezzetek rá, hogy mihez kell...

Mafia2, ArmA2, RoF, GTA IV, egyértelmûen profitál belõle...

www.smart-bus.hu

setuh
Hellosztok!
Hogy tudnam azt megoldani h clone modban a tv-em rezolucioja mas legyen mint a monitore?

\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder

[HUN]FaTaL
Tudom, én is úgy szoktam 😊

Na de nem mindenki 😄

http://goo.gl/gd6Zi5

MerlinW
Tudod-e hogy lehet a legolcsóbban gépet fejleszteni?😊 2-3 évente elad-vesz. Mint az autóknál a bûvös 6 év. Tehát megéri. 2 év múlva 50k-t sem kap a 775-ös rendszeréért, most még 100 felett elpasszolhatja.

[merlinw.org]

MerlinW
Itt van pár csík, döntse el ön😊

Egyébként eddig csak jókat olvastam róluk. Mondom ezt minden elfogultság nélkül, hiszen még sosem volt AMD rendszerem😊

[merlinw.org]

PCX rõl írtam, pedig énis Hardverker-es vagyok, minden olcsóbb... csak most hirtelen a pcx-et ütöttem be.

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

Klemice
ennyire jó ez a 6 magos?

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

[HUN]FaTaL
Az átlag játékokhoz E8500 felett mindegy, szimek meg intelre vannak optimalizálva.

#64267: Szerintem i5 játékok alatt nem gyengébb mint a phenom II x6, ahol kijön a több szál ott igen, de mire 6 magot fognak a játékok használni már olcsóbban lesz jobb CPU.

#64268: Akkor ezt megbeszéltük, én csak reagáltam hogy szerintem értelmetlen 80k-t elkölteni gyakorlatilag minimális teljesítménykülönbségre.

MerlinW

[merlinw.org]

MerlinW
Honnan fenébõl tudjam miért nem elég neki? Õ kérdezte, hogy milyen processzort vegyen 55-60 ezer forintért. Én pedig válaszoltam rá, és véleményeztem. A többi az õ dolga.

[merlinw.org]

Mivel írta h alaplapot mindenképp vesz... gondolom õ is új rendszert szeretne... És mivel új rendszert szeretne ár/teljesítmény-be egy
AMD Phenom II X6 1090T BE 64,350 Ft
Gigabyte GA-890GPA-UD3H 31,975 Ft
Kingmax 2x2GB DDR3 1333MHz 15,163 Ft

Kb egy ilyen konfiggal jönne ki a legjobban szerintem! Persze alternatíva képpen Intelbõl is összetudja tenni ugyanebben az árban, de MerlinW által belinkelt adatok alapján már gyengébb lenne a gép.

Ez nem egészen így van. Attól függ, mivel játszik...

www.smart-bus.hu

[HUN]FaTaL
Akkor részemrõl is mégegyszer: Ha csak játszik akkor miért nem elég az E8500? Erre reagáltam csak, hogy szerintem jelen pillanatban nem éri meg váltani, mert a configja nem lesz sokkal gyorsabb, ennyi az egész. 😊

Utolsó mondatra pedig: A kommentjeid mindig lekezelõek, de lehet, hogy csak nekem 😄

MerlinW
Atyagatya...

Tehát azt mondod, hogy ha valakinek nem elég az E8500, akkor ne váltson egy minimum kétszer erõsebb konfigra?

Na még egyszer: CSAK processzort nem feltétlenül éri meg bõvíteni 50ezerért. Annyit nem ér. Szerintem. Kivéve ha valamire nagyon kell a 4 mag, tehát a játékok kihúzva.

"Komplett" konfigot pedig miért ne érné meg? A 775-ös E8500 erõs középkategória. Kérdezte mit érdemes venni. Én pedig írtam 55-60ezer forintért az alaplapjába valót és egy alternatívát is. A többi a szubjektív véleményem volt, a döntés pedig rajta áll.

Persze vehet i5 (ez is egy alternatíva) vagy i7-es rendszert is, sõt NASA-s szerverszobát is. A másik, hogy õ kérdezett, én válaszoltam, ha kérdése, problémája lesz felteszi.
Nem ugattalak én le, csak a francnak kell mindenbe beledugni az orrodat😊

[merlinw.org]

[HUN]FaTaL
Végigolvastam, tanulj meg fogalmazni. 😊 Szerinted C2Qra nem éri meg váltani, de az AMDrõl egy szót sem szoltál. Erre reagáltam, hogy szerintem arra sem éri meg e8xx-rõl váltani majd jöttél és jól leugattál...

MerlinW
Olvasd már végig a neki írt kommentemet... A végén van a lényeg. Ne az elsõ mondat után kezdj el kötekedni... okostojás...

"Ha a mostani gépedet akarod bõvíteni és csak proci kell, akkor:
...
Bár szerintem nem sok értelme van E8500-rõl C2Q-ra váltani."

Tehát, csak hogy megértsd a pici agyaddal: Ajánlott új konfigba fektetni, mert a 775-ös E8500-öt nemigen éri meg fejleszteni, elég az még mindenre.

Aki viszont most vesz új konfigot, annak az AMD perpill bestbuy.

[merlinw.org]

[HUN]FaTaL
Szóval szerinted a játékok miatt megéri ~80 ezer forintért váltania? Ok. 😄

MerlinW

[merlinw.org]

MerlinW
Mint írtam volt, alapfeszen egyik E8 sem megy 4GHz-en, max 3,6-on.

[merlinw.org]

[HUN]FaTaL
Mert játszik és annyival nem lesz gyorsabb mint amennyit elkölt rá 😊 Másképp fogalmazva: E8500ról bármire váltani, jelenleg szerintem felesleges.

MerlinW
Miért lenne felesleges az AMD egyik legerõsebb prociját venni?😊
E8500 3,6-on zokszó nélkül megy. 4GHz-hez kell némi szakértelem.

[merlinw.org]

[HUN]FaTaL
😄 3,2@4ghz neked az egekbe, értem. Kár hogy a legtöbb alapfeszen viszi még a gyári hûtõvel is. De inkább költsön el 60-80 ezer hufot 😄

És minek felhúzni? Felesleges gyilkolni a procit... Valamennyit lehet de nem az egekbe...