90029
-
#71974 Köszönöm szépen a válaszokat!Most már csak arra leszek kíváncsi,hogy mennyire lesz elég alá egy Core2Quad Q9550-es proci,mert azt mostanában nem szívesen cserélnék. -
#71973 Nem lehet. Csak akkor működik a CF ha egyforma a GPU (pl. 4850-4870) -
#71972 Fejlécben van CF táblázat. Nincs ugyan benne a 6-os sorozat, de ettől függetlenül látszik, hogy nem megoldható a 4-essel való párosítás. -
#71971 Akkor jól gondoltam, hogy Crossfire volt a szándékod. -
#71970 Hmm pedig ismerős azt mondta,hogy már lehet két különböző szeriából is CF-be rakni,ezek szerint tévedett.De mind1 is,ha úgyse bírná a táp... -
#71969 Értem,köszi a helpet! -
#71968 Ez a két kártya cfben nem fog menni. Külön-külön meg elég. -
#71967 Hát az amennyire Én tudom nem fog menni CF-ben. 4890 és 6950?!
Az nem vagy akart lenni és helyett?! 500W-os elég mind1ikhez. Van aki ennél kisebb tápot használ pl. Giga Superb 460. 6950-hez min. 500W-ot írnak, ill. Solten is ennyit rá min. tápnak vmikor korábban. -
#71966 Crossfire-ben?
Szerintem éppen hogy elég.
-
#71965 Szerintetek egy Enermax 500w-os táp elég egy HD4890 és HD6950-nek? (+3 HDD) -
#71964 Tegnap én erre válaszoltam, az hova tűnt? Na mind1.
Biztos hogy a monitorod ugyan azt a frissítést kapja mind két üzemmódban ? Mert olyan gyanús, hogy valami fals frekvencián hajtod.
Addig is win+P billentyűvel kapcsolgathatsz az üzemmódok között gyorsan. -
#71963 felváltva használat nem opció? miért jó, ha mindkettőn egyszerre megy ugyanaz? -
#71962 Nem tudom, tudtok-e ebben segíteni:
Adott egy 5850-es kártya
HDMI kikötve egy LED tv-re, míg a DVI-n csatlakozik a monitoromhoz
Azt vettem észre, hogy bármilyen játék esetén a képernyő alsó negyedén látok egy vízszintes törésvonalat, ha jobbra-balra fordul a kép.
Mintha nem lenne bekapcsolva a horizontal sync, ha létezik ilyen egyáltalán. Ugyanakkor, mivel a tv-n ugyanazt látom mint a monitoron, ott semmi probléma nincsen.
Kipróbáltam több játékkal, a törésvonal pontosan ugyanott van.
Aztán kipróbáltam azt, hogy letiltottam ezt a dual megjelenést, most csak a monitoron van kép - a probléma egyből megszűnt.
Most csak akkor teszem így dual módba, ha tényleg kell a tv-n a kép
Vajon van erre valami megoldás, vagy mi lehet ez ? -
#71961 Tenyleg ? :DDDD a kartyarol lecsapodo levego legorvenyt kelt a ventillatorok mogott ? :DDDD Na neee. -
#71960 Semmi hülyeség nincs ebben. Két általános, egy síkban levő venti turbolenciát okoz, így kisebb a hatásfoka. Ezért dönti meg őket Giga, ezzel elkerülve a fenti veszteséget. Lásd a középső Windforce videót. -
#71959 Lenti vidiken látszik, a meleg levegő távozik mindenfelé. Dobj be előre és hátra ventiket és szerintem máris jobb lesz a helyzet. -
#71958 YT-on vannak érdekes videók. :)
-
#71957 Eszem megall, hogy a gyartok mar milyen idiotizmussal probaljak etetni a vasarlokat.
"Antiturbulence Cooling" LOL -
#71956 a házam oldala plexi.kár hogy fejjel lefele van.(mármint a kártya :D) -
#71955 Ez nagyon szép.
Az én VGA-am játékok közben fel képes menni 85 fokra is, szal szerintem te nyugodt lehetsz. :D -
#71954 Tyú, ilyet nem is láttam még. :)
-
Blum #71953 Menjetek a fenébe :DDDD
IMY: Majd még elválik. :) -
#71952 A közmunka fontos eleme társadalmunknak:) -
#71951 magyarul szemetet szedsz majd? .D -
#71950 Egyenes út a környezetvédelmi mérnöki szakra :) -
Blum #71949 Még az se biztos,hogy megyek egyetemre/főiskolára.
Nemrég megkaptam a papírt,miszerint felvettek Települési környezetvédelmi technikusnak. :) -
#71948 És.... és... tényleg így is van! :))) -
Blum #71947 Második :DDDD -
#71946 EZT meg
EZT nézd meg :D -
#71945 Nem írtam el.Nos ő lenne a kicsike.Kipróbáltam milyen 100%-on , borzasztóan hangos. :D De mondom, a ház az egy csöves szar.0 szellőzéssel. :D -
Blum #71944 A kulcsszó a "valamit". :) -
#71943 Persze, persze.
De, azért 'tanújjá' is valamit, me' megbuksz ám.
-
Blum #71942 Mi a Zisten f.sza ez,hogy nem teszi be a képeket? :( -
Blum #71941 -
Blum #71940 Holnap lesznek meg az írásbeli eredményei addig még szabin vagyok,szóval..
-
#71939 Ha a monitorra gondolsz, kicsit szokatlan még, de tetszik:) Okos, szép és nagy:) Tényleg gyönyörűek a színei és a képe. Illetve maga a készülék is igen csinos:)
Maga a gép pedig, mint már írtam volt, teljesen kielégítő minden tekintetben:) Gyors, halk, hűvös.
Szeretem -
#71938 Á, úgyis elkaszálják - az esélytelenek nyugalmával inkább már most azt csinálja, amit utána fog: önfeledten PC-zik :))))
-
#71937 te inkább készülj a szóbelikre -
#71936 pont, hogy nem kell, hiszen 0%-on jó, ahogy írtad is
(nekem tévén is igy van, általában első installkor el kell játszani, hogy 0-ra huzod. az amd ezzel "segit" a bénáknak, akiknek a tévéjük alapból tullógatja a képet... velünk meg kicsesz :() -
#71935 Na es milyen az uj kicsike?