AMD Radeon Series

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

arty
vaaaagy az is lehet, hogy folyamatosan tölti a szigetet a hdd-rõl és ez tesz be a sebességnek 😉 (az elsõ is dadogós volt)

valami ssd tulajnak kéne megnéznie, mennyire akadozgat azon

Forza.

Her Laca
Határozott voltál?😊 No és most akkor milyen joy lesz?
Csak nem egy ?

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

KranaZoli
Bp.

Mind1. Vki megvuduzta Mo-t.

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

pointer4
<#eljen>
Off:

Na a garancia kérdés letudva. Mint írtam nekik, pénteken G940, vagy lóvé. Tegnap még beszéltem velük, azt ígérték mára meglesz a joy. Nem lett, de legalább a lóvét szó nélkül visszaadták.

On

www.smart-bus.hu

jelentem nem esik (gyõr)<#banplz>

ASrock P4I45GV / 2x512MB DDR @ 333MHz / MSI NX Geforce 6600GT 128MB GDDR3 OC / Intel Pentium 4 Prescott @ 3.5GHz / Maxtor 40GB HDD / Mercury 450W / LG 560N / Windows XP SP3

MR ME
itt mondjuk egész nap esett, lehet elfárad addigra 😄

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Ádebaszki,még ki kell gyalogolnom a picsába asszonyhoz...:|
Remélem addig még kibírja (Kaposvár..)

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

MR ME
itt is szakad, bp

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Esik az esõ? 😮
Hol is laksz te? 😄

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

KranaZoli
Nincsen semmit.

PS:

A pöcsöm kivan, hogy keccibe 7vgére kell megjönnie a retkes esõnek és egész nap fáj a fejem. Faxxom ki van. Vki nagyon elátkozta ezt az országot. Olyan elcseszett idõjárásunk lett mint a pöcs.

Itt most Streba-val Ti melyik Aera51 játékról beszélgettek?!

Más: Tetszik a vidi-d Imi. Csinálj hozzá intro-t is. <#smile>

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

IMYke2.0.0.0
Hú, tényleg - már tuti nem léphetek a mester nyomába! <#szomoru1>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Hagyom a gépet dolgozni (letöltések, és a feltöltés), és ha minden jól megy, akkor holnap délelõtt már a linket is adhatom.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Ja akkor nem most töltöd fel(???))), mert én már fel is tettem az Area-t....Nem baj ha nem teljes...ted fel légyszi valahová....
<#worship><#worship>

MR ME
és félperces intró sincs az elején pfff

IMYke2.0.0.0
Még szép.
Mivel nincs kóórájhetem, ezért 2 napig dolgozott szegény gépem a dolgon, de megcsinálta, és most úgy állítom be a dolgot, mintha a masinériám ezt helybõl tudná. <#ravasz1>

IMYke2.0.0.0
Áh, már látom mik hiányoznak benne - néhány, hosszabb leírás. Nem vészesek, de a maximalista játékosoknak ez hiányozna.

pxxl
tuti felkonvertáltad <#crazya><#hehe>

All hail the double x!

IMYke2.0.0.0
Mirõl beszélsz, irigy vérpistuka? <#ravasz1>
Válasszad csak ki szépen eztet-e 😊)) :

pxxl
isten...persze, ilyen gémpléj videóval. még csak nem is fullhd

All hail the double x!

Köszi...várom a privit...Isten vagy....

IMYke2.0.0.0
Lesz. Ahogy ígértem, feltöltöm neked az alapverziót, és Te megmondod, mennyire mûködik az v1.2-es játékverzióval, meg mik hiányoznak. Area 51 v1.0 HUN - 32,5 MB.
Feltõtikézem, és küldöm a linket.

😄 De legalább jó lett 😄 Nekem meg úgy kezdõdött hogy reggel felkeltem és furcsáltam hogy nincs hang 😄 De aza jó hogy elv a digitális csatik állandóan bevannak kötve 😄 Ja és az elõlapi tüskék üresen álnak, mégis bevannak dugva elvileg 😄

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

Totálisan igazad van,nekem is ilyesmi érzésem van......más: az AREA51-böl lesz valami??

Köszi!!!

IMYke2.0.0.0
Nekem az elsõ része jobban tetszett, mint ez.
A multi részébe bizonyosan többet feccöltek, s valószínûleg az online bartellbe is, de a játék valahogy hideg, élettelen... nem tudom miért érzem így.
Nem, nem, az életkoromnak semmi köze ahhoz, hogy az elsõ rész jobban bejött 😊

IMYke2.0.0.0
<#vigyor5><#nyes>

Solten
Tirexi irigy lesz ha meglatja.

Saor Alba

Hát ez sem az én játékom... fájdalom! 😄

www.smart-bus.hu

IMYke2.0.0.0
Kormányban sem vagyok szakértõ (ebben mások biztosan tudnak segíteni) - az X360-as vezérlõm gond nélkül FFB-el 😊

pointer4
Amíg nem jön meg a RAM-om, addig nem akarok nagyon utánajárni. Majd ha akkor sem megy, akkor kezdek kutakodni 😄
Amúgy hogy lehetne FFB-t rakni a játék alá ?
IMYke2.0.0.0
óóóó máááááj gáááááád... 😊

IMYke2.0.0.0
X-Fi-hiba lehetséges (ahogy bármi), de az biztos, hogy a játék is el van baxarintva.
Egy erõmûvön nem szabadna még recegnie sem.

pointer4
Így könnyû belátni a kereszt utcákba, nemjön-e egy marha AI 😄
Viszont annyira nincs felkészítve a játék a 3 monitorhoz, hogy még a HUD-ot se igazítják ilyen lehetõségre.
pointer4
De mindegy, hogy 5760*1080ban vagy 1920*1080-ban, vagy 1024*768ban játszom, akkor is megcsuklik.
Ennél jóval erõsebb gépet igénylõ játékok sem recegnek, ezért gondolok szoftverhibára.
X-FI-t nem szereti? Wareznél írtak valamit hangproblémára, megolvasom aztatat.
IMYke2.0.0.0
Íme, a saját "gameplayer" videóm:

Solten
Hat ha igy furdik a loveban, legalabb valami ertelmes monitort beszerezhetett volna... <#rolleyes>

Saor Alba

EZT!!!!! olvasgattad már valamit reagálj nekik.....
<#hehe><#hehe>

Na végül döntöttem. Ma megrendeltem a Gigabyte HD5770-es VGA kártyámat. Valamikor a jövõhéten érkezik meg, úgy hogy most már én is az ATi tulajok táborát erõsítem.

Ja és köszönöm a tanácsokat, javaslatokat KranaZoli-nak! 😊
IMYke2.0.0.0
A játék erõmûveken is, láthatóan megakad - ez nem a gépek hibája, hanem a "nagyszerû" programozói munka eredménye.
A megakadás alatt nem azt kell érteni, hogy kimerevedik, hanem látszik, hogy (scc) 0,01-ad másodpercre egy frame ottmarad, 'megreccen'.
A V-Sync sem segít a dolgon. HD-ban még ront is a dolgon - afelett pedig (úgy hiszem) már a terror határát súrolhatja.

Ha a hang is csuklik, az már valóban gép hiba.

pointer4
Nekem igazából olyan bajom van, hogy fél percenként megcsuklik a játék, hanggal együtt. Hiába megy 80fpsel. Csak 2GB RAM van most a gépben. Igaz a program állítólag csak 700MB-nyi helyet foglal le a feladatkezelõ szerint, és még van szabad 200MB RAM.
arty
jaja, env számit, a többi minusz 1-2 fps, nem érdemes lejjebb venni

Forza.

IMYke2.0.0.0
Azért, Neked erõsebb CPU-d, és 2 GB-al több RAM-od van 😊
De, majd látható lesz a videón, hogy mit tud a kicsikém. Még 106 perc. (2 perc 49 mp-es HD videó)

[HUN]FaTaL
Nekem az environmental quality mediumon van, többi very high, 4xAA, 1680x1050 és 30 fps megvan mindenhol.

http://goo.gl/gd6Zi5

IMYke2.0.0.0
Na, délutánra fenn lesz a tegnap este általam, saját gépen rögzített videó, s természetesen Full HD-ban is meg lesz nézhetõ (1920x1080, 30 FPS, avi).
A "Test Drive Unlimited 2 a "tesztalany", és a gép:

* Intel Core 2 Duo E8400 - (3.00 GHz)
* 2x 2GB OCZ Gold Series - (DDR2, 1066 MHz)
* Sapphire Radeon HD 4850
* Samsung P2770H - (27", 1920x1080/60Hz)
* 3250 GB HDD - (2 Samsung, 1 Hitachi - all SATA2, 7200 RPM)
* Windows 7 Ultimate (w/o SP1), x86 (32 bit)
Video: FRAPS
Coding: VirtualDub v1.8.0

A FRAPS-szel nem tettem ki FPS-értékeket (elfelejtettem visszaállítani a telepítésekor automatikusan letiltottam azt), de így is látható lesz, hogy egy erõsen kompromisszum-képes ember játszhat 'Very High' beállításokkal is .
Én persze "High' beállításával játszom, alapértelmezetten.
Az Antialiasing (élsimítás) bekapcsolásán még csak nem is gondolkodtam. Full HD, hatalmas monitor. Biztos szép lenne, de egyben játszhatatlan is, ezzel a géppel. Számomra értelmetlen lett az az opció.

IMYke2.0.0.0
Én kipróbáltam, 160 perc (!) múlva a videó is felkerül a netre...

arty
pénze viszont van, az se hátrány 😄

Forza.

kifli
Remélem solten nem haragszik meg topik reklámért, de van az uriembernek saját topikja is, ITT
gurubefree

&#12478;&#12523;&#12479;&#12540;&#12531;

Solten
A kulonbseg szvsz hogy Guru esszel vasarol, Tirexinek meg esze sincs... <#alien>

Saor Alba

gurubefree
ja .... 16 honap lemaradas. kockultam a artificial world-ben. ( Aion )

&#12478;&#12523;&#12479;&#12540;&#12531;