AMD Radeon Series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASrock P4I45GV / 2x512MB DDR @ 333MHz / MSI NX Geforce 6600GT 128MB GDDR3 OC / Intel Pentium 4 Prescott @ 3.5GHz / Maxtor 40GB HDD / Mercury 450W / LG 560N / Windows XP SP3
azóta fordul elõ mióta feltettem egy 64-bites ultimate-t és játszom a Brink nevû játékkal. Hotfix nem segít. Talán ha visszarakom a 11.4-es drivert?
!be hard, be ruthless! Origin: H4NZo
ASrock P4I45GV / 2x512MB DDR @ 333MHz / MSI NX Geforce 6600GT 128MB GDDR3 OC / Intel Pentium 4 Prescott @ 3.5GHz / Maxtor 40GB HDD / Mercury 450W / LG 560N / Windows XP SP3
HD5750 Sapphire kártyám van. 11.5-ös driver van fenn. És viszonylag sokszor elõfordul, hogy mikor játszom akkor atikmdag.sys (azt hiszem ez a pontos neve) kék halállal kidob. Mit tudtok tenni ellene?
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
aki nem olvas, az nvidiából is megvette anno a 8800gt után a 9600gt-t...
vásárlás elõtt tájékozõdni kell, üdv a valóságban <#eljen>#eljen>
Forza.
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
www.smart-bus.hu
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
\"fingjál bele a rencerbe\"
\"fingjál bele a rencerbe\"
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Amúgy Radeon 6950-tõl alig pár %-al lassabb.
Solten cseréld le kérlek HIS 6870 1gb-ra a logómat!
Baromi nagy és nehéz az 5770-hez képest!😮
elég macera tud ám lenni 😞
Forza.
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
Mondjuk azért is egyszerûbb lesz, mert én pl. szoktam csinálni az alap op. rendszer felhúzása után, még a driver-ek felrakása elõtt egy ghost-os mentést Hiren Boot segítségével, ez sokszor megmentette már a helyzetet (fõleg xp-s idõkben volt hálás dolog.
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
Néha érdemesebb a kályhától indulni.
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
Szóval: miután felraktam a Catalyst drivert, újratettem a játékot (ETS), töröltem a config.cfg-t, elindítom a parancsikonnal, molyolás, egy pillanatig fekete képernyõ, majd egy hibaüzi a tálcán, valami ilyesmi, hogy hiba után helyreállt a CCC. Játék el sem indul. Majd este pontosan meglesem, mit ír ki hibaüzenetben.
Jó rég láttalak téged is egyébként itt SG-n. Bár ennek lehet,hogy köze van ahhoz,hogy befejeztem az ETS-GTS topik látogatását illetve a moddolást.
Na,de hogy ne térjünk el a tárgytól...
Pontosan mit jelent az,hogy nem indulnak el az OpenGL-es játékok?
VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME
Ez nem jó hír sajna 😞
No de emiatt még nem fogok Nvidia karit venni.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
"Germs will die before they fly!"
All hail the double x!
Oprendszer: Win7 32bit
Sapphire HD4850, legfrissebb Catalyst (11.5, de a 11.5a sem segített)
Nvidia cuccok uninstallálva, Driver Sweeper lefuttatva csökkentett módba, utána Catalyst install, reboot, és sajna nem megy a 2 játék.
Minden ötletet szívesen fogadok.
Eddig nem ATI kártyám volt hanem Nvidia és még maradt egy-két Nvidia program a gépemen amiket eltávolítottam teljesen.
Viszont van egy kis problémám, és a segítségeteket kérném a következõben:
Tehát a lényeg az hogy ugye mindent letöröltem a gépemrõl teljesen ami az Nvidiával kapcsolatos és feltettem a legújabb CCC-t, de mikor ezeket a lépéseket megtettem az érdekében hogy a gépem minél stabilabb és gyorsabb legyen, egy pár játékprogram nem indult/indul a gépemen pl.: GTAIV + EFCL, NFS Shift2 és még sorolhatnám...
Nem tudom mennyire van köze ennek a topicnak az én problémámhoz, de gondoltam szerencsét próbálok!
Elõre is köszönöm a válaszokat, remélem tudtok segíteni 😊
<#help>#help>
VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME
6870 ment, 6950 jött, végül 6970-é flashelõdött 😊
(gigabyte)
sajna ez az 500as seasonicomat nagyon a végletekig hajtja... 330-350W konnektorból a felvett teljesitmény, kicsit fel is pörög a tápventi :/
Forza.
Forza.
Arrol szolnak a hirek hogy siman birja a Toxic orajeleit, az nekem mar boven eleg.
#71071: <#eljen>#eljen>
Saor Alba
\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"
\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"