90029
-
Blum #75540 Kérdés,hogy milyen alaplapod van. -
Edgecrusher #75539 van ennél nagyobb? :DDD
-
Edgecrusher #75538 sock. 775 ben mire? :D
-
#75537 sürgősen cserélj procit -
Blum #75536 Az a proci igencsak karcsú hozzá. -
Edgecrusher #75535 intel celeron 3.06
igen. mondom.. minden stimmt..
A test drive unlimited a 3650-essel ment lag nélkül.. ez meg úgy szaggat, remeg az asztal a monitor alatt.. :D -
#75534 Milyen proci ? Nem karcsú hozzá nagyon ?
Legújabb driver, directX, Netframework fent van ? -
Edgecrusher #75533 nem volt. friss vinyó, friss oprendszer telepítés..
nagyon idegesítő.. -
#75532 uhh az a szalagos cucc nagyon komoly :D kis koromból emlékszem rá hogy nekünk is volt ilyen szerkezet :) -
#75531 Leginkább driver. Nem volt fent nvidia vga driver ?
kifli: te is fiam blrutusz? :D B&W a leginkább ízlésemnek való hangfal a piacon (szigorúan a pénztárcámmal egyeztetve)
Amúgy a pc-t már rá se kötöm a hifire, x-fivel is szar a hangja.
Itt látszik alul a monstrum onkyo (42kg) is, meg a bowerek :D -
Edgecrusher #75530 Sziasztok!
Az lehet, hogy HD 5670 a táp miatt lassú?
3650-essel pl.: san andreas fullon ment, gyönyörűen.. ez meg még a színeket is szétveri.. mi lehet a baj?
Köszi. -
#75529 A különbséget max akkor veszed észre ha beállítod úgy háromnegyed hangerőre, időzíted hogy fél perc múlva induljon a zene és áttekersz bringával, papucsban a szomszéd utcába. Ha ott is hallani akkor minden rendben. -
#75528 a különbséget a hangrendszer miatt nem hallod :)
Másrészt nem vagy white fülő, azért fülesben és a genius 5005-be is hallom a különbséget, valamennyire,
Nappaliban bowers and wilkins hangszórókkal sokkal jobban kihallható a különbség, pedig az erősítő nem csúcskategóriás...
-
#75527 A különbség nemigazán észlelhető, én legalábbis nem veszem észre, attól még van aki igen... -
#75526 Hogy lenne már tisztább a 320ra tömörített mp3, mint a veszteségmentesen tömörített (~1000kbps) ? -
Blum #75525 Nehogy már megmagyarázd,hogy a 320kb/s tisztábban szól,mint egy lossless,mert akkor kapásból törlök vagy 40GB .flac-ot,meg .ape-t,amit mostanában összeszedtem :D
mp3-ból egyébként tényleg az a legjobb. -
#75524 grat -
#75523 Ha minden jól megy holnaptól 6870 tulaj leszek:) -
#75522 De a legtisztább akkor is a 320as :P Amúgy vissza kéne térni a radeonokhoz, mert szétoffoltuk a topikot xd -
#75521 Nem csak akkor. Lossless rulz :P -
#75520 De a zenéknél amúgy az a legfőbb, hogy 320 kb/s bitsűrűségű legyen, csak akkor van jó, tiszta basszus. -
#75519 OFF: Nekem Logitech S220-am van. Mióta letettem a földre nagyot üt, főleg electrot, dubstepet hallgatok rajta, a basszust nagyon adja, de csak akkor ha lenn van a földön az asztal alatt. -
#75518 Félre értettél, "milyen zenére" - "hogy tetszik zenére a hangminősége" :D bár, meg is válaszoltad :D
A tere, erősen szobafüggő is, illetve elhelyezés is erősen belejátszik. Bár aláírom, a hangfalakon is piszok sok múlik. -
#75517 Szinte bármire a rapen és a hörgös metálon kivül, de inkább trance és euro dance.Csak sajnos a hangszorok nem lettek a legjobban kiválasztva mellé SAL2610 szett aktiv mély nélkül.ÉS most vagy ennyire szar vagy gyenge hozzá az erösitö , de szinte hiányzik a sub hang és nincs tér a hangzásban Pedig mindenhol azt olvasni hogy falbontásra is alkalmas lehet az erösitö ha mmegfelelő HSZ van mellé. -
#75516 Onkyo!
Szeretem :D
Nekem egy 1994-es van, még ma is jól szuperál.
Milyen zenére ? -
#75515 ONKYO 505
saMSUNG LE32A330 -
#75514 amugy optikain valóban csak pcm 2.0 hang megy át, 5.1-ből csak filmek hangja Dolby Digitalban vagy DTS enkodolásban
csak a hdmi-n megy ki a tömöritetlen, enkodolatlan pcm 7.1, DD5.1, DTS5.1 -
#75513 "csak a TV hangszoroin nem marad meg az erösitöbe a hang."
milyen erősítőd/tévéd van?
anno avsforumon olvastam ilyet, hogy a tévé edidjét ismeri fel a vga és amiatt kapsz 2.0 hangot ... de mivel nálad az erősítőd nem szól, így inkább az erősítő beállítási hibájára tippelnék
-
#75512 Na, akkor már megy, tedd fel ezt, vagy ha normális a lejátszód, akkor be lehetne állítani, hogy ezen a digitális (spdif) csatornán miként milyen jelet hogy küldjön. Lehet a catalystban is van ilyen beállítás, még nem nagyon leselkedtem utánna. -
#75511 feltettem szol is, de csak a TV hangszoroin nem marad meg az erösitöbe a hang.
És a tulajdonságoknál is csak annyit ir ki a HDMI-nél hogy támogatott csatornák száma 2 akkor hogy jön ki rajt a 7.1?, de az optikainál is csak 2 csatornát lehet választani csak . -
#75510 ujabb, csak az nem jó driver :)) szedd le, szedd le a catalystot is biztos ami biztos, telepitésnél custom installt nyomj és ellenőrizd, hogy a hdmi audio mellett ott-e a pipa!
na, utána nézd meg az eszközkezelőben mit látsz, milyen drivert/verziót! :)
---
pointer4: tehát akkor nem is a két hangkártyát veted össze, hanem az xfi d/a konverterét a tévédével :) (fogadok, hogy a tévé az optikaiján is egy alakitott hangot ad tovább, hacsak nem DD/DTS 5.1 sávot küldesz rajta keresztül, gondolom ahoz azért nem nyúl)
és igen, lehet, hogy az EAX/DSP/driver/cpanel/kitudjami is manupulál a hanggal valamit, amitől neked az jobban tetszik. akkor lenne igazán fair az összevetés, ha az AMD kártya HDMIjét és az XFI optikáját kikötnéd ugyan arra az erősítőre - ezt se lenne könnyű amugy korrekten összehozni, hiszen tudtommal az AMD HDMIjén mindenképpen 48khz pcm7.1 fog kijönni, ami elég messze van az xfi nyilván beállítható, zenére perfekt 44khz pcm2.0-jától
nem tudom elképzelni, hogy egy foobarral, WASAPI-n biterfekten hangkártyára küldött 44khz pcm2.0 hogyan tudna jobban szólni egy hangkártya digit kimenetén, mint egy másikén... gyakorlatilag itt a hangkártya hozzá se nyúl a hanghoz, egyik sem! ez persze csak elmélet, a gyakorlatban nem igy hallgatod a játékokat, ergo simán lehet tényleg difi a két hangkártyád végső hangja közt :)
sry az OFFért, de érdekelt a "hangos" tapasztalat :) -
#75509 nem tudom nálam megjelenik rendesen az iaro nem szokott rossz lenni, IE9-el használok ha ez jelent valamit -
#75508 Nekem miért minden linked timed out-os? -
#75507 X-FI 5.1 analóg RCAval van bedugva erősítőbe (meg még optikaival is, de ott ugye a játékoknak nem lesz 5.1 hangjuk csak filmnek)
A ATI hdmivel megy a tv-be, onnan a tv optikai kimenetet az erősítőbe.
Zene hallgatásánál, amit csak istenkáromló-lusta perceimben végzek számítógépről, is gyengébb a hangja.
Illetve ha a fülest dugom az x-fi front paneljába, vagy át a tv fülhallgató kimenetébe, ott van ég és föld különbség. Bár ezt betudom annak, hogy nincs semmilyen EAX szerű támogatás a VGA ba.
Az hogy néhány játéknál elmegy pl a motorhang, vagy ha nagyon jó minőségű dolgot hallgatnék, akkor még recseg is a vga-s kimenet, az egy dolog. -
#75506 természetesen arra gondoltam, de az is vann fenn csak a 11.8-asra emlékeztem, de az én verziom frissebb mint a tied :P, de ráeresztettem a telepitöt de azt irta ki hogy már telepitve van a Catalistba épitett driver .
driver verzio Csak más cég csinálta. -
#75505 11.9-re, ugyérted, ugye? :) -
#75504 A realtek oldalárol a legujabbat szedtem le mert az ATI oldalán már nem jelolte hogy benne lenne a driverben , köszi akkor frissitem a drivert 10.9-re aztán meglátjuk
-
#75503 jelenlegi driver:
-
#75502 ati hdmi?! mikori driver az?! :D
legujabb catalystot felteszed, az felteszi a drivert is! ha nem expressz installt választasz, külön ki/be pipálhatod! -
#75501 itt egy kép hogy mindenhol megjelenik csak ott nem ahol kéne