AMD Radeon Series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.smart-bus.hu
Solten: Sajnálattal írom, de légy szíves kapard le a logóm. 😞
(bár per pillanat 3db VGA-m van: Sapphire Radeon HD 5850 New Edition; PNY GTX 570 és a Giga GTX 570 - ami marad)
Részletek a szignómban. Az egészrõl majd írok egy blog-ot, mert hihhetetlen macerákkal sikerült váltanom, csak most se idõm, se kedvem írni...
1ébként ilyen-e a vas: GIGABYTE GV-N570OC-13I GTX570 1280MB GDDR5 PCIE
Ezért most átmenetileg bezöldítem a fejlécem is. <#worship>#worship>
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
ゾルターン
www.smart-bus.hu
Érzem én, hogy költenem kell a 6950 2GB-ra inkább, de TF III hûtéses kiba drága... az ASUS directCU II kicsit olcsóbb, de az meg 3 slot.. de a bajom sokkal inkább a magassággal van. Az új házban ugyanis a VGA fölött, a hátlap kihajtása fölött kb 10mm-em van csak a perforált lemezig. És szerintem az ASUS fölé nyúlik ennek..
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
PH-n nem ég a radeon topik? 😄
www.smart-bus.hu
Ha szerencséd van még árában eladod ,pont amennyiért vetted <#eplus2>#eplus2>
Il2 totyikban csak megemlíted ,és már jönnek is a privátok😊
Merlin😊 Csak azért említettem,hogy lelkiekben készüljetek😊
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
www.smart-bus.hu

[merlinw.org]
Ha kell a 2GB ram és a moddolás nem feltétel, akkor meg EZ
A 6870 is egy jó kis vga, neked kell tudnod, hogy amikkel játszol, arra elég-e... 😉
A VTX3D-t én nem javaslom, mert csak 2 év garancia van rá. Szerintem kell a 3 év, már csak azért is, mert könnyebb eladni 2 évesen még a kütyüt... ha meg annyira jó, hogy nem kell eladni, mert elég a teljesítménye, akkor meg nem árt a 3 év garancia...
www.smart-bus.hu
Vagy nézzek VTX3D-t? Az csak 57... ezen tényleg AC hûtõ van? Sehol egy review..
Saor Alba
@Apocalipto: rosszat még nem nagyon hallottam VTX3D-rõl (PowerColor + Arctic Cooling) (a csupán) egy éves pályafutása óta, szerintem bátran bezsákolhatsz egyet, többeknek van itt olyanjuk. Olcsó, halk, hûvös.
[merlinw.org]
www.smart-bus.hu
Az az asus brutális... én is valami extra hûtõs cuccot akartam, csak azokat nem lehet moddolni... :S
www.smart-bus.hu
Ha ennyire forrosít a kártya, akkor viszont sok értelme nincs exhaustos ref hûtéssel venni. Néztem az ASUS féle directCU II-t, 3 slotos, baszottnagy darab, de talán éppen beférne még... arról a legtöbb helyen azt írják halk, és hûvös. Vagy MSI TwinFrozr II/III ?
Most AB-vel jól belõttem, az új házig jó ez így... 😊
www.smart-bus.hu
Amíg fenn volt a ház oldala, 30 fokos szoba hõmérséklet mellett 1 óra játék után 45 fok volt a házban! 😄
ATT-t én nem szeressem... ver a víz, ha nem gyári driverek vannak a gépemen! 😊
www.smart-bus.hu
Borg😊 Elvileg😊 De mint nemrég olvastam az elv olyan mint a fing,tartod amíg lehet😊 Mondjuk ez sehogy nem jön ide ,meg amúgy is de jót röhögtem rajta😊 Mind1 az elvileg re jött be:XD
ATT nem mûködik már ezekkel a kártyákkal?
De nem értem hogy fût be neked a házadba, amikor a ref hûtés elvileg kinyomja hátul a hõt?
Nekem a gyári vezérléssel olyan hõfokok jöttek ki, hogy azonnal leállítottam a gépem! 😄 90+ fok fölé engedi a vezérlés, és így már irdatlan módon befût a gagyi házamban, plusz az alaplapot is nagyon ( 45+ fok! ) felmelegítette.
MSI AB-t én is szívesen hanyagolnám, mert valahogy tisztább, biztonságosabb érzés, ha a CCC mellett nincsenek fenn ilyen progik... ( bár játékkal még nem akadt össze )
www.smart-bus.hu
És nálam az msi afterburner sem játszik, mert ahogy olvasom, összeakad a PB-vel BFBC2 alatt...
Idle hangtalan, terhelés alatt 60% körülre is felkúszik a fordulat, de nekem nagyon gagyi házam van. ( oldallap már lekerült ) MSI afterburnerrel csináltam hozzá profilt, így nem melegszik 75 fok felé semmi, de terhelve van hangja. ( 60% körül pörög )
A házban, és a lakásban is 30+ fok van...
www.smart-bus.hu
Milyen hûtéssel, mennyire hangos ebben a melegben idleben, és átlagos terhelésen játék alatt?
Érdemes ref téglahûtéssel venni, vagy valami custom?
ASrock P4I45GV / 2x512MB DDR @ 333MHz / MSI NX Geforce 6600GT 128MB GDDR3 OC / Intel Pentium 4 Prescott @ 3.5GHz / Maxtor 40GB HDD / Mercury 450W / LG 560N / Windows XP SP3
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
Resolves the following issues:
- Blue screen erorrs (BSOD) seen when connecting a HDMI and DisplayPort based display to an AMD Radeon HD graphics product when using AMD Catalyst 11.6
- Screen flickering when the system is idle
- Mouse pointer corruption found in previous AMD Catalyst releases
AMD Catalyst driver support for systems with the following AMD products
installed:
A8-3850 - AMD Radeon™ HD 6550D
A8-3800 - AMD Radeon HD 6550D
A6-3650 - AMD Radeon HD 6530D
A6-3600 - AMD Radeon HD 6530D
[merlinw.org]
"Interested in maximum gaming performance above all else but still strive for a mobile experience? Well you’re in luck, because the Alienware M18X, the most powerful 18’’ notebook in the universe, can support dual AMD Radeon HD 6990M GPUs! Watch this video to learn more about the intense gaming performance of the Alienware M18X with the world’s fastest single mobile GPU: http://bit.ly/oi1pkE."
Forrás: facebook.com/AMD
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Aida 64 alatt a "GPU árnyaló" mi akar lenni? 😊
www.smart-bus.hu