90029
-
#77702 Ezzel is csinálja..
De azért kösz :) -
#77701 Próbáld ki ezt! :) -
#77700 Igazából, most vettem gépet, így nem tudom "hanyas" driver készült a hd560-eshez. (vagyis, hogy meikel működne jól) -
#77699 Ha régebben nem volt ilyen gondod, akkor tedd vissza a legutóbbi stabil driver-t, nem HD5670-ekhez készült az új driver...ha laptopról van szó akkor főleg nem! :) -
#77698 Szval ilyet:
-
#77697 Hali
Az auto-recovery-t hogy tudom kikapcsolni 12.3-ba?
Meg hd 5670-es kártya miért csinál olyanokat, hogy néha nem válaszol és 1mp ig elsötétül a kép? (játékok alatt csak) (nincs túlmelegedve) -
#77696 Jaaa, hogy az ezt SE vesszük meg kiadás is ellenfélnek számít... -
#77695 Dehogynem, GTX 560 SE fantazianevet adott neki a zod' kompani, az mas kerdes hogy joval tobbet fogyaszt a 7770-nel... -
#77694 HD7770 ellen sem és az mégis csökken... :) -
#77693 Azert nem csokken, mert meg nem jott ki a 78** ellen epkezlab kartyaval a zod' kompani. Sajnos. -
#77692 Tegyél fel mellé új driver-t is ne csak CAP legyen magában... :) -
#77691 Üdv. 11.11-es catalysthez felrakhatom a 12.3-as CAP-et, sajnos TD unlimited 2 fekete képet produkál teljes képernyőn és ahogy nézem az új cap valamit javít a teljesítményen hátha megoldja ezt nekem. -
Blum #77690 VGA csere lassan esedékes lehet,de azt egyelőre tartsd meg és vegyél új alaplap+proci+RAM kombót -
#77689 Az s775 foglalatos alaplapot tekintsd halottnak fejlesztési szempontból, egy korszerűbb videokari viszont dobna a rendszer szanvonalán érezhetően, esetlegesen egy HD7770 nem lenne bele rossz vétel ha lemegy az ára 30e Ft környékére (nyáron valamikor esélyesen)! Persze nem írtad hogy mire használatos a gép, de ha játékokat futtatsz, főleg a DX11-es mód meghatározó számodra, akkor érvényes a HD7770 ajánlat! :) -
TomBond #77688 Szerintetek az aláírásomban lévő gépen még érdemes "fejleszteni"? (proci és videókártya) Ha igen akkor mit javasoltok? -
#77687 Akkor a HD7850/70 is fog csúszni nemsokára valamennyit lefelé, érdekes hogy a HD7950 ára csökken de az alatta lévő HD7870 ára nem...abból még biztos nem adtak el eleget a csökkentéshez, de ami késik nem múlik, pár hét múlva azoknak az ára is csökkenni fog valószínűleg... :) -
DIESEL DOG #77686 Az AMD mérsékli a HD7970-es árát, és ezzel együtt mérséklődik a HD7950 és a HD7770-es ára is... -
DIESEL DOG #77685 Radeon HD7870 és HD7970 Powercolor módra... -
#77684 Hi, AMD A8-3800 / A8-3850 / A8-3870K. -
#77683 Egészen olcsó, és ha jó is mellé... -
Tomy Lee #77682 Az a driver kellene amit a win7 fel szokott ajánlani update-nél.Csak most ezt nem teszi.Nem tud valaki verzió-t hozzá,hogy melyik az? -
DIESEL DOG #77681 Iponon ilyennel szemezgettem... :D -
#77680 NOCTUA NH-T1 -
DIESEL DOG #77679 Köszi neked is... :)
A pasztán már gondolkodtam... jelenleg nincs jó minőségű pasztám, de lehet hogy rászánom magam egy újra pasztázásra... -
Naka #77678 ÜdV!Melyik processzorba van a legjobb beépített vga? -
#77677 Ha csupán pár fokkal több akkor lehet csak a szobahőmérséklet több valamivel, esetleg a paszta kicsit megfáradt stb, semmi tragikus. :) -
DIESEL DOG #77676 Értem, köszi... :)
Kicsit besz*rtam, mert ennyire még nem volt meleg, anno régebbi verzió számú driver alatt volt ugyan 80°C közelében de átlépni nem lépte át... -
Borg #77675 Nincs azzal semmi baj. Nem furmarkkal kell játszani :) -
DIESEL DOG #77674 Srácok!
Furmark alatt 100%-os GPU load mellett a 80+ C°gondolom nem éppen normális... régi driver alatt azért nem emelkedett meg ennyire drasztikusan a GPU hőmérséklete... tudtok erről valami érdemlegeset? Hűtőradiátor nem poros, tiszta, ergo a levegő szabadon tud áramlani a lamellák között, venti is teszi a dolgát... -
Blum #77673 Oké,de az a ventilátor,ami magán a VGA-n van,az a kártyáról lefele fújja a meleget.
A radiátoron lévő venti evidens,hogy kifele fúj,de a radiátort - mifelénk - nem a VGA alá szokás tenni. Akkor az a meleg levegő,amit lefele fúj az a venti az mégis hol távozik el? Ha arra alapozunk,hogy (de hisz' a meleg levegő felfelé száll) akkor ez a megoldás nálam erősen bukta. Miért nem lehet olyat csinálni,ami a kártya hátulján ki is fújja a meleget? Lásd ref. hűtés..
Meg alapvetően egy vízhűtéses kártyán miért kell magán a nyákon is egy ventinek lennie? Ez olyan,mintha a proci folyadékhűtőjének blokkjára még rászerkesztenék egy léghűtőt,"me' mé ne" -
Borg #77672 Miért tartaná bent? A radin át kifele is lehet fújni a levegőt. -
#77671 ASUS HD5970 aprón, érdekes látni hogy ilyen is van valakinek :) -
#77670 Valószínűleg elég kevesen fognak ilyen hűtésbe beruházni, csak lesz eszük megfelelő környezetbe tenni egy ilyen különlegességet... :) -
Blum #77669 A meleg levegőt kajak bent tarja a házban?
Elég kevés az olyan ház,amiben a bővítő slotok helyén/alatt van egy venti,ami kifele fúj. Esetleg az alsó ventit lehet kifele fújásra állítani,de az meg milyen 'gány' már!? -
#77668 Szerintem csak azért hagyták meg rajta a bizonyos ventit hogy mégis legyen ok a hibrid elnevezésre, mert ha jobban megnézzük a vízhűtéshez több köze van az egész felépítésnek, mint léghűtéshez...így hangzatosabb, modernebbnek hangzik, eladhatóbb. :) -
Borg #77667 Azt mondjuk nem annyira értem, hogy a VGA-ra miért kellett még egy venti.
Tavaly is építettek már egyesek 580-ra pl Antec 920-at. Ott csak simán rácuppantották a GPU-ra, a VRM-en meg maradt a gyári borda+frame+backplate, és lazán hűtötte. Persze itt azért feltétel némi légáramlat a házban... de azért a külön ventit a VRM-re túlzásnak érzem. -
#77666 Érdekes próbálkozás, finoman szólva nem is rossz a hatásfoka... :)
-
Borg #77665
Hüm. -
#77664 AMD X2 255 3.1 Ghz,azis megérett már a cserére,bár még hálistennek tudok játszani bármivel,de nyárra tervezek egy proci cserét(AMD bulldozert néztem ki,25-26 ezer),meg egy új vidikarit,aztis olyan 24-25-ért szeretnék -
DIESEL DOG #77663 Üdv!
Számottevő különbség nem sok van köztük ha a számokat nézzük, (link) ugyanakkor a memória mérete miatt esetleg megérné a csere, de egy HD6850-es szerintem jobban megérné. (link)
Milyen CPU-d van jelenleg?