90029
-
#556 Már tesztelte DX10 alatt Evogordon azthiszem a 7.7-el és már nincsenek textúra hibák meg asszem 30-40 fps-t mondott rá.
-
Inquisitor #555 Passz, de gondolom kell hozzá egy Steam login és lesz valahol lehetőség, hogy ha ráklikkelsz egy Black Box-ra, akkor nem a hitelkártya számod kéri, hanem a "kaparóssorjegy"-en lévő serialt. Csak mikor fog kijönni, mert lassan egy éve tologatják ...
Melyik drivert próbltad, mert a 7.7 és 7.8-ban elég erős lett a Lost Planet alatt a HD2000 széria előző driverekhez képest ... meg állítólag fog kiadni patchet a Capcom, mert eléggé kaptak a pofájukra. -
daneelolivaw #554 azt még meg tudná nekem mondani, hogy a hl2 episode two+portal+team fortress 2-t hogyan lehetlesz letölteni a steamről a kártyához kapott kóddal? -
daneelolivaw #553 nah, kipróbáltam hd2900xt-vel a lost planet dx9-es demoját (úgy tudom, dx10-be nagyon kevés fps-t ér el, hála az nvidiának). max felbontáson,mindent fullra húzva 40-50 fps körül mozog, ami szerintem igen szép eredmény, hozzáadva, hogy 1 éve nem tettem újra az xp-t, és vannak töredezett fájlok bőven -
Inquisitor #552 Annyira nem, mint a C2D-t, de egy ember nonstop árul kisebb X2-ket amik mennek 3GHz-en, és az úgy nem lassú. Persze picit többért kapni C2D-t, ami húzva még gyorsabb, stb.
Barny van rajta szép nagy hűtés, ergo halkabb lehet, mint a referencia hűtő, ami szintén nem hangos. Még is csak 65 nanos a GPU. Van rajta 1.0ns-es GDDR3 memória, szóval elég baráti az áráért ... -
#551 Nézzel teszteket.
Biztos jó. -
#550 xpertvision 2600xt sonic ddr3 256mb.mennyire jo kartya???? -
#549 2900xt-t ATI tray tool-al procit meg már kicsit nehezebb... Biosba kell meg nem mindegy milyen az alaplapod meg az amd x2-őt nem nagyon lehet húzni. -
daneelolivaw #548 tudja itt valaki, hogyan kell vga-t meg procit tuningolni?
van egy amd 4800+-om meg hd2900xt-m.
és a tuningolás biztonságos? mert nem akarom, h tönkremenjenek. -
#547 xpertvision 2600xt sonic ddr3 256mb.mennyire jo kartya???? -
#546 a PCI-ex 2.0 foglalatba tudod berakni a PCI-ex 1-et
nem pedig a 2.0-ás VGA-t a PCI-ex-es foglalatba -
#545 Én linkeltem a Fr. oldalt, tölük rendeltem majdnem mindent, országon belül max 2 nap és tényleg nem volt velük semmi bajom, ha valakit esetleg érdekel utánanézek, hogy külföldre is szállitanak-e, vagy ha más nem, novemberben megyek haza, és én hazaviszem, de azt majd privátban, persze nem kérek 1 €-t sem elölegbe, de csak komoly ember keressen...
Jah, online shop-ok közül Fr.o-ban ezek a legolcsobbak, a többiek, vagy felárral, vagy olyan "rossz" hirük van, és baromi drágán küldik hozzád! -
#544 Csináltam egy faszántos háttérképet minden ATI fanatikusnak kötelező!
link -
Inquisitor #543 Hd2600pro-t láttam Japánban az Akiba pár üzletében árulták 17.000 jen körül. Ez igen drága, mivel csak GDDR2-es és kevesebbe kerül a PCI-Expresses HD2600XT. Viszont Francia online shopot valaki a múltkor linkelt és ott a GeCube HD2600XT kb. annyiba fájt euroba (AGP!), mint itthona PCIE verzió. Nagyobb kártyáról AGP-vel egyenlőre nincs hír. (De annó a GeCube megoldotta az X1950XT-t is ugyebár.) -
Inquisitor #542 Az a baj, hogy nem sokkal gyorsabb, mint a GDDR3-as 512-es, bár elvileg jobban húzható (már a memória), aminek meg a kihasználatlanul gyors 512 bites memóriavezérlő miatt semmi értelme.
Viszont továbbra is az a rögeszmém, hogy komolyabb DX10 stuffok alatt kelleni fog csúcskártyára a 1GB közeli VRAM és 512MB a kisebbekre.
(512-es HD2600XT rávert vagy 20%-ot pár játékban a 256-os társaira, pedig azok még DX9-es játékok voltak. Konkrétan ilyen volt a CoH.)
Ennek kéne most 90K-nak lennie, és 70-nek illene lennie az 512-es verziónak szerintem. -
virs lee #541 Ennyiért kettőt adnak? ~~ -
#540 GDDR4-es az. -
#539 VGA Sapphire HD 2900XT,1024M GDDR3/512,DS.fan,bulk 111 152 Ft
XD -
#538 Hali! Olyan jól beharangozták az AGP-s dx 10-eseket... De még mindig nincsenek... ha valaki akárhol lát Magyarországon iet irjon :D -
#537 Én nemtom hogy gondolják ez a gond.Mertha a pci expressz 2-es gépbe belemegy a pci expressz az egy dolog de jólenne ha a 2-es belemenne az 1-esbe is.
Nemtom melyik lesz én csak hallottam a kompatibilis szó vagy vagy. -
#536 mi mivel lesz kompatibilis? -
dara #535 Ne ragadjunk le a VGA-knál. Van ahol szükség lehet rá. -
virs lee #534 Így már jó. :D -
Abu85 #533 Megérkezett a középkategória amire nem mindenki várt.
Így már jó lesz. -
Abu85 #532 Gondolom annyival nem lesz olcsóbb előállítani, a chip ugyanaz. Szvsz a memóriákon sem lehet spórolni, mert 512MB lesz elvileg. Max a tápáramkörön lehet egy kicsit csonkítani. Magas felbontásban szűrőkkel szerintem simán lassít a 256bit. De ez elvárás, hiszen a HD2900XT-t is el kell adni. -
virs lee #531 Én nem vártam rá, szal nem mindenki. ~~ -
Inquisitor #530 Gondolom a 256 bit alig lassít rajta, ill. ott lesz értelme GDDR4-nek, ellenben valószinüleg olcsóbb lesz a nyákja? -
Abu85 #529 OOOOh máj gád...
A FireGL anyag szerint a R600PRO nem más mint egy 256bit-es teljes értékő R600 chip.
Ezt az is igazolni látszik, hogy az R600 chip kihozatala jelenleg a legjobb az AMD-nél, ergo nagyon kevés a hibás.
Megérkezett a középkategória amire mindenki várt. -
Inquisitor #528 Nagyobb frekin tolják csatornánként? Meg minek, ha jól sejtem kb. 8x sebesség sincs kihasználva még. -
dara #527 Gyorsabbak bizony, kétszer akkora az áteresztőképességük. És akár 32-t is lehet kötegelni. Ahogy az x16 is csak egy lehetőség az x1, x4, x8 és x12 mellett. -
Inquisitor #526 Amúgy miért írják sok helyen, hogy a PCIE 2.0 2x gyorsabb, mint az 1.0 és 1.1?
Nem ugyan úgy 16 PCIE csatornája van? Vagy azok gyorsabbak lennének? Azt hittem csak a leadott tápban tud többet ... -
Inquisitor #525 Tévedés, nem olcsóbb. Ne dölj be a beragadt áron árusító boltoknak. A 7600gs nagykerára valami 13+tréfa, a 7600GT meg 17K+tréfa, de lehet már annyi sem. Viszont így is megéri most már inkább a 8600GT. -
#524 DE ember, olcsóbb a 8600GT újonnan mint a 7600GT.
És van különbség köztük, nem is kicsi..... -
#523 Aztmondták hogy kompatibilis lesz a pci expresszel. -
#522 arra még várhatsz... :DDD
de megint elb@sztad a lépést,mivel már PCI-ex 2.0-asak lesznek a VGA-k...és ennyi erővel már vérhattál volna egy PCI-ex 2.0-as csatóloju deszkára is
komolyan nem értelek :D -
Abu85 #521 Elméletileg nem kellene, hogy legyen, de driverhiba mindig akad. -
#520 hehe erre most mondok valamit.
pl far cry-t felzuztam 6600GT-val izommaxra mindent akadt mint a bűn.
Néztem teszteket és ottvoltak hogy néz ki a game 8800-al elmondom semmi különbség nem volt max annyi 8800-on nem akad :D -
#519 Hali!
Azt szeretném megtudni hogy képileg van e látható különbség a HD2900XT és a 8800GTS között?Meiknél szebb a játék? -
#518 Kell a tökömnek a 8600-as hamár majd DX10 akkor legyen kövér de az még csak év vége vagy jővőre lesz csak!Attól függ hogy fognak futni a 7600GT a z idén megjelenő gamerengeteg! -
#517 Örülhetnek az emberek
2900 pro