90029
-
#756 akkor jol dontottem?
-
#755 -
#754 5300nal is jobb nem?
-
#753 tudom nemigazen tartozik ide,de megkerdeznem,hogy ti a helyemben melyik telefont vettetek volna,Nokia 7610 vagy 5200,7610 vettem,jol dontottem,szntem 5300 is jobb,nem? -
#752 320Mb-osról pofáztam -
#751 Nemtom, de Gianninál pár bolt és majd minden nagyker olcsóbb. -
#750 persze gianni nál kell venni akkor olcsobb:-) -
#749 Multkor még te mondtad hogy 70k alá se fog menni hanem inkább eltünnek majd a boltok polcairól! -
#748 3x próbáltam meg: Friss XP + minden driver, Friss Vista + a fontosabb driverek, Friss XP + csak a 7.8-as catalyst. A legutóbbival fordult elő legritkábban a hiba, de előfordult. Remélem tényleg a kari volt szar. Ja még annyit mondj már meg, hogy a Test Drive Unlimited-re is van valami trükk, hogy normálisan fusson? Amikor elindítom akkor olyan mintha maxon lenne a fényerő a monitoron, pedig normális értéken van. Néha helyrepofozódik, de amint bemegyek a garázsba vagy valami boltba, azonnal kifehéredik. Ha pedig bekapcsolom a HDR-t, akkor csak a nagy bazi fehérség van, és semmiféle kép nincs (ja de, látszik a menü ha behozom). -
Inquisitor #747 Vagy a kártya szar, vagy valami nem volt százasan feltelepítve. -
#746 Na jó, és a másik jelenséggel mi van amiről írtam? Arról, hogy sokszor ki-be kapcsol a monitor Vistán egy szimpla képernyőkímélőtől is és kiírja (márha nem akad ki az egész), hogy nem válaszolt az illesztóprogram, de sikeresen újraindult? (ugyanezt csinálta az xp is, csak sokkal ritkábban + ott nem akadt ki a rendszer, csak szimplán ki-be kapcsolt a monitor és bejött a VPU Recover ablaka) Egyébként köszi a 3DMark-ra a megoldást, de még mindig nem nyugodtam meg. Ja és a 3DMark amikor lefagyott és behoztam mondjuk a feladatkezelőt, akkor becsíkozott a képernyő és kék halált dobott. Ez is a Futuremark hibája? -
#745 majd kiderül ugyis -
Inquisitor #744 Copy/Paste
1: Keresd ezt meg: Windows/System32/Futuremark/MSC
2: Nevezd át ezt: Direcpll.dll, erre. Direccpll_.dll
Remélem nem kapok a "flood" miatt. -
Inquisitor #743 Ühüm, berítuk ebbe a témába is nem egyszer, hogyan lehet elindítani a Markokat. Nem a kártyában volt a hiba, hanem a Futuremark szabta el. -
Inquisitor #742 Ha tényleg azt tudja amit a FireGL verzió, akkor annyira nem féltem a konkurens kártyától ;)
R600Pro rulez! -
#741 bazze amire ez kijön addigra a 8800GTS tuti 50k alatt lesz...
vagy ennek a Pro-nak már megint uj ellenfele lesz: 8900GTS
-
#740 Ugye az nem normális, hogy Windows XP SP2 alatt egyik 3DMark se hajlandó elindulni és megfagyasztja az egész rendszert, Vista alatt pedig egy szimpla képernyőkímélő is ugyanezt produkálja sokszor + elég gyakran ki-be kapcsol a monitor? Konfig az aláírásomban, már visszaküldtem a kártyát a szervíznek, csak kíváncsi vagyok, hogy jól tettem-e, és tényleg rossz kártyára utaló jelek ezek (1 hete vettem amúgy). -
Abu85 #739 Nem éri meg a pluszpénzt. Alig gyorsabb, max. 3% bazi nagy felbontásban. -
Abu85 #738 Ennek a problémának a kiköszöbölésére való a Vertikális szinkron. Persze ezt tesztben nem szokták használni, de játék közben megszünteti a problémát. -
Akuma #737 Én :) -
Akuma #736 Lehetséges, hogy nagy volt a frame-ek száma az adott másodpercben, amikor mérték, csak épp volt benne egy akkora szünet, amit az emberi szem észrevett... ezért mondták, hogy megakadt, holott tényleg magas volt az fps mutató. Szóval nem feltétlen hazudtak, ezt tényleg saját szemmel kell látni, mert nem minden az fps... -
Abu85 #735 Ki akar GDDR4-et amikor ugyanolyan gyors a GDDR3-is. -
Abu85 #734 Hehe azt írja, hogy a 8600GT-n jobban futott, kevésbé akadt meg. Mégis a HD2600XT-n mérték a legnagyobb minimum FPS-t. Legalább a táblázatban is húznák le az értékeket, ha már hazudnak... -
Akuma #733 Tudtommal a DDR4-es nem olyan olcsó... -
Abu85 #732 Az Obliviont miért nem max-on tesztelték. Teljesen játszható a HD2600XT-n. Igaz, hogy a GF8600GTS akkor nem verné meg az AMD-t, de ez egy tesztlap vagy nem? -
#731 26eft vs 32eft -
Inquisitor #730 Na jah, de a HD2600XT az majd 2/3-a áron van mint 1950Pro.
Ami engem érdekelt, hogy gyors e az UT3 motorban, és az deült ki, hogy igen csak gyors alatta, a játékok jórésze azzal jön ami érdekel. :) -
#729 asszem az alsó volt
azért vettem mert megtartottam az x1950pro-t és el tudjam adni a régi gépem
hd2600xt gyenge az x1950prohoz képest
rFactor Champcar seres-be próbáltam sokáig 2600-as akadozott mikor a lienz festival pályáján a macskaköves utón mentem végig, 1950-esen csak alig -
#728 8600 vs 2600 overclock is van -
Inquisitor #727 Ez itt a Full kártya doboza (fekvő) és rajta a matrica, hogy benne a Black Box
E meg a Lite verzió doboza (álló!) ami sokkal kisebb és nincs is rajta a Black Box matrica -
#726 2900xt hez kaptál
mert én x1950-hoz nem -
Inquisitor #725 Akkor az Lite verzió volt. Amúgy nem minden gyártó adja a 2600-hoz, az Xpertvision Sonichoz (ami jó kártya) pl. még a kábelek egy része sem jár ... -
#724 Akkor csak 2900xt-hez adnak..
De még én is csak lesni tudom :S -
#723 sapphire hd2600xt gddr3-at vettem 256mb abba nem találtam half-life 2 ep2 -t kupont:-( -
#722 Egyébként a 2600 2400hez isa adnak episode 2 kupont??? -
#721 Én is elégedett vagyok a 8600-al, de nagyon kíváncsi vagyok az ATI-ra.
-
#720 én 7900gtx-ről cseréltem 8600gt-re...
:PPPP
Nem használtam ki, és jól jött az a +22K.
:) -
#719 nekem volt hd2600xt-m hawer most vett gainward 8600gts golden sample a 7900gs után nem is értem miért
nekem most még mindig x1950pro van és marad is -
Inquisitor #718 Nem cserélek. Még csak a Bioshock demoban próbáltam, és elégedett vagyok vele, bár rájöttem a procim kevés hozzá (az 1GB ram meg az UE3 motorhoz), most nézelődöm X2 proc után. Csak hát kérdés hogyan gazdálkodom ki a családi kasszából. :D -
#717 Hogy megy a 2600xt-d? Nincs kedved egy próbacserére inno 8600gt-re?
:)
Nagyon megnéznék egy 2600-ot.
:D