90029
  • Inquisitor
    Nekem azért furák ezek a tesztek, mert marhára nincsenek egálban azzal amit én hallok vagy látok HD2000 kártya tulajoktól arról mennyire is megy nekik jól. A Gamspotos tesztnél legalább a HD2600XT reélis eredményeket hozott, igaz állítólag DX10-ben is pont olyan gyors, míg a vetélytársa ott már csak a felét tudja kisajtolni.
  • NeoMaN
    Pont ezért linkeltem. Mondjuk gémszpotos teszt elég furi...
    :D

Inkább Firingsquad.
  • Mayday
    Samsung Syncmaster 913N LCD a monitor. Elvileg 75HZ-t szeret maximum az 1280x1024-ben, igy is ment mindig, szepen.

Jelenleg csak a 60Hz es a 70Hz a valaszthato, de mindkettonel nagyon vacak a kep, alig olvashatoan szetcsuszott.
  • Abu85
    Tessék
    Egy csomó teszt mást mutat.
  • BaliBoy
    Hát ha CRT-s monitor akkor szerintem nyugodtan vedd fel vagy 100Mhz-re a frissítés arányát (feltéve, hogy a moncsi is bírja), ha TFT monitor akkor még mindíg azt mondanám, hogy nem a monitor default felbontását állítod be. Bár ha a mindíg ezen volt...
  • Mayday
    Persze, 1280x1024 70Hz, erdekes modon 60 Hz-n egy fokkal jobbnak tunik. De mindig ennyin ment az elozo 1600XT-vel.
  • NeoMaN
    ez is egy teszt

másikabb teszt

Akkor most kikis verhetik a mellüket?
  • BaliBoy
    Megfelelő felbontás, frissítés van beállítva?
  • Mayday
    Gyors help kellene!

Vadiuj Sapphire HD 2600XT kartyamat telepitettem most, Catalyst 7.8 driverrel, es a kepem kicsit homalyos, szetcsuszott!

Mi lehet a baj, mit kezdjek ezzel???
  • takraj
    Kicserélték az XpertVision HD2600XT-met egy ASUS-ra, de ennek 100Mhz-el (effektíve 200Mhz-el) lassabb a RAM órajele. Szal az XV az 1600Mhz-es órajelű volt, ez meg 1400Mhz-es. Arra lennék kíváncsi, hogy ezt mennyire lehet észrevenni a teljesítményen?
  • grebber
    Azt néztem a teszt végén 1GB rammal ugyanúgy fut mint 2GB-al.
  • bertino
    2048x1536, High Quality

mert én ekkora felbontáson biztos fogok játszani :)
  • grebber
    Ebebn a pillanatban akartam beirni ezzel a szöveggel verhetik a mellüket a 2900XT tulajok!
  • Evogordon
    Bioshock teszt. Ugyebár az ATI van az csúcson :D

link
  • Evogordon
    Habár.. Utána nézek hogy rálehet e tenni 2900xt-re.
  • Evogordon
    Aha ilyen van az users-ben is de azt mondják hogy nem nagy szá de kösz.
  • ajem kisa
    Egy ilyet találtam neked, azt irja, hogy jo minden atihoz, meg nvidiához...(mer' ugye én nem értek hozzá!):)
  • BaliBoy
    Nem tudom. Majd meglátjuk. Épp ezért várok. :)
  • Inquisitor
    Hát én egy 8800GTX-re vagy 2900XT-re se merném ráhazudni, hogy DX1-ben lesz minima FPS 50 fölött minden játékban.
  • Evogordon
    A picsbe még nincs európáben ilyen hűtés azt mondták
  • BaliBoy
    Én elhiszem neked. De ez csak 1 játék. Erről speciel tesztett nem láttam. Ráadásul nekem vmi olyan kell majd ami minimum, 40-50 fps-t tud produkálni 1440*900-ban (bár legjobb lenne ha 1680*1050-ben tudná)
    De mind1. Novemberig még van idő. Addig hátha tényleg kiad az Ati új középkategóriás kártyát + ami még fontosabb jobb drivereket Vistához is!
  • Inquisitor
    Csak ismételni tudom magamat, srácnak 1280-ban full játszhatóan, 1600-ban meg 15-40FPS-el ment a Bioshock. DX10-ben full beállításokkal! Azért annyira nem szar az az XT.
  • Evogordon
    Na emberek valamelyik nap megrendelem a vízhűtést a HD2900XT-mre!

Felhúzom vagy 1000mhz-ig a GPU-t majd csinálok 3dmark-al tesztet! A 8800 Ultra elmehet a picsbe

• BaliBoy
    Hát pont ez a baj, hogy ne csak vhogy elbírjon vele egy kártya, hanem küldje azt rendesen. Nekem ugyan nincs 2600-as kártyám úgyhogy csak tesztekre tudok hagyatkozni de komolyabb graff mellett már csak 10-15 fps-t produkálnak ami elég szerény. DX10-es fronton meg még rosszabb a helyzet.
    Én úgy vagyok vele, hogy ha veszek egy videókarit akkor annak 2-3 évig jónak kell lennie. Természetesen idővel már nem lehet majd maxra állítani dolgokat, de amikor megveszem akkor az akkori játékokat igenis vigye el a kártya rendesen. Namost a 2600-as ezzel kapcsolatban nem győzött meg.
  • ajem kisa
    Itt a link, ahonnan vettem, ott irják az orajelét!;)
  • Barny
    a hd2600xt csak elbir valahogy a crysissel,vazee
  • Evogordon
    És ez gyárilag túl van húzva a többihez képest? Mert ezen iceq3-as hűtés van.
  • ajem kisa
    Nekem ugyanez van!:)
  • Evogordon
    Milyen faszán teljesít ez a kiis kártya :)

link
  • BaliBoy
    Crysis nanosuit trailer

Remélem addigra kiad az Ati vmi friss, ropogós kártyinkót mert már izzik a géppuska a kezemben. :D
  • Inquisitor
    Tudja a fene, de a fórumokon nézett Dx10 eredmények alapján elég érdekes lenne, ha a 2900XT csak 2x lenne gyorsabb a 2600XT-nél, mivel az egy negyeelt kártya. Erős a gyanum, hogy valamit vagy ki, vagy bekapcsolva hagytak egyik kártyánál. Vagy valamelyikhez nem friss drivert tettek fel ...
  • grebber
    "Anyira részletes grafikai beállítása van"

Én nem láttam mást mint lehet állitani hogy low medium high ez olyan nagyon részletes vagy te mit és hol állitottál?
  • bertino
    2900XTvel én is örülnék egy részletes grafikai játéknak...
  • Evogordon
    De egyébként aki teheti töltse le world in conflict-ot mert befotok rajta h*gyozni!!! Anyira részletes grafikai beállítása van áhhh DE A GRAFIKÁJA!!! Olyan hogy még a katonáűk is olyan részletesek hogy csak na.. A fű nem csak textúra hanem mint egy fps játékban! Gyönyőrű!!!!
  • Evogordon
    Ez érdekes mondjuk :) Mert haveromnak is kb ilyen erősségű gépe van mint nekem csak neki 5600+ x2 EVGA 8800gts 320MB 2 giga 800-as ram és leteszteltük a bioshock-ot. Mindenhol rávertem vagy 10-15 fps-t volt ahol többet is de persze kevesebb is és full grafón nyomattuk!
  • grebber
    Aztmondták hogy UE3 atinak fog kedvezni!Hát ez nem azt mutatja
  • bertino
    semmi
    telefonos topicba kérdezd meg ne itt
  • Barny
    mi?
  • NeoMaN
    omg
  • Evogordon
    Nem ismerem a telefonokat de biztos :DD