90029
-
gabr #2156 1600-as és társai felbontásban valószinüleg... -
#2155 PH-s teszt is arra fog jutni hogy jobb a 8800GT. -
#2154 ezt majd kiszámoljuk ha mind2 kártyát normálisan lehet kapni és lesznek ph-n tesztek róla -
csgj #2153 És ki a fenét érdekel?! Vki az ATI-ban bízik meg jobban, vki meg az Nvidia-ban. (Én ATI-ban) Teljesen mindegy, mert mindegyiknél vannak rossz, és jó kártyák is. Az meg, hogy a 8800 a legfaxább, azt érdekelje, aki nagyravágyó kocka, és van rohadt sok pénze! És akkor le is lehetne zárni ezt a vitát, mert nincs túl sok értelme.... -
#2152 Ti beszéltek ár-teljesítmény mutatóról hogy az Ati jobb?
" eddig elkészült tesztek alapján bizony a 8800 GT vezeti továbbra is a legjobb ár-teljesítményű kártyák listáját"
-
#2151 Vmod r670 -
#2150 -
#2149 3870 tuning de nagyon -
#2148 Árcsökkentést adott parancsba az AMD -
#2147 Sapphire hd3870 60eFt
Gainward Bliss 8800GT 512MB PCIe 68eFt -
#2146 3870 jóval olcsobb mint a 8800GT lol ne nevetess! -
#2145 Ez agyrem ......
-
#2144 Tudod mit... meghagylak a kis világodban! -
#2143 valami számtech boltod van? h ennyire biztos vagy a dologban h rogyásig vannak/lesznek a polcok?
képzeld itten a legtöbb boltban sold out van vagy Pre order,szal nem hiszem h majd pont magyarországon lesznek először rogyásig a polcok...de Te biztosan jobban tudod
én nem gondoltam azt h az hoz nagyobb hasznot ha drágábban, de kevesebb kártyát adnak el,jól tudom h a középkategória viszi a pálmát(most sikerült elcseszniük),de amig csak csúcsVGA van az számit... -
#2142 lényegtelen melyik jobb,itt az van ki milyen fan
tudod valakinek a teljesítmény többet számit,mint bármi más
b@szhatod az ATI-t Te is ha nem tudsz venni,ugyanugy NV-nél is ez van
honnan tudod h voltak driverhibák ha nem is probáltál ki még egy 8800-asat se?mert egy-két ember beírta ph!-n meg itt is,nekem sose volt eddig...
-
#2141 "és azt az NV nem fogja hagyni h jobban kapkodják az ATI-t mint a sajátjukét,akkor jön az árcsökkentés...amugy most is tudná olcsobban adni,megse kottyana neki,csak hát kell nyereség..."
Na ez a LOL. Rogyásig vannak a polcok 8800GT-kel... Ráadásul még fel is ment az áruk ahelyett, hogy csökkentek volna. Közgázból is karó a tudásod. Miből gondolod, hogy az hoz nagyobb hasznot ha drágábban, de kevesebb kártyát ad el mint az ha alacsonyabb áron de jóval többet? (még 1x emlékeztetlek, hogy mennyire árasztják el a piacot a 8800GT-ék.) -
#2140 azért írtam mert te mindig azzal jössz az nvidia milyen jó és az ati az szar szerinted mert picit lassabb
és mikor irok 1 ati karirol valamit te mindig jössz 1 gyorsabb nvidia karival ami csak a teljesítményébe jobb de árba minőségbe viszont elbukik
nekem is volt szerncsére 1 8800GTS-em szerncsére bontatlanul eladtam
az a vélemyényem sokkal jobban jártam az x1950Pro-val mert nem voltak 1évig folyamatosan driverhibák a játékoknál mint a 8800-asoknál
és szinte majdnem olyan jól futott minden és féláron vagy még olcsóbban
a dx10-nek meg valjuk be 1év után se ér sz♠rt se -
#2139 lol jah biztosan
talán az 1950XTX-et se azért dobték ki a piacra magasabb ótrajellel mint az XT-t h leverje az NVidia csúcskártyáját...mi ez ha nem versengés?
és azt az NV nem fogja hagyni h jobban kapkodják az ATI-t mint a sajátjukét,akkor jön az árcsökkentés...amugy most is tudná olcsobban adni,megse kottyana neki,csak hát kell nyereség... -
#2138 -
#2137 Vegre egy inteligens ember !!!!!!!!!!!!! Ott a pont ..... -
#2136 Nem ertem ezt az egeszet amin vitatkoztok ..... mindenki vegyen olyan kartyat ami az igenyeinek megfelel.
En 8800GTX-et hajtok .... biztos vagyok benne hogy nem vennek megegyszer.
Hajtjuk a mokuskereket kollegak. ATI bacsi meg NVIDA rohognek a markukba.
-
#2135 pfuuu. Ilyen hülyeséget is régen olvastam már.
Nem értem neked miért kell mindenkit oltanod. Elég szánalmas vagy. És még csak igazad sincs mivel a két gyártó között a versenyt nem az befolyásolja, hogy kinek van brutálisabb kártyája (csillagászati összegért) hanem az, hogy féléves/éves szinten kitudta jobban növelni a bevételeit. És lehet, hogy a 3870 nem éri el a GT szintet, de ha az árkülönbség nagyobb a (gy.k. a 3870 jóval olscóbb) mint amennyivel elmarad a teljesítménye akkor akár a fejére is állhat az nvidia ha ennek köszönhetően az Ati/AMD-nek nagyobb lesz a piaci részesedése a videokártyák között. Ez az barátom amiben versenyeznek és ami számít nekik.
(btw. a 3850 teljesítménye félúton van a 8600 és a 8800GT között. Az OC verzió pedig 3870 szinten van.) -
#2134 ki mondta h ennek 8600GTS-nek kell versenyeznie a HD3850-el?
höh
ennyi erővel mondhatnánk azt is,h a HD3850 ellenfele a 8800Gt és a HD3870 ellenfele a 8800GTS 512Mb-os VGA
Az ATI akkor is nagy sz@rban van NV-vel szenben hol van egy olyan VGA-ja ami megközelíti a 8800GTS-t?
sehol
és nem kell azzal jönnötök h az átlag user ugyse vesz drága VGA-t,mert nem teheti meg,ugyse erről szól a verseny a két rivális közt,hanem h kinek brutál VGA-ja...csak gondolkodjál maszka az átlag user még a HD3870-et se tudja megfizetni és a 8800GT-t se... -
#2133 Vagyis nincs! :D
Kár! :( -
#2132 jó, akkor ez még brutálisabb... gondolkodám sztem lassan be se férne a házamba -
#2131 de van csak 3850 512mb OC van összemérve 8800GT-vel ott 15%-os hátrányba van kb összesítve -
#2130 Srácok!
Olyan teszt nincs, ahol tuningolt 3870-et mérnek össze 8800gt-vel? -
#2129 nézd már meg jobban ezen 2x akkora van
-
#2128 1-2%-al lehet lassab ami szinte semmi -
#2127 azért a 8600-on brutális méretű az a borda :D -
#2126 A kisebb órajelek miatt tré ez a kártya a hűtése zseniális. -
#2125 most nézzétek jól meg ez hogyan versenyezne
evvel?
sehogy 8600gt-s nél sokkal gyorsabb a hd3850 -
#2124 Nekem GT sz@rt se érő hűtése ingerel. De csak a béna hűtővel tudták mérsékelni a gyártási költséget. -
#2123 Szerintem többet... -
#2122 Nem vagyok biztos benne kovezzetek meg .... de a HD2900 XT valamivel tobbet eszik mint a GTX ... -
#2121 Meg hatalmas fogyasztassal :-) -
#2120 nagy teljesítményű kártya, nagy hangzavarral :))) -
#2119 Es ezt mondom ugy hogy 8800GTX-et hajtok ..... mar 1000x megbantam hogy megvettem. Leeszi a gatyam ..... ha szabadnapos vagyok es jatszok , olyan mintha egesz nap menne a porszivo. -
#2118 Hi
Osztom a velemenyed .... HD3870 teljesitmenyben es fogyasztasban nagyon jo eredmenyeket produkal. Szerintem jobb vetel mint egy 8800GTS vagy 8800GT -
#2117 Nem gagyibb, csak gyengébb. Ezen nem segít se a 10.1, se a 4.1...