90029
  • czky
    Én is meg lennék vele elégedve! :)
  • MaSzKa
    nekem volt Sapphire HD3870-em és 1 nap alatt megszerettem
    kár hogy el kellett adnom

most megint olyat veszek

én személy szerint meg vagyok vele elégedve pedig sokkal töbért vettem mint 50eFt
  • Nelman
  • czky
    Ha én baromságokat beszélek az csak azért van, mert a hülye agyaddal nem vagy képes felfogni amit írok!
  • gabr
    Én téged egyáltalán nem tudlak komolyan venni, baromságokat beszélsz...
  • MaSzKa
    a prohardvert és az sg-t olvasva azt a következtetést vontam le az Nvidiások közül sokkal több a nagyképű és beképzelt tag
  • czky
    Amúgy én nagyon vártam ezeket az új kártyákat, de sajnos minél több tesztet néztem meg, annál inkább elkeseredtem, mivel én is 3870-et szerettem volna. Tény, hogy most is elfogadnám, de max. 50k-t adnék érte. 8800gt se érne nekem többet 65k-nál. Csak amikor egy webshopban a gigabyte 3870 63k, az msi 8800gt (igaz még nem elérhető) 62k, akkor ez egy nagyon csúnya dolog.
  • czky
    Pont erre gondoltam. Hiába van a Radeon jobb technológiákkal feszerelve, mire az kihasználhatóvá válik, már úgyis elavul a kártya teljesítményben. Sőt sajnos most se túl fényes ebben.
    Ez a "sok láma NVIDIA user" meg picit erős. Vegyél vissza a személyeskedésből! Ki vagy te, hogy akárkit is így jellemezz?
  • MaSzKa
    nekem is volt ilyen kártya a kezembe ezért megvan a véleményem róla

nekem tetszett egyedűl a hanyag hűtőbordakidolgozással nem voltam megelégedve a HD3870-nél

ugyanígy voltam az x1950 Pro-val is ott is nem volt lecsiszolva normálisan a hűtőborda öntésének a helye

persze amit tesztelni küldtek azt meg tudták jól csinálni
  • MaSzKa
    milyen nagyságra gondolsz?

egyetlen amibe versenyezni tud a radeonnal szemben az a 15-25%-os teljesítménytöbblet és hogy a sok láma NVIDIA user veszi mint a cukrot
  • czky
    Arra gondoltál, hogy nem azért akarja a 3850-et venni, mert az annyira jó, hanem azért mert nincs drágább kártyára pénze? "cikkiró/hardvertesztelő" nagy ügy. Ugyaolyan ember, mint bárki más. Miért számítana az ő véleménye többet?
  • czky
    Ez már kicsit szánalmas. Van EGY teszt, amiben ki tudja miért, de ócskán szerepel a GT és innentől kezdve ezen kell csámcsogni és erre alapozva hangoztatni, hogy hű de király a Radeon...
    Tény, hogy én is szerettem volna, ha jobban sikerül az új HD kártya, de el kel fogadni a 8800GT "nagyságát"! xD
  • MaSzKa
    mert ha olvastad volna a ph fórumot rájönnél hogy mostantól nem kapnak ajánlott minősítést a friss elsőverziós hardverek

csak a tisztánlátás végett olvasd el a ph cikkiró/hardvertesztelő véleményét is:

:D
  • Gabesz amd64
    más tényeket mértnem linkelsz be ? :D
  • MaSzKa
  • MaSzKa
    "1024x768-as felbontásban még a 8600 GTS is gyorsabb volt, ezért az NFS PS alatt elért eredményeket kezeljük fenntartással! Mindenesetre az jól látszott, hogy az NVIDIA csal, ugyanis az nfs.exe-t 1234.exe-re átnevezve megjelentek az árnyékok, és persze csökkent az fps-ek száma."

ph
  • MaSzKa
    65eft felett tudsz csak venni
  • gabr
    Nem.
  • HF
    Egy olyan power color hd 3870eset szeretnék má! Ha már egyszer elhatároztam magam, hogy veszek, akkó lehessen má kapni normál áron!!
    Mindig meggyőzöm magam azzal, hogy inkább a 8800gt, utána rájövök hogy mégsem...
    Remélem karácsonyig tudok szerezni magamnak egyet. Egyébként a Shappire 3870-eseknek nem gddr3-as memóriájuk van?
  • grebber
    Na végre már hogy megjött az a teszt!
  • gabr
    Mondjuk, durva ez a Nvidia exe átnevezéses csalás!
  • gabr
    A prohardware tesztben a 8800GT kiütötte a 3870-est...
  • Jaffa 2843
    tud vki egy összehasonlító tesztet linkelni egy 3870 és egy 8800GTS (320)-ról?
  • MaSzKa
    HD 3850 Crossfire vs. 8800GTS 512MB G92
  • Solten
    NFS pro street 1280-ban totál maxon szaggatásmentes.
  • MaSzKa
    én 1280x1024 no aa és af LCD
  • gurubefree
    En minden jatekot 1024x768-ban jatszok. Vannak kivetelek .......
  • Solten
    A krízisz a 8800 gts-mel 1024-ben tökéletesen megy.
  • gurubefree
    En a 8800GTX-em 1024x768-ban hasznalom :-)
  • strebacom
    Hali én tényleg kipróbáltam anno a két kártya (8800Ultra és 2900XT) közötti képminöség különbséget a Crysisben, és mit kell hogy mondjak hát jobb az atival lehet nincs olyan gyors mint a gf, de pl ha a vizben usztál, és nézted a tengerfenekét....hát elég nagy volt a különbség, de ezt látni kell igy már hiába irom le..részletesebben látszott az atival....meg a fák levelei is közelröl részletesebben láthatóak amiket én megfigyeltem....hát ennyi....
  • gabr
    Én is olyan felbontásban nyomom, 4-szeres, és 16-szoros szűrővel! Tökéletes!
  • G18XM8
    Nekem a HD 3850 egymagában is elég lenne. Szerintem jó vétel, és egymagában is jó teljesítményt nyújt 1024x768-ban.
  • bardocz
    és tényleg:O erre a grafikonra nem is emlékeztem:)
  • gurubefree
    Pontosan .... Szerinten HD3850-es is eleg CF-ben ha sporolni akarsz.
    Lasd. : #2331
  • bardocz
    hátha kijön majd +1 aztán sokáig nem kell új gép:D
  • gurubefree
    Javitok ... arrol szolnak a hirek hogy olcso lesz
  • gurubefree
    Nem hiszem hogy annyira olcso lesz ( mondjuk errol szolnak a hirek )
    Addig meg sokminden tortenhet .szerintem 8.000-12.000 ......
    En eBay-en vasarolok .......
  • bardocz
    akkor viszont bocsi:)
    nyárra maúgy menyire mehet le az ára hd3870-nek? anyira lehetséges hogy 2-t is lehessen veni nem olyan sok pénzért?
  • gurubefree
    Nem is rad celoztam .....

Senki nem szarja a penzt. En azokrol beszelek akik 2 3Dmark-os pontert eladnak az a..kat.
  • bardocz
    én nekem érdekes módon nem kell 3 havonta minden új dolgot belevennem gépbe,ez is viszi amivel játszok,az meg hogy szeretnék rajta sokat spórolni lehet azért van mert kell bicóra pénz(váltóm tutira meg fg halni+2db tárcsa)és amit nyáron öszeszedek nyárimunkából abból lesz,nem mindenki szarik pénzt...

MaSzKa:ha el tudnám adni momo-mat picit közelebb lennék hozzá én iscask már senki sem fog venni momo-t nyáron sztem,főleg nem használtan...