90029
  • bardocz
    na de ezek az árak áfa nélkül vannak
  • Evogordon
    Mivan márr.. Sehonnan nem lehet 3870-et venni????
    Úgy utálom mikor megvan valamire a pénz és nem tudok valamit megvenni...
  • Solten
    Hülye bolt, pont asust árulnak mikor a játék miatt drágább szokott lenni.. Tehát a többi márkának ennél kedvezőbb árfekvésűnek kell lennie.
  • Solten
    Brutto 40k a 3850... Az már elég jó.
  • Solten
    Hol kapható? Józsefváros?
  • Zoli007
    Mármint mennyire jó ez a ramoknak?
  • Zoli007
    Mennyire lehet effektív egy ilyen hűtés? Ramok?
  • gabr
    Hát srácok...

Ati Radeon PCI-e
    HD3870 512Mb ASUS 41 000 Ft
    (bruttó: 49 200 Ft)

http://www.hardverker.hu/catalog.php?category_id=5&product_id=169078&s=Alkatr%E9szek
  • MaSzKa kitiltva
    a kínai HD3850 512MB GDDR4
  • MaSzKa kitiltva
  • MaSzKa kitiltva
    hol van az az ott? :D
  • bardocz
    megnéztem ph-s tesztet,háát a 8800 mindenhol jobb volt,igaz nem mutatták mit tud hd3850crossfire
  • Gabesz amd64
    hát megis nézheted miként áraz az intel 1300 dolcsi egy prociért,vicc
    jah és ez csak 1000db-os megrendeléskor

grat a BAN-ért :D
    most egy hétig legalább kuss lesz itt is meg ott is
  • MaSzKa
    ez nem úgy müködik hogy 25%-al lassab akkor 25%-al olcsóbb is

pl prociknál a 60%-al gyorsabbért 2x-es árat kell fizetni
  • BaliBoy
    Szvsz. ez a lámaság. Hozzád képest pedig én vagyok itt régebben. Most akkor én keményebb vagyok? Vagy a következő az lesz, hogy jössz az életkoroddal?

De egyébként már le lett írva, hogy NE ITT ÉLVEZKEDJETEK AZ NVIDIA-ÁN! Mindenki látja a teszteket és mindenki levonja belőlük a számára fontos információt.

Maszka: Légyszi te se provokáld őket, mert akkor át megy hülyeségbe a topik.
  • ProGabe #2461
    "lehet hogy ahoz amire ő használja bőven elég lenne 1 kisebb kategóriás kártya"

aki játékra használja...máris értelmét vesztette a fenti érvelés

aki nem játékra használja a gépet,annak van ennyi esze,hogy tudja neki mi kell!
  • reaper4
    háááát nemtom. szerintem viszont azért veszik,(minthogy én is venném ha lenne kess :)) mert 1 elég erős kártyát ilyen olcsón (relatíve)megkapnak. szvsz
  • Torretto13
    Szerintem az a baj hogy az emberek nagy része presztizs kérdést csinál a kártya választásból!
    Értem én ezt a 88 szériára.
    Sok ember azt sem tudja mi van benn más mint másik karikban lehet hogy ahoz amire ő használja bőven elég lenne 1 kisebb kategóriás kártya csak a nagyokat majmolván ő is azt vesz.
    És ágálja hogy ilyen meg olyan meg ennyivel meg annyival jobb mint az Ati csak közben azt sem tudja hogy mi a kettő között a külömbség.

Ezalatt nem azt értem hogy minden 88 tulaj ilyen ,de rengeteg van közöttük aki ezért vesz 88-as karit.
  • reaper4
    a különbségből 1 kiló kenyeret nem tudsz venni :Dloooooool már bocs, de: újreg.
  • Gabesz amd64
    hát akkor számolgass egy kicsit,mivel a Radeon cirka 25%-al lassab mint a 8800GT akkor illene 25%-al olcsobban is adni mint a GT-t,nem?
  • Gabesz amd64
    egy nap alatt mi?
    még régebben itt irtad h szóltál az embernek hogy ha van ATI-ja akkor neked küldje először

azt közbe eltelt 1-2 hét
  • Gabesz amd64
    jóhogy viszik ha jobb( nem tudod már felfogni????? ) akkor is a 8800Gt-t keresik...
    aztán nézd meg azt is h több "láma Nvidia" user van mint ATI-s

na vajon mért?
    egészen a 6os széria óta

sőt NV-nek nagyobb neve van mint az ATI-nak...
  • reaper4
    nem 1 nagyképű ember teszi jó karivá az nvidia-t szvsz. viszont aki erőlteti csak azért is módján a sokszor szarabbat az szánalmas, mint ahogy te is. már bocs. maki
  • grebber
    De olcsobb mint a konkurencia teszi ezt gyorsabban és erről beszélünk.
  • MaSzKa
    mert sokan az inno, albatron, palit árakból indulnak ki amit nem mondanám márkásnak
  • grebber
    Gigabyte ,MSI mióta nem márkás?? Mert 59-61k.
  • MaSzKa
    legalábbis én ezeken az árakon tudnám venni ha lenne

kb 10 nagyker-ből tud ismerős de jelenleg sehol nincs 1 db-se

a ma reggel érkező Gigabyte HD3870 se jutott neki 1 db-se mert mire odaéer 1db se volt :-(
  • czky
    Talán mire normálisan kapható lesz a GT, reméljük már a nagyobb ventivel szerelt hűtővel leszenk ellátva, ami nem visít mint a malac, és akkor már kimondható, hogy nincs baj a hűtővel (talán :D ).
  • Solten
    Nem kell izgulni ,alakulóban a piac, tekintve hogy ezt a nyomorék gétét alig kapni.
  • MaSzKa
    lírtam a ph-s topicba is
    márkás:

HD3870 57-66eFt jó hűtés
    8800GT 65-75eFt sz♠r hűtés
  • Solten
    Még növelni? Akkor hangja olyan lesz mint a felszálló hidropláné
  • czky
    62 280 Ft vs. 62 388 Ft
    Ezt nevezem ám a hihetetlen árkülönbségnek. Ennyivel olcsóbban tényleg megéri a radeon annak ellenére, hogy 15-20%-al kevesebbet teljesít!

A GT hűtéséről nem kell vitát nyitni. GT gyári hűtő = szar, hulladék! :D
  • grebber
    Tökéletesen megfelel semmi gond vele picit növelni kell a venti fordulatát.Aki meg huzni akarja az vegyen rá más hütést.
  • Solten
    Gigabyte 3870-e 56-57k? Nem rossz...
  • Solten
    De a GT-nek egy nulla a hűtése.
  • gabr
    Lehet én vak vagyok, de ott is olcsóbb...
  • gabr
    Nem, nincsenek egy árban még ebben a listában sem, a 3870 olcsobb... de nem baj, a lényeg, hogy nem beszélsz baromságokat!
  • grebber
    Tököm kivan már hogy sokan azzal pedáloznak hogy milyen olcso a 3870-es.
    Nagy lószar olcsobb mint a 8800GT.(És nem kell itt jönni az ilyen olyan ismeretség által nagyker istentudja honnan szerzett árakkal jönni)

Global PC:

Gigabyte RX387512H-B Radeon HD 3870 512MB PCI-E 3 év 61 680 Ft.
    MSI NX8800GT-T2D512E OC 512Mb Dual DVI + TV PCIe 3 év 61 790 Ft.

Pár ár a miheztartás végett:

Tehát 1 árba vannak és ez nvidiának kedvez!

• czky
    Hardwarefutar.hu
    De akármelyik, a Ramiris-re épülö webshopot megnézheted!
    Ja és mielőtt ebbe is belekötnél, már nem drágább 1 ezressel a radeon, hanem egy árban vannak kb. a gt-vel.
  • gabr
    "Ha én baromságokat beszélek az csak azért van, mert a hülye agyaddal nem vagy képes felfogni amit írok!"

Értem, kérlek mutasd meg nekünk azt a webshop-ot!