90029
  • MaSzKa
    mi a fenét érdekel a kártya hőfoka?
    2-3év gari van rá hol lesznek ezek akkor már?
  • MaSzKa
    csak neked friss ropogós saját :D
  • gurubefree
    Azert ott van CRYSIS is ha jol emlekszem. Azert meg egy itt van CRYSIS HD3870 ... HIGH.
    CRYSIS - HD3870

Ezen jol lathato minden. Bar hofok az nincs
  • grebber
    Nekem nem futás közben kell látnom, hanem FPS ÉRTÉKEK érdekelnek no meg a kártya hőfoka!
    Cod 4 megy nagyon demonstrálhat amikor szaros 7600gt-vel is vigan elfutkorászik.
  • gurubefree
    Ez csak eleg . Eleg jol demonstral.
  • grebber
    Visszanéztem 10 oldalt de csak 3d markos dolgaidat találtam!
  • simonl #3110
    Srácok

Mi az a framework ???

Valami segédprogi??
  • MaSzKa
    én már leirtam
    jó megy
  • simonl #3108
    Találtam VGA drivert, feltelepítettem......elfogadta. SIKER

Már csak azt a nyomi alaplapi drivert kellene valahogy kinyomozni a lemezről.
    Ehhez tudsz (tok) tippet adni...
    Azért akarom azzal kezdeni, hogy utána szépen mindent elfogadjon a lemezről.
    Volt már olyan, hogy minden fennt volt és nem volt hang, szívtam vele órákig.
  • Mokus1
    a 2.
  • simonl #3106
    Találtam egy ilyet, hogy:

ATI catalyst 7.12 display drivers for xp, motherboard IGP drivers

és

ATI catalyst mobility 7.12 display drivers for xp.....

melyik kell nekem????

• Mokus1
    az megtalálod.rámész h XP->radeon és ott lesz(xpnél gondolom 32bited van akkor a pro/home
  • simonl #3104
    na igen és itt melyik a laptop és a HD 2600 XP verzió????
  • Mokus1
    ati
  • simonl #3102
    Mikor megvettem, a gyári op rendszer VISTA HOME volt.
    Felhívtam ma reggel az üzletet, azt modták nyilván VISTÁS driverek vannak a lemezen, töltsem le ami kell a netről.....

azért kérhetek egy linket legalább a VGA hoz, most megkönnyítené az életemet.....azután még elszöszölök itt a többivel..

köszönöm
  • Mokus1
    akkor a vga-t megoldod szerintem.A gépet h vetted vista volt előtelepitve rá??tedd be a drivertelepitő lemezt és hagyd h magátol elinduljon ha nem szol közbe telepitésnél akkoir xps driverek voltak.
  • grebber
    #3086-ra valaki? CSak van valakinek 3870-es VGA-ja aki szokott is játszani!
  • simonl #3099
    illetve nem tudom a chipset kell e.....ezt ti jobban tudjátok:)
  • simonl #3098
    neem dehogy, xp kellene....
    ezért vagyok bajban mert a driverlemezen nyilván csak vistás driverek vannak. Azt hiába teszem be ...

CHIPSET ből és VGA ból is az XP verzió kellene...
  • Mokus1
    nem csak catalyst de most nekd mi kell nem vista?
  • gurubefree
    Oda lepj be ahol ( control panel ) nem tudom magyarul mert angol XP-m van. Azt hiszem szamitogep kezelese. Hardwer ( Device Manager ). Ott minden ami nincs telepitve sarga kerdojellel van jelolve. Na ha minden igaz akkor a felso kettovel kezd ... tedd az olvasoba a Instal CD.
  • simonl #3095
    Az ATI oldalon van olyan hogy:
    Catalyst drivers
    AMD chipset drivers
    AMD CPU drivers

nekem mindháromból le kell töltenem az XP -s verziót??
  • Mokus1
    néztem ati oldalán de láttad h nincs HD-hez.Ugy nem tudod feltenni h beteszed a lemezt és kiváalsztod h ezt akarod feltenni??
  • simonl #3093
    A laptop teljesen új, tegnap este hoztam el.....

Sajnos chipset nevű mappa nincs, akkor nem kérdeztem volna:)
    De másik 46 mappa az van.....és ez nem vicc:)
    Sosem derítem ki melyik az alaplapé.....és az előbb írták hogy catalystot sem lesz egyszerű találnom...mert laptop ról van szó

Na mindegy már 4 kávén túl vagyok:)

• Mokus1
    chipset.valoszinu vagy valami hasonlo de kell lennie rajta vista-snak mert elég ujnnak néz ki a laptopotod.
  • simonl #3091
    most töltöm a 7.11 est, haladok visszafelé:)

A driverlemezről honnan ismerem fel az alaplapi drivert? Melyik mappa lehet az?
  • BaliBoy
    Igen mert neked nem a sima Catalystra van szülséged hanem a mobilytisre. De elképzelhető, hogy az sem lesz jó. Az én laptopmra pl semmijen drivert nem találok. Nekem x600 van benne.
  • Mokus1
    egyáltalán nem fontos mert az talán annyi h fontos h az alaplapé menjen először de lényegtelen nekem az azért fontos mert ugy gyorsabb.tegyél fel régebb idrivert mert nem biztos h a 7.12es már ehez irták.
  • gurubefree
    NFS PRO Street HD3780
    CRYSIS HD3870
    COD4 HD3870
  • simonl #3087
    Előre is köszi a fáradozásod,

Az ati oldalon találtam a 7.12 est de nem ment fel...
    De az is lehet, hogy faszul csináltam, mert még csupa kérdőjel volt az eszközkezelő:)
    Fontos a driverek sorrendje is telepítéskor? melyikkek kezdjem? Alaplapi drivert hogyan keressem ha nem beszélni az angolt?:)

• grebber
    Akinek itt 3870-es radeonja irja már le hogy muzsikál a Crysis?
    Esetleg több game-et is írhattok ami fenntvan a gépeteken hogy fut vele.
  • Mokus1
    a vga-dhoz ati oldalárol tölts le catalystot.(jol elkurtad a radeonnal:D)
    hát asus oldalán kell lennie de utánna nézek.
  • simonl #3084
    Sziasztok,

Ezen fórumon is kérek egy kis technikai segítséget.
    Laptop, ASUS X53KA, Radeon X2600 (512MG) VGA -val, gyárilag vista op rendszerrel.
    Gondoltam - naivan - felteszem az XP -t, de telepítés után szenvedek a driverek feltevésével.
    Tudnátok linket VGA driverre, CHIPSET re - és nem tudom mi az ami még vistafüggő a gépen - hogy működjön a masina?
    Az ASUS oldalán semmit nem találtam XP re vonatkozóan, VGA drivert találtam de telepítéskor kiírt vmit .NET kiterjesztéssel kapcsolatban.

Előszőr van radeon kártyám, kérem segítsetek megoldani a fenti problémákat....

Előre is köszi..

• Inquisitor
    Nem nagyon, de PH-n árulnak 33K-ért 256 bites nyákra szerelt 2900Pro-t, azért az XT órajelen már elég gyors egy 3850-hez képest is.
  • Inquisitor
    ÉS nincs benne UVD. :)
  • Torretto13
    Hát ott valami más probléma lesz sztem mert az ényémmel nincs ilyen probléma!
    Nekem is 3870 van 7.12-vel.
    Ott szerintem valami plugin hiányzik,ami miatt nem tudja a böngészőn keresztül kirakni full screen-be.
  • sb1
    Haverom vett egy 3870-esd karit, de ha bármilyen netes videót ki szeretne rakni telljes képernyőre, csak feketeség jelenik meg. Legujabb Catalist van lennt neki. Ötlet?
  • davidka003
    Én a helyedben inkább HD 3850-et vagy HD 3870-et vennék.
    A 2900-as széria nagyon melegszik, hangos és sokat fogyaszt.
  • Evogordon
    Na a link lemaradt: link
  • Evogordon
    2900xt-re hűtés ott van: