90029
-
#3116 mi a fenét érdekel a kártya hőfoka?
2-3év gari van rá hol lesznek ezek akkor már? -
#3115 csak neked friss ropogós saját :D
-
#3114 Azert ott van CRYSIS is ha jol emlekszem. Azert meg egy itt van CRYSIS HD3870 ... HIGH.
CRYSIS - HD3870
Ezen jol lathato minden. Bar hofok az nincs -
#3113 Nekem nem futás közben kell látnom, hanem FPS ÉRTÉKEK érdekelnek no meg a kártya hőfoka!
Cod 4 megy nagyon demonstrálhat amikor szaros 7600gt-vel is vigan elfutkorászik. -
#3112 Ez csak eleg . Eleg jol demonstral. -
#3111 Visszanéztem 10 oldalt de csak 3d markos dolgaidat találtam! -
simonl #3110 Srácok
Mi az a framework ???
Valami segédprogi?? -
#3109 én már leirtam
jó megy -
simonl #3108 Találtam VGA drivert, feltelepítettem......elfogadta. SIKER
Már csak azt a nyomi alaplapi drivert kellene valahogy kinyomozni a lemezről.
Ehhez tudsz (tok) tippet adni...
Azért akarom azzal kezdeni, hogy utána szépen mindent elfogadjon a lemezről.
Volt már olyan, hogy minden fennt volt és nem volt hang, szívtam vele órákig.
-
Mokus1 #3107 a 2. -
simonl #3106 Találtam egy ilyet, hogy:
ATI catalyst 7.12 display drivers for xp, motherboard IGP drivers
és
ATI catalyst mobility 7.12 display drivers for xp.....
melyik kell nekem????
-
Mokus1 #3105 az megtalálod.rámész h XP->radeon és ott lesz(xpnél gondolom 32bited van akkor a pro/home -
simonl #3104 na igen és itt melyik a laptop és a HD 2600 XP verzió???? -
Mokus1 #3103 ati -
simonl #3102 Mikor megvettem, a gyári op rendszer VISTA HOME volt.
Felhívtam ma reggel az üzletet, azt modták nyilván VISTÁS driverek vannak a lemezen, töltsem le ami kell a netről.....
azért kérhetek egy linket legalább a VGA hoz, most megkönnyítené az életemet.....azután még elszöszölök itt a többivel..
köszönöm
-
Mokus1 #3101 akkor a vga-t megoldod szerintem.A gépet h vetted vista volt előtelepitve rá??tedd be a drivertelepitő lemezt és hagyd h magátol elinduljon ha nem szol közbe telepitésnél akkoir xps driverek voltak. -
#3100 #3086-ra valaki? CSak van valakinek 3870-es VGA-ja aki szokott is játszani! -
simonl #3099 illetve nem tudom a chipset kell e.....ezt ti jobban tudjátok:) -
simonl #3098 neem dehogy, xp kellene....
ezért vagyok bajban mert a driverlemezen nyilván csak vistás driverek vannak. Azt hiába teszem be ...
CHIPSET ből és VGA ból is az XP verzió kellene... -
Mokus1 #3097 nem csak catalyst de most nekd mi kell nem vista? -
#3096 Oda lepj be ahol ( control panel ) nem tudom magyarul mert angol XP-m van. Azt hiszem szamitogep kezelese. Hardwer ( Device Manager ). Ott minden ami nincs telepitve sarga kerdojellel van jelolve. Na ha minden igaz akkor a felso kettovel kezd ... tedd az olvasoba a Instal CD. -
simonl #3095 Az ATI oldalon van olyan hogy:
Catalyst drivers
AMD chipset drivers
AMD CPU drivers
nekem mindháromból le kell töltenem az XP -s verziót??
-
Mokus1 #3094 néztem ati oldalán de láttad h nincs HD-hez.Ugy nem tudod feltenni h beteszed a lemezt és kiváalsztod h ezt akarod feltenni?? -
simonl #3093 A laptop teljesen új, tegnap este hoztam el.....
Sajnos chipset nevű mappa nincs, akkor nem kérdeztem volna:)
De másik 46 mappa az van.....és ez nem vicc:)
Sosem derítem ki melyik az alaplapé.....és az előbb írták hogy catalystot sem lesz egyszerű találnom...mert laptop ról van szó
Na mindegy már 4 kávén túl vagyok:)
-
Mokus1 #3092 chipset.valoszinu vagy valami hasonlo de kell lennie rajta vista-snak mert elég ujnnak néz ki a laptopotod. -
simonl #3091 most töltöm a 7.11 est, haladok visszafelé:)
A driverlemezről honnan ismerem fel az alaplapi drivert? Melyik mappa lehet az? -
#3090 Igen mert neked nem a sima Catalystra van szülséged hanem a mobilytisre. De elképzelhető, hogy az sem lesz jó. Az én laptopmra pl semmijen drivert nem találok. Nekem x600 van benne. -
Mokus1 #3089 egyáltalán nem fontos mert az talán annyi h fontos h az alaplapé menjen először de lényegtelen nekem az azért fontos mert ugy gyorsabb.tegyél fel régebb idrivert mert nem biztos h a 7.12es már ehez irták. -
#3088 NFS PRO Street HD3780
CRYSIS HD3870
COD4 HD3870
-
simonl #3087 Előre is köszi a fáradozásod,
Az ati oldalon találtam a 7.12 est de nem ment fel...
De az is lehet, hogy faszul csináltam, mert még csupa kérdőjel volt az eszközkezelő:)
Fontos a driverek sorrendje is telepítéskor? melyikkek kezdjem? Alaplapi drivert hogyan keressem ha nem beszélni az angolt?:)
-
#3086 Akinek itt 3870-es radeonja irja már le hogy muzsikál a Crysis?
Esetleg több game-et is írhattok ami fenntvan a gépeteken hogy fut vele. -
Mokus1 #3085 a vga-dhoz ati oldalárol tölts le catalystot.(jol elkurtad a radeonnal:D)
hát asus oldalán kell lennie de utánna nézek. -
simonl #3084 Sziasztok,
Ezen fórumon is kérek egy kis technikai segítséget.
Laptop, ASUS X53KA, Radeon X2600 (512MG) VGA -val, gyárilag vista op rendszerrel.
Gondoltam - naivan - felteszem az XP -t, de telepítés után szenvedek a driverek feltevésével.
Tudnátok linket VGA driverre, CHIPSET re - és nem tudom mi az ami még vistafüggő a gépen - hogy működjön a masina?
Az ASUS oldalán semmit nem találtam XP re vonatkozóan, VGA drivert találtam de telepítéskor kiírt vmit .NET kiterjesztéssel kapcsolatban.
Előszőr van radeon kártyám, kérem segítsetek megoldani a fenti problémákat....
Előre is köszi..
-
Inquisitor #3083 Nem nagyon, de PH-n árulnak 33K-ért 256 bites nyákra szerelt 2900Pro-t, azért az XT órajelen már elég gyors egy 3850-hez képest is. -
Inquisitor #3082 ÉS nincs benne UVD. :) -
#3081 Hát ott valami más probléma lesz sztem mert az ényémmel nincs ilyen probléma!
Nekem is 3870 van 7.12-vel.
Ott szerintem valami plugin hiányzik,ami miatt nem tudja a böngészőn keresztül kirakni full screen-be. -
#3080 Haverom vett egy 3870-esd karit, de ha bármilyen netes videót ki szeretne rakni telljes képernyőre, csak feketeség jelenik meg. Legujabb Catalist van lennt neki. Ötlet? -
#3079 Én a helyedben inkább HD 3850-et vagy HD 3870-et vennék.
A 2900-as széria nagyon melegszik, hangos és sokat fogyaszt. -
#3078 Na a link lemaradt: link -
#3077 2900xt-re hűtés ott van: