90029
  • Inquisitor
    Reális amit írsz, de ne feledd több tranyó van benne, hiszen a textúrázok számát megduplázták benne. Bár akkor sem kéne többet ennie.
  • MaSzKa
  • JaSoN HuNTeR #3154
    jólván rájöttem hogy mire jó ez xD bocs
  • JaSoN HuNTeR #3153
    hogy kell beállitani hogy támogasa a Crossfire-t a kártyám?Me a kártyám tudja de ha megnézem pl: PCwizard al azt irja hogy Crossfire:No
  • MaSzKa
    sztem van itt 1 kis kamu
    mivel kisebb csíkszélességen készül 65nn vs 55 ezért kevsebbet kéne fogyasztani és újabb fogyastási technika is van benn holott az óra jel hasonló
  • davidka003
    Az az érdekes, hogy csak pár százalékkal gyorsabb és többet is fogyaszt, pedig újabb technológia.

• MaSzKa
    First Review] ATI Radeon HD 3670 256MB aka. RV635
  • MaSzKa
    Simán vitte haweronak Athlon64 3800+ 2HDD HD3850 256MB 1ODD CompaQ gépben LiteON 300W-os tápegység
  • BaliBoy
    Na erre én is kíváncsi vagyok mert akkor nem veszek. :S
  • barmi
    Ahol én nézelődök ott ez a táp 10200 forintba kerül áfával újonnan.
    Ha a jelenlegi táppal kipróbálom az új kártyát tudok valami bajt csinálni vagy csak kékhalál lesz vagy újraindulás ha nem elég neki a nafta??? Egy 400W-os táp elég neki? X2-es procim ami 65 W-os, van 2 dvd íróm, 2 vinyóm +hangkártya + ata raid kártya amik fogyasztanak csak azt nem tudom mennyit :) + még benne lenne ez az MSI 3870.
  • MaSzKa
    FSP BLUESTORM II 400W ACTIVE PFC
    fasza
    ez a táp 13800Ft brutto
  • MaSzKa
    az internetes vásárlásnak vannak buktatói a kényelmes vásárlás mellett
  • bardocz
    én úgy hallotam hogy akkor kiég az egész gép,de lehet faszságot beszélek
  • barmi
    De kinyírni nem tudom a kártyát ha esetleg kevéske a jelenlegi tápom? Kipróbálni ki lehet?

Találtam egyet ami hasonlo MaSzKA: FSP BLUESTORM II 400W ACTIVE PFC 10000 péz.
  • bardocz
    nem arról szól,hogy megéri-e vagy nem,de ha nem tudom hogy franciák,és ugyan úgy garis akkor lehet azt vennék,és utána szopnám a f***t,mert erről senki sem szólt
  • MaSzKa
    FSP atx-400pnf 9eft 3év
    ezt javaslom
  • MaSzKa
    g25-őt én csak itt helybe veszek, mert 2-3hónap azt rlőjönnek a hibák és ha gariztatni kekk akkor ne kekkjen a világ végére hurculni és itt 1 jó boltba elöbb cserélikis és 2év gari is van

nekem ez megér +2-3eFt-ot

ha neked nem akkor sajnállak
  • barmi
    Ha megnézed a képet a laprol ott látod hogy pciexpress slot mellett van egy olyan táp csati mint ami a dvd meghatókba vagy vinyókban van és most az jelenleg be van dugva. Ami meg a tápot illeti jelenleg is 450W-os a tápom csak a márkája nem egy nagy durranás :D
    Ez pl jo lenne: CHIEFTEC DT500A2 500W AKTÍV PFC ATX2.0 12CM FAN 11800-ért? :)
    VAgy van ilyen: Corsair PSU 450-VX 13500-ért.
  • MaSzKa
    Eurocase 12 cm super silent - ez gáz 1 táp
  • bardocz
    így hogy 2. embertől hallom már tutira elhiszem:D
    pedig ott a legolcsóbb a g25 :(
  • davidka003
    A kártya végébe beledugod a plusz tápellátást és annyi.
    A pci-e slot mellett nincs semmiféle táp.
    De ne lepődj meg, ha a tápod kevés lesz hozzá.
    Én egy 450W-os FSP-t javasolnék megvételre.
  • MaSzKa
    erre azt tudom mondani, hogy vásárolj a pixmaniától
    és majd meg tudod mi lesz ha franciaországba vagy hova kell visszaküldeni a kártyát/terméket ha rossz

pixmania nem bolt hanem 1 francia webshop magyar nyelven!

a ph-s emberknél a garancia a ide mo-ra szól a nagykerekbe

pixmaiátótól semmit se vegyél
  • barmi
    Most néztem meg, van a tápon ilyen csati ami ebbe a szlotba passzol :)

A hd 2600 xt-m ami jelenleg van terhelés alatt fogyaszt 168 wattot ez az msi meg 205-öt :)Ha a kártya végébe beledugom azt a plusz tápellátást azért még a pci express szlot melletti tápot is be kell dugni vagy akkor az már nem kell?
  • barmi
    Szal akkor bele lehet rakni ebbe a lapba azt a kártyát?? A kártya végén abba a fekete csatlakozóba kell bedugni plusz tápot neki?

Eurocase 12 cm super silent vagy mi a retek a neve a tápnak :) Jelenleg egy 2600 xt-t hajt prímán de nem tudom elég lesz e.
  • davidka003
    Annak az alaplapnak PCI-E 1.1-es slotja van. Egy PCI-E 2.0 lap 50.000 Ft körül kezdődik.
    Simán megy benne a HD 3870, csak bele kell dugni a kártyába egy tápkábelt.
    A kártya mivel OC ezért gyorsabb picivel az alap HD 3870-től.
    Milyen márkájú a tápod?
  • barmi
    Sziasztok!

Láma kérdéseim lennének :)
    Mitől lesz egy pci express szlot 2.0-s?? Pl ennek az alaplapnak 2.0-s a pci expressz szlotja? Meg lehet külön tápolni a pci expressz szotot ahogy a képen is látható, talán ettől 2.0?

És még 1 kérdésem lenne :)
    Ilyen vidkarit tervezek venni:

Miben más ez a verzió egy sima 3870-hez képest?
    Jelenleg egy 450W-os tápom van és nem tudom elég e neki.
    Dobok egy linket a karirol, itt kilenc oldalon keresztül taglalják a paramétereit: MSI RX3870-T2D512E-OC (Radeon HD 3870)
  • LAz4rUS
    Sziasztok

Nekem van egy Fuji Amilo Pa 1510-es laptopom. Aztán eddig minden szép és jó volt, de most ha be van kapcsolva kb 1-2 óráig és elkezdek játszani akkor a játékból annyi tapasztalható hogy szaggat, de vmi nagyon... Például Warcraft 3-nál ha az iránygombokkal mozgatom a képet akkor a képernyő egyik végéből a másikba ugrál+kb 0,005fps-em van. Vírus scant mindent lenyomtam, legfrissebb driverek fennvannak, nem melegszik túl, szóval nincs semmi ötletem mi a baja. Valaki esetleg?
  • simonl #3129
    Isten vagy, köszi...

Akkor már csak két dolog hiányzik:D

Atheros AR5006E6 XP driver
    Realtek RTL8168 XP driver

Köszi ha tudsz linket
  • uzsidoboz
    Ati driver mobility-hez is

ha vkinek gondjai lennének driverrel, eza laptopokhoz is jó XP-re!
  • Ari18
    Jó az a ph,csak tudni kell h kitől lehet vásárolni.ennyi.én még nov 8.án vettem onnan 50e be 8800GT-met.
  • Solten
    Inkább pixmania, mint ph-s kis-ök ;)
  • Solten
    Sapphire 3870 VIVO: 58 (ipon)
  • MaSzKa
    ott ne végyen
    ha gari van gáz van
  • Solten
    Powercolor 3870: 52ezer (Pixmania)
  • MaSzKa
    ph
  • grebber
    És ezek az olcso 3870-ek milyen boltban vannak?
  • MaSzKa
    nyócezenyócgété a mesébe se lesz :D
  • grebber
    Én még bizakodo vagyok a hardverker féle 54.000ft-os asus 8800GT-ben.
    Az innot már visszamondtam január 4.-én mert 2007 november 3. hete óta nem kapott a bolt ahol rendeltem.
  • MaSzKa
    állitólag jővőhéten aki most rendelt annak jön olcsó HD3870-es 49-53eFt körül és a 8800GT-ket még most se kapni azok olyan 65eFt körül mennek
    így egyre jobb vétel lehet a HD3870
    ez már elég barátságos ár sztem
  • grebber
    Lehet te félvéente váltasz VGA-t de én kb 2 évre szoktam venni.Mert nem érdekel ha már elavult lesz a VGA-m és már csak low-mediumon fogok játszani.Mivel a jó gameket ugyis kiirom és ha lesz jobb vga-m maxon tudom ismét tolni.Tehát nem veszítek semmitse.
    Csak az a gáz szeritnem ilyen nem nagyon lesz mint most hogy pl 3870 vagy 8800GT szintű vga-t ilyen olcson adjanak.