90029
-
#3436 Sajna közben utánna olvastam, hogy ennek a karinak fix 100%-ra van állítva a venti fordulata. Arra gondoltam, hogy beaplikálok egy FAN MATE-et. Csak hol fogok én ilyet Debrecenben találni... -
#3435 tudja is szabályozni és 1ből hallod is -
#3434 De akkor hol az izgalom? :DD
Közben felmerült egy kérdés. Ha a Rivatuner tudná szabályozni a ventinek a fordulatát, akkor amikor a csúszkát a Fixed-nél húzogatom és Alkalmazom egyből hallani kellene a változást? -
#3433 felrakom
kösz
szerk: és jobb is lett pár % emeléstől... -
#3432 megkímélted volna magad ezektől ha újra telepited a winxp-t tisztán -
#3431 a jumper sztem NTSC/PAL
Rivatunertjavaslom -
#3430 Sapphire HD2600XT kártyámon a ventillátor ford.számát tudom valamilyen módon szabályozni?
Mert amin most forog ott kerregő hangot ad.
A kártyán van még egy kis jumper.Az mire való? -
strebacom #3429 Szeretem a rizst egy kis zöldség körettel isteni... -
#3428 Első teszt (persze valami rizsföldről - mindig qrva megbízhatóak..) a 3960-ről:
-
#3427 Ott jah!;) -
#3426 Mármint az eszközkezelőben tiltottad le? -
#3425 Szerintem igen, de én aztis letiltottam, ugyhogy azzal nemfoglalkoztam, csak a creative hanggal! A vistával meg várok...:) -
#3424 Készülnek a képek. -
#3423 Elvileg hangkártyás. Szóval úgy néz ki, hogy van az alaplapi (letiltva), az Audigy, és a video karis. Szerinted ez lenne a gond? Akkor azt nem értem, hogy a az Ati driver telepítése után miért nem ismeri fel a win? Vagy annak külön driver kell? -
#3422 Nem hangkártyás a vga? mert nekem a 2600xt-ben van egyben, és mindig volt sárga kérdöjel (van az alaplapi hang, a vga+hang egyben, és a creative...)!
A vista probáim meg addig mentek el, ameddig a creative hangkártya drivert felraktam, ott max 1 ora, és kékhalálom volt nekem is, meg a haveromnak is! Érdekes, hogy a hangkártya driver után halt be a rendszer! -
#3421 -
strebacom #3420 -
#3419 :DDDDDdddddddd -
#3418 A pia sokak szerint jó befektetés mert hol kapsz máshol visza 40%-ot? -
#3417 Nyomass képet, v. valami -
#3416 Nah, megvan a PowerColor 3870 PCS. :)
Most megy fel a Crysis. :)
Első tapasztalat sajna az, hogy csak nem ment be a kártya az alaplapi passzív hűtő mellé, ezért kénytelen voltam visszaszerelni az eredeti ventiset. Viszont így baromi hangos lett a gépem. :(
Második tapasztalat sem volt jó. Az első gém amivel ki akartam próbálni a C'n C 3. Még el sem indult a játék, már kék halál. Utánna Vista alatt jött a köv. próba, ott viszont minden faszásan klappolt. (már amennyire a Vistától elvárható) Szóval az XP-ről a 8.1-et lekaptam és a dec. 20án megjelent drivert tettem fel + a hangkarimnak újra pakoltam a driverét mert van egy olyan sanda gyanúm, hogy annak lehet köze a galibához mert állandóan felismerne vmi PCI eszközt, ami nincs is. Szóval van egy érzésem, hogy a winfos szeretné, hogy ha még az előző slotban lenne, vagy nem tudom. Na szóval a Catalyst és a hangkari driver újra felpakolása után már az Xp-n is futott full grafikán a C'n C 3. :)))) -
strebacom #3415 Húúú wazee -
#3414 nekem is csinálhatsz ilyen üzletet :D -
#3413 Én a 3800x2-t, az x1650promat, 1giga ddr1el, msi deszkával eladtam ugy, hogy annyibol vettem egy 5600x2-t, 2gb ddr2-t, gigabyte deszkával...
Vannak ügyes emberek, akik értenek hozzá, mert nekik "pénégy"kell... -
#3412 de ha buliba felcsiphetsz 1 jó csajt is ami sztem megfizethetetlen :D -
#3411 De legalább visszajön valami pénz nem ugy mint a cigi pia és társaiból. -
And01 #3410 Powercolor Radeon pcs 3870 van valakinek?
Hütését lehet rivával szabályozni?
-
#3409 eladod két évesen ötödáron
abból sok pénz nem jön vissza... -
#3408 Az élmény megfizethetetlen... -
G18XM8 #3407 Lehet hogy elba**ok egy x összeget a gépre ami nem is kevés de én nem költök cigire, nem iszok, nem járok bulizni, és ingyen utazok (munkámmal járó pozitívum). Ha így kiszámoljuk még jobban ki is jövök egy évre mint aki cigizik iszik és még bulizik is. Sőt egy hónapban jobban kijövök. -
#3406 Van aki a pénzét elissza bulikon azt kihánnya a gépre kölött pénz meg részben megtérül miután eladod használtam a pia cigi bulizás nem fog megtérülni. -
nVidia #3405 csak a bömbiig eljutni a nehéz :(
-
#3404 Ezért nemvagyunk egyformák, ez igy jo!:D -
nVidia #3403 mondjuk inkább venném bele a 300as benzint, meg a biztosítást fizetném, mint gépre költenék... nekem ez a szerény véleményem -
#3402 Azt meg itatni kell, meg biztositani, meg izé...;) -
nVidia #3401 hát nem tudom, mennyit költöttél már el gépre kb?
szerintem már kijönne belőle egy tuningos m3as bömcsi :D -
#3400 miért mire menyen el az a pénz? -
Inquisitor #3399 2900XT (nem a Pro) az is GDDR4-es, ellenben láttam már HD3870-est GDDR3-al is.
(Sőt volt olyan fura cég, aki még X1950pro-ból is csinált GDDR4-est.)
De attól nem lesz valami gyorsabb, hogy milyen ram van rajta, ugye órajel és késleltetés függő. -
nVidia #3398 ...akinek nem inge, ne vegye magára! -
nVidia #3397 Emberek, ti nagyon bolondok vagytok, h ennyit kiadtok gépre...
Már bocs! de szerintem felesleges...