90029
-
#3476 ez tetszik nagyon
Abit-ból is lenne jó kis X4-el
-
#3475 ismerősőm eladott már 50db hd3850 és hd3870-et egyikkel se volt semmibaj -
#3474 :( Sajna akkor tényleg karival van geb@sz. -
#3473 A memóriák teljesen gyári beállításon vannak, mind a normál, mind pedig a video ramok. És mondom, ez a hiba azóta van, hogy pénteken beraktam a gépbe az új karit. -
#3472 Memóriával nincs gond? Nálam néhényszor azért tojta össze magát a masina mert nem tetszett a memónak az órajel, vagy az aktuális Volt, amit kapott. Drivert csak az amd-ati oldaláról használok. -
barmi #3471 M3A32 -MVP Deluxe
Sapphire CrossFireX PC AM2RD790 05r -
#3470 Sajna gond van az újonnan vásárolt karesszal. :((((
A játékokba, ki- és belépéskor gyakran kékhalál következik be. MEg néha játék közben is. (STOP: 0x00000050 és a win32k.sys-ért reklamál). A google sok hiba lehetőség között a videokarit vagy a drivert hibáztatja. De hát már volt fenn többféle driver, win reinstall. De semmi nem segít. A saját telepítő cd-jérpl meg egy ára drivert nem lehet feltelepíteni. A HD Audiót is úgy kellett kiokoskodni, hogy ne egy ismeretlen PCI eszközt lásson helyette. Arról nem is beszélve, hogy a gyártó honlapján sincs driver a 3800-as szériához. Na mind1. Csak gondoltam megosztom a tapasztalatom a PowerColor-ról. Az tuti, hogy ha garba ki tudom cseréltetni akkor tuti többet PowerColort nem választok. :((((( -
#3469 Hát ez qrvajó, RAM is hűtés gyárilag... 500 fokos lehet a proc. melletti borda, de egy jó 12-es ott van 1 centire, nem gond. -
#3468 -
barmi #3467 Asus M3A Deluxe (Quad Core ready)
-
#3466 no!
kaptam egy kis segítséget ph-n...beállítottam rivatuner-rel a ventit fix 60%-ra,most terhelés alatt sem megy 60fok fölé!! -
#3465 ja :(
na majd ha végleges lesz... -
#3464 beta driver -
#3463 melyik is az a driver ?
[nemtuggya] -
#3462 Egy ötössel drágább a Radeon HD 3870 Sapphire Edition változat, mely egyedi tervezésű nyomtatott áramkört és hűtést kapott. GDDR4 memóriája 2250 MHz-es effektív órajelen jár. Új hűtésének köszönhetően a Sapphire verzió nem foglalja el a szomszédos kártyahelyet. Egyetlen gond vele, hogy a ház belseje felé fújja a meleget, viszont ebből a méretből négyet is bele lehet majd rakni a megfelelő CrossFireX alaplapokba.
-
#3461 Lehetne már agyuk és a gátlástalan disznó effektus előjöhetne (pl. nvidia): 8800gété megjelenésekor külön drivert írtak rá, a bencsmarkokban meg jóhogy levert meindent :) -
#3460 Gondok voltak a drájverrel (8.1-es nem fekszik a 2 magos kártyának - szokásos, új kártya -> bénázik a catalyst), meg úgy néz ki, úgy viselkedik, mintha crossfire lenne... Amelyik játék ezt nem támogatja, single 3870-ként viselkedik... -
#3459 Ez a teszt szerintem egy írtózatos nagy fasság...
Ha jobb,mint az Ultra,akkor hogy jobb nála még a GT is?A GTS meg szinte mindenhol,sőt még a sima 3870-nél is csak pár FPS-sel gyorsabb? -
#3458 engem is érdekelne miért vanott az atomic -
#3457 50eFt 3PCI-E CF
-
#3456 nekem 90fokra is felmegy alap dolog -
#3455 ha gari van rajta ne zavarjon :D -
#3454 CM 690-es hát 4db 120-as ventivel...szellőzés biztosítva...
a kártyával van akkor gáz..mióta megvettem ilyen hőmérsékleten működik... -
#3453 MSI Radeon HD 3870 X2 OC Graphics Card
Teszt végre egy nem rizsföldi szájtról.
Mielőtt valamelyik jóképességű megkérdezné: igen, 3dmarkkal játszom, nagyon bejön a grafikája, qrvára élveztetes, elhúzódó játékélményt nyújt. -
#3452 MSI Platinum esete a Jetway Crossfire-al (mit keres köztük egy atomic?)
-
#3451 Nem jó... (talán a ház szellőzése?) -
#3450 hát a 8800GTm forrósodik max 60 fokra, szal sztem ja -
#3449 87 fokig melegszik nálam a 3870-es,terhelés alatt!!!
az normális vagy vmi gebasz van? -
#3448 Erre az elszíneződés dologra van már vmi orvosság? -
G18XM8 #3447 Magyarán én maradni fogok a gyári hűtőnel hétfőn jön a Sapphire 3870 512 megás kártyám. -
#3446 Ma ki próbáltam a Riva Tuner 2.06-ot 3870-el müxik!!!
De azt a hangot amit a venti kiad magából 100%-on!!!!
Nem piti!!!!!!!!!!!!!
Kb olyan mint 1 hajszárító legnagyobb fokozaton,és ráadásul csak 35 fokra hűti le az alap 52-ről a karit!!!!! -
#3445 Hát azon gondolokodom, hogy mivel még csak 1 napos így gyorsan eladom. Amúgy is azért ezt vettem mert abban reménykedtem, hogy befér a Zalman mellé, de sajna nem. Ráadásul most látom, hogy a Sapphire kiadott egy 1 slottost. -
#3444 Az van a jumper fölé írva, hogy NTSC/PAL. :)
-
#3443 Sapphire-on nekem is megjött a venti brummogása :-(
de talán mivel szabályozza így mindig halk csak este a brummogás idegesít
ja a hdd.m passzívba megy és az összes felesleges venti kiszedve a gépből
Corsair táp eleve halk így hallani a vga-t
elötte Sapphire x1950 Pro volt ami hangos volt alapon is -
#3442 nem tutti
mi van ráirva fénykép? -
#3441 Tuti, hogy a jumper az NTSC/PAL. Most takarítottam a gépet és megnéztem. -
#3440 Passz. Nehezen tudom megmondani, hogy mennyire lenne hangos, mert vissza kellett szerelnem ugyebár az alaplapi ventit is. Annak is elég dúrva hangja van. De egyébként igen, elég hangos most így a gépem. -
#3439 ezt nem is tudtam
Club3D-be gondolkodtam azon is Zerotherm hűtés van akkor nem veszek
mert így nagyon hangos nem?
-
#3438 Például Itt
Hiába a Rivatuner (2.06). Nem változik semmi. -
#3437 ezt hol olvastad?
állítgasd a legujabb riva tunerba