90029
-
#3956 Egyértelmű, hogy Samsung a jobb. :)
Mit akarsz venni? -
#3955 http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1047079741
Nekem ilyen van: Samsung 226BW -
shrike7973 #3954 Mindenképp samsung
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!.. kérdezd Maszkát..:D -
freenz #3953 Szerintetek melyik a jobb? LG vagy Samsung?
Én most LG-t akarok venni ám mondanak mindent mindkettőről és egyben a másik ellen is :D... sztem mondjuk ki kell fogni a jót mert bármelyikkel lehet valami de azért kiváncsi vagyok a ti véleményetekre is :D
Egyébként én az Edigitalon szoktam vásárolni - tudtok még jó helyeket ahol olcsón lehet neten vásárolni? köszi! -
#3952 Pedig már hozzászoktam hogy BP-ről (megrendéléstől számítva) 2-3 nap múlva délután ér ide a futár -
#3951 kemény:D -
#3950 Hát ez qrvajó... -
#3949 Vannak olyan anyaszomorítók akik 2 hónapot képesek voltak várni a kártyájukra... -
#3948 Ja 350km-re van a bót' Posta (MPL) 1 nap múlva reggelre hozta a cuccost -
#3947 Amikor megrendelted... -
#3946 Próbálgattam, egyetlen 1 verziója indult el rendesen, de abban sem találtam fan controlt. -
#3945 tess? :) -
#3944 És ezt próbáltad? -
#3943 iceq turbot mennyit utaztattad? -
#3942 De a kártyád meg betojt tőle ;) Kinek a a pap kinek a papné. Van 1 észrevételem, a 3850 PCS-n is ez a hűtő van, meg a tiedén is. Namost szvsz szándékosan 100-ra van állítva mivel a 3870 magasabb órajeleken operál és még húzva is van. -
#3941 Na mind1. Ezen nem veszünk össze. :D
Én évek óta használtam és nem volt vírusom. Trójai is csak játék crackekkel jött. De azokat is ahogy kitömörítettem már törölte is önkénysen. Volt mikor le kellett tiltanom, hogy ne törölje addig amíg generáltatok legalább 1 key-t :D -
#3940 Meg a NIS olyan trojanokat átengedett hoy ihaj. NOD vette csak észre. -
#3939 Különben kitérdekel a spam szűrő, világéletében antivirus volt és az egyik legjobb. -
#3938 AJó hát a levélszűrője eléág tré. A weben nézegesd a leveleidet :D (freemail antispam rulz :DDDD) -
#3937 THX, a múltkor olvasgattam ezt is. De már rögtön az elején kiderül, hogy semmit nem csinál mert amikor lehúzom a csúszkát és alkalmazom, rögtön lejebb kellene mennie a ford. számnak. De semmi változás nem hallatszik. -
#3936 Persze.
A Nis-ről meg annyit, hogy lehet, hogy nagyobb erőforrást foglal le a gépből, de legalább véd. Nem úgy mint ez a csodálatos NOD. A spam szűrőjén csak úgy özönlenek át a spam levelek. :S -
#3935 csekkold -
#3934 Rivatunert próbáltad? -
#3933 Egy sz*r. Úgy belassul tőle a gép hogy ihaj. -
#3932 Jaja ez már erős barkács, tuti csak rázná az eladó a fejét ha gáz lenne a kártyával. -
#3931 Nem tudom. Lényeg, hogy nem találtam a neten olyan megoldást amivel szoftveresen lehetne csökkenteni a fordulatszámot. Vannak akik azt csinálták, hogy levágták a csatit a ventiről és kicserélték egy olyanra mint ami a CPU ventiknek vagy ház hűtő ventiknek van és rányomták egy alaplapi foglalatra és állítólag úgy lehet programból szabályozni, de ezt semmiképp nem akarom mert rögtön garancia vesztés. Inkább egy 1000 ft-os fan mate-en alakítom át a csatit. -
#3930 Mindenre gondoltam csak erre nem.:D:D:D Nortonrol nekem mindig a letörölhetetlenség jut az eszembe.:D:D -
#3929 Norton Internet Security 2007 -
#3928 Mi az a NIS?:D -
#3927 Neked elhiszem a gyártónak nem. -
#3926 Olvasgattam a passive Sapphire Ultimate tesztet, pozítív momentumként megemlítik a végén hogy low noise -
#3925 Esküszöm. -
#3924 Nem már nem fagy. Kopp... kopp... kopp... - kiaz? :DDDD
Úgy néz ki tényleg a NIS volt a baja. Olyan szépen viszi a Crysist, hogy csak na. Csak kéne még az 1 giga mem mellé még legalább ennyi mert annyit tölt, hogy..... -
#3923 Hogy 100%-on pörög? :D A nagy lósz@rt. -
#3922 Olvasgattam külföldi fórumokon, hogy felvették a kapcsolatot a Powercolorral és azt a választ kapták, hogy már ők is így kapták a ventit. -
#3921 Most már nem fagyogat? Nem nézetted meg? Mert a tesztekben odáig voltak hogy de jó a hűtő, de halk stb. -
#3920 Közben megvan a qrva koffer...
-
#3919 -
#3918 Már próbálkoztam. Nem lehet szoftveres úton állítani a fordulatszámot. :S
FlyHigh:
Nem kertelek az elején nagyon zavart. Először is, eddig passzív hűtés volt az alaplapon, de a kártyának köszönhetően vissza kellett tennem az eredeti ventiset. Tehát a kártya hangja mellet még bónuszként ezt is megkapom.
Annyit csináltam, hogy a ház oldalán lévő nyílásokat befedtem, amik szerencsére úgy néz ki, hogy a szellőzést nem befolyásolják/ták. Tehát ezzel egy kicsit csökkentettem a zajt.
Lehet mást ez nem zavarna de nekem eddig kib*ott halk gépem volt. Úgyhogy továbbá tervbe van véve egy SLI-s alalplapi passzív hűtő (5,5e ft) a videokártya pedig kap egy Fan Mate II-t csak azt meg át kell alakítani mert eredetileg proci ventihez lenne és más a csatlakozó rajta. -
#3917 Úgy értem állítottad e már alacsonyabb fordulatra