90029
-
#3996 -
#3995 -
#3994 FRISS TESZT (02.01)
-
#3993 mondjuk a hc gamereknek biztos megéri,nekem nem igazán,mert eleve nem játszok nagy felbontásban,meg anyira nem grafikára megyek -
#3992 Döntse el mindenki maga. Mondjuk ahol a GT már megizzad, ott ez az 1GB miatt is előnyben. -
#3991 ez a teljesítménynövekedés megér anyi pluszpénzt,amenyivel többe kerül 8800gt-nél? -
#3990 -
#3989 Update: Radeon 8.45 v1.3 Driver To Improve 3870 X2 Performance -
#3988 [/IMG]MSI HD R3870 X2 overclocked
-
#3987 + a teljesítménynek ára van, ez a fogyasztásban is megjelenik. De kevesebbet kajál mint a 2900XT pedig az nem kevés embernek van. Mégse dőltek e miatt a kardjukba :) -
#3986 Szerintem nem olyan roszz.. 100e forint körüli kártya (bevezető ár megy sokkal lejjebb is.) ami odab@sz az ultra-nak. Egy GTS 512-ért is 70-75 kell leperkálni. -
#3985 Áhhh... ne hülyéskedj. Rá lehet írni, hogy 2ms! :D -
#3984 Régebben volt egy hír, hogy a Valve beújított hatalmas nagy Dell monitorokat, 16ms válaszidővel és tökéletes képpel.:D -
#3983 Jó persze. Én csak arra mondtam, hogy esküszöm, hogy ezt írták vissza. Különben ugyebár az alaplap sem tudná szabályozni, mert volt aki átszerelte oda. -
#3982 Olvasni tudok, csak nem mindig figyelek. A Lényeg az arányok...1/3-al megnöveli a fogyasztást az új kártya...
még mindig Vicc kategória számomra ez a 3870 X2...
Véleményem szerint annyi értelme lesz mint anno az ATI RAGE MAXX-nak... -
#3981 Nem tudsz olvasni? Total Power Cons.. :) -
#3980 a komplett gép evett E6600 ossal 330W-ot annyit mértek
q6600 tuningolva is csak 380W volt -
#3979 Igen és a proci és a többi miről eszik azt elmondanád?:) -
#3978 Kétmagos nvidia többet fog kajálni szvsz. Bár a táblázatot elnézve elég hozzá egy 400W-os táp :) -
#3977 Ha így volna, leálltak volna a 16ms-nél.. ;) 8ms alatt már nem érzékeli a szem. -
#3976 Szépíthetjük ahogy akarjuk.. Elolvasva egy pár tesztet ez a gyönyörű 3870X2 nem ér annyit amennyit kérnek érte...
Pláne nézve a fogyasztását:)
-
#3975 A 8,5,2 ms-os monitor-ról csak annyit hogy valahol olvastam hogy az emberi szem 36ms alatt már nem igen vesz észre változást. -
#3974 ja az durva de az egy ultramegabrutalcard ne felejsd el! -
#3973 90-100e forintot kevesen fognak érte adni, legalábbis felénk.:D Szerintem ez már horror ár, akármilyen alkatrészért is. -
#3972 amúgy valahol direkt pixelhibás monitorokat árulnak áron alul
amiket vissza vittek -
#3971 Jönnek a GDDR4-es Radeon HD 3870 X2-k -
#3970 Mielőtt megvettem, még nem volt ilyen szigorú ez a pixelgaris dolog. De aztán kijelentették, hogy zero pixelhiba a megengedett még a legnagyobb monitoroknál is. Én LG-m is 3év garis. -
#3969 asszem az LG ViewSonic monitorok -ra is volt pixelgarancia -
#3968 te 1 láma vagy: "Azt olvastam hogy a Samsung TFT-k közül sok a pixelhibás..."
pont hogy a Samsungnál legkevesebb a pixelhiba
mivel 3év gari van és 3nap pixelgarancia
amennyi monitort a samsung elad ha amennyit mondtál pixelhibás lenne menne vissza a gyártónak és hol érné meg?
amúgy tavaly megint rekord nyereséggel zártak :-) -
#3967 ez kamu
nem a venti szabályozza magát hanem a kártya
szóval Powercolor-éké a hiba -
#3966 Aham, 1 pixel volt a sarokban, ami beállt pirosra. -
#3965 Pixelhiba? -
#3964 Nálam az LG minden hercehúrca nélkül cserélte rögtön. -
#3963 931 BF-m van lassan 2 éve, (vagy másfél? mittomén..).
'Azt olvastam hogy a Samsung TFT-k közül sok a pixelhibás'
Baromság. Ami sz@r már az elején sz@r. Megvettem, alul egy pixel halott volt, azonnal kicserélték egy tökújra. Samsungon kívül tudtommal nincs ilyen cseregarancia. -
#3962 Havernak is ilyen van, figyelgettük filmek meg játékok alatt, nem villogott be. Tényleg nem tünt rossznak. -
#3961 Dinamikus kontraszt soha nem jó, sőt, kifejezetten idegesítő játékok ill. filmek alatt.... -
#3960 2000:1, ez dinamikus kontraszt, ami jó is lehet. Ne az adatok döntsenek, persze ha lehet legyen rajta DVI, válaszidő is 8ms vagy alatta. Én azt mondom, hogy menj el próbáld ki őket, állítgasd, keresd a bevilágítást, nézd a feketéjét és amelyik jobban tetszik azt vedd meg! Pixelhibára mostanában már adnak a gyártók, nálam egy pixelnél kicserélte az LG. -
freenz #3959 Konkrétan az /LG L1953TR-SF/ és a \Samsung 931BF\ között silabizálok...
Előbbi állitolag a gombok rossz elhelyezéséért nem tökéletes, utóbbi pedig a sűrű pixelhiba miatt. Ezenfelül a semsung 700:1 kontrasztos az LG 2000:1 -
freenz #3958 TFT Monitort és Dvd irot akarok venni:D egyébként egész gépet de csak ezek közül kérdéses ez a két márka... Azt olvastam hogy a Samsung TFT-k közül sok a pixelhibás... van ebben igazság? Edigitalon sokan irták akik megvették a samsung monitorokat... -
freenz #3957 Nem teljesen a témához illik de olvastam hogy monitorokról is beszéltetek.
Ja és elsősorban én is a monitorok terén kérdezném...de meghallgatom a dvd írókról és egyéb hardverekről is :P Én egyébként LG párti vagyok de azért mert eddig egy LG cuccom sem romlott el pedig már 6 éves a gépem :D... választ köszi!