90029
  • Solten
  • Solten
  • Solten
    FRISS TESZT (02.01)

• bardocz
    mondjuk a hc gamereknek biztos megéri,nekem nem igazán,mert eleve nem játszok nagy felbontásban,meg anyira nem grafikára megyek
  • Solten
    Döntse el mindenki maga. Mondjuk ahol a GT már megizzad, ott ez az 1GB miatt is előnyben.
  • bardocz
    ez a teljesítménynövekedés megér anyi pluszpénzt,amenyivel többe kerül 8800gt-nél?
  • Solten
  • Solten
    Update: Radeon 8.45 v1.3 Driver To Improve 3870 X2 Performance
  • Solten
    [/IMG]MSI HD R3870 X2 overclocked

• Solten
    + a teljesítménynek ára van, ez a fogyasztásban is megjelenik. De kevesebbet kajál mint a 2900XT pedig az nem kevés embernek van. Mégse dőltek e miatt a kardjukba :)
  • Solten
    Szerintem nem olyan roszz.. 100e forint körüli kártya (bevezető ár megy sokkal lejjebb is.) ami odab@sz az ultra-nak. Egy GTS 512-ért is 70-75 kell leperkálni.
  • BaliBoy
    Áhhh... ne hülyéskedj. Rá lehet írni, hogy 2ms! :D
  • FlyHigh
    Régebben volt egy hír, hogy a Valve beújított hatalmas nagy Dell monitorokat, 16ms válaszidővel és tökéletes képpel.:D
  • BaliBoy
    Jó persze. Én csak arra mondtam, hogy esküszöm, hogy ezt írták vissza. Különben ugyebár az alaplap sem tudná szabályozni, mert volt aki átszerelte oda.
  • Bucser
    Olvasni tudok, csak nem mindig figyelek. A Lényeg az arányok...1/3-al megnöveli a fogyasztást az új kártya...

még mindig Vicc kategória számomra ez a 3870 X2...

Véleményem szerint annyi értelme lesz mint anno az ATI RAGE MAXX-nak...
  • Solten
    Nem tudsz olvasni? Total Power Cons.. :)
  • MaSzKa
    a komplett gép evett E6600 ossal 330W-ot annyit mértek
    q6600 tuningolva is csak 380W volt
  • Bucser
    Igen és a proci és a többi miről eszik azt elmondanád?:)
  • Solten
    Kétmagos nvidia többet fog kajálni szvsz. Bár a táblázatot elnézve elég hozzá egy 400W-os táp :)
  • Solten
    Ha így volna, leálltak volna a 16ms-nél.. ;) 8ms alatt már nem érzékeli a szem.
  • Bucser
    Szépíthetjük ahogy akarjuk.. Elolvasva egy pár tesztet ez a gyönyörű 3870X2 nem ér annyit amennyit kérnek érte...

Pláne nézve a fogyasztását:)

• Torretto13
    A 8,5,2 ms-os monitor-ról csak annyit hogy valahol olvastam hogy az emberi szem 36ms alatt már nem igen vesz észre változást.
  • MaSzKa
    ja az durva de az egy ultramegabrutalcard ne felejsd el!
  • FlyHigh
    90-100e forintot kevesen fognak érte adni, legalábbis felénk.:D Szerintem ez már horror ár, akármilyen alkatrészért is.
  • MaSzKa
    amúgy valahol direkt pixelhibás monitorokat árulnak áron alul
    amiket vissza vittek
  • MaSzKa
    Jönnek a GDDR4-es Radeon HD 3870 X2-k
  • FlyHigh
    Mielőtt megvettem, még nem volt ilyen szigorú ez a pixelgaris dolog. De aztán kijelentették, hogy zero pixelhiba a megengedett még a legnagyobb monitoroknál is. Én LG-m is 3év garis.
  • MaSzKa
    asszem az LG ViewSonic monitorok -ra is volt pixelgarancia
  • MaSzKa
    te 1 láma vagy: "Azt olvastam hogy a Samsung TFT-k közül sok a pixelhibás..."

pont hogy a Samsungnál legkevesebb a pixelhiba
    mivel 3év gari van és 3nap pixelgarancia

amennyi monitort a samsung elad ha amennyit mondtál pixelhibás lenne menne vissza a gyártónak és hol érné meg?

amúgy tavaly megint rekord nyereséggel zártak :-)
  • MaSzKa
    ez kamu
    nem a venti szabályozza magát hanem a kártya

szóval Powercolor-éké a hiba
  • FlyHigh
    Aham, 1 pixel volt a sarokban, ami beállt pirosra.
  • Solten
    Pixelhiba?
  • FlyHigh
    Nálam az LG minden hercehúrca nélkül cserélte rögtön.
  • Solten
    931 BF-m van lassan 2 éve, (vagy másfél? mittomén..).

'Azt olvastam hogy a Samsung TFT-k közül sok a pixelhibás'

Baromság. Ami sz@r már az elején sz@r. Megvettem, alul egy pixel halott volt, azonnal kicserélték egy tökújra. Samsungon kívül tudtommal nincs ilyen cseregarancia.
  • FlyHigh
    Havernak is ilyen van, figyelgettük filmek meg játékok alatt, nem villogott be. Tényleg nem tünt rossznak.
  • NeoMaN
    Dinamikus kontraszt soha nem jó, sőt, kifejezetten idegesítő játékok ill. filmek alatt....
  • FlyHigh
    2000:1, ez dinamikus kontraszt, ami jó is lehet. Ne az adatok döntsenek, persze ha lehet legyen rajta DVI, válaszidő is 8ms vagy alatta. Én azt mondom, hogy menj el próbáld ki őket, állítgasd, keresd a bevilágítást, nézd a feketéjét és amelyik jobban tetszik azt vedd meg! Pixelhibára mostanában már adnak a gyártók, nálam egy pixelnél kicserélte az LG.
  • freenz
    Konkrétan az /LG L1953TR-SF/ és a \Samsung 931BF\ között silabizálok...
    Előbbi állitolag a gombok rossz elhelyezéséért nem tökéletes, utóbbi pedig a sűrű pixelhiba miatt. Ezenfelül a semsung 700:1 kontrasztos az LG 2000:1
  • freenz
    TFT Monitort és Dvd irot akarok venni:D egyébként egész gépet de csak ezek közül kérdéses ez a két márka... Azt olvastam hogy a Samsung TFT-k közül sok a pixelhibás... van ebben igazság? Edigitalon sokan irták akik megvették a samsung monitorokat...
  • freenz
    Nem teljesen a témához illik de olvastam hogy monitorokról is beszéltetek.
    Ja és elsősorban én is a monitorok terén kérdezném...de meghallgatom a dvd írókról és egyéb hardverekről is :P Én egyébként LG párti vagyok de azért mert eddig egy LG cuccom sem romlott el pedig már 6 éves a gépem :D... választ köszi!