90029
-
#4356 Pár napja az iponon láttam 108e-ért (MSI).. De már elvitték :) -
#4355 pont ezt magyaráztam a Crysis topicba
nekem láthatóan szebb volt a kilopott kép ugyanabba a beállításba
a gyerek meg nem győzőtt magyarázkodni amit persze nem hittem el -
#4354 már 2 hete lehet előrendelni
a ph-n valakinek raktáron is van 102eFt kb a Sapphire -
strebacom #4353 HD 3870 X2-et lehet már kapni valahol itthon árlistát pls.... -
#4352 Én sem vagyok elfogult, G80 GTS-m hez képest a 3850 szebb képminőséget biztosít. -
#4351 "Vista alatt 17050k-t kapott 3d06-ban (Catalyst AI advanced) XP SP2 alatt 100p többet..ebből is látszik hogy a Catalyst-ek nem lassulnak Vista alatt annyit, mint a ForceWare driverek "zőőd oldalról", ami mindenképp örvendetes tény, ha pedig a most szerdán megjelenő 8.2 még jobb lesz...khmmm.Az akár még az NV jelenlegi végleges trónfosztását is eredményezheti akár, gondolok itt a minden játékban győzedelmeskedő X2-re.Még mielőtt bármilyen NV fan megcáfolná ezeket, és fikázná az X2-öt hozzáteszem ez előtt G80 OC GTX-em volt, tehát nem vagyok elvakult Ati fan, sem NV fan.Ez most tényleg egy jó kártya lett nincs mit vitatkozni ezen.Az pedig hogy a képminősége a GTX-hez képest mennyivel szebb...hát jelentem sokkal!Ezen én lepődtem meg a legjobban GTX után.De ez is tény aki nem hiszi cserélje le a GTX-et és meglátja!"
Anthony28 ph
-
#4350 én már régebben is szoktam olvasni a logout-ot
kb 1-2 éve -
#4349 -
#4348 Ohh, yeah:
-
#4347 Ezt el lehetne magyarázni egy-két embernek még aki(k) szerint az csak reklám ha egy játék elején megjelenik az nvidia logo és a játék fejlesztéséhez semmi közük... pl. a Worldshift topikban. -
#4346 Látom, olvastad a logout-ot...
A HIS-hez nincs új bios. -
#4345 "az NVIDIA pedig befolyását, pénzét latba vetve erőteljes nyomást gyakorol a játékiparra annak érdekében, hogy saját termékeinek támogatása prioritást élvezzen a rivális lapkáival szemben"
Na végre, kezd értelmes dolgokat firkálni a ph... -
#4344 A kétszívű király: Radeon HD 3870 X2
-
#4343 feldobtam a 0.77-es biost
a ventit már jobban szabályozza és 1.327 helyett 1.3V-ot ad csak a GPU-nek
de így is megy 900Mhz-n a GPU
elötte 0.71-es bios volt
csak dos-ba lehet frissiteni és csak Sapphire referencia karihoz jó -
#4342 Egyébként a CrossFireX nem ezt a problémát hivatott megoldani? -
#4341 2db 3850 már elég a boldogsághoz :) -
Abu85 #4340 És mit csinálsz majd vele a komplex geometriát vagy komoly Shader műveleteket igénylő játékokban? Két különböző kártya csak Scissor módban megy, az AFR-t, vagy a Supertilling-et nem támogatja. Unreal Engine 3-ban vagy Call Of Juarezben alig lesz gyorsulás. -
#4339 régebbi tesztem hogy legyen mihez hasonlítani
-
#4338 ja ha nem ATI-t veszel akkor biztosra vehetetd XD -
#4337 ez egy droid?és most figyel engem?meg fog enni :S -
#4336 -
#4335 high beállítás
árnyékok medium
v-sync on
1280x1024
-
#4334 valami digitalizáló lehet
-
#4333 most találtam
fogalman nincs -
#4332 tényleg ez mi maszka?
-
#4331 mekkora miez!!!!!! -
barmi #4330 Ez a négynyóc pluszos Xkettes proci kettőötön megy alapbol pedig nem piszkáltam viszont több kakaót nem tudok adni neki sehol. -
#4329 Csak annyit mondok, hogy nyáron cseréltem 1 Athlon 64 3000+-ról egy A64 4200+-ra, 3D Studio maxban a renderelési idő (kifejezetten proci igényes) kb. a felére csökkent! A renderelési ablakban (v-ray) egyértelműen látszik, hogy 1xre két területet számol a gép míg 1 magoson, csak 1 területet. -
#4328 -
#4327 bios-ba! -
barmi #4326 Milyen progit ajánlotok processzor órajel elmeléshez? Bioszban is megoldható a dolog mert én szétnéztem de nem találtam ilyen lehetőséget. -
HM #4325
bár nem sok értelmét látom bizonygatni....
#4324 -
#4324 Az fel sem merült benned, hogy a TC csodálatos beépített csomagolója nem tud mit kezdeni két maggal?
:) -
#4323 "Ha nem volnának gyorsabbak az új procik a hülye sem cserélné le a régit."
nem ennek az ellentetjét állítottad eddig?igaz csak gyorsan átfutottam a topikot,de nekem ez jött le -
#4322 Látom, hogy azok vezetnek de ott már memoria,proci FSB, proci architektúráját kezdve minden egyéb tényező hatással van az eredményre.Ha nem volnának gyorsabbak az új procik a hülye sem cserélné le a régit. -
#4321 Nézz meg egy 4magosal készült 3dmark tesztet: +2000 pont... -
#4320 ok, akkor ha használja miért nem fele annyi idő alatt csomagol be vagy ki egy adott fájlt mert elvileg 2 logikai egységnek is "csak" annyi volna dolga, hogy ugyanazon a feladaton dolgozzon.
lefutattam most egy tesztet már csak a saját megynugtatásom végett is.
350 Mb-os mappa tömörítése TC 7.0 belső tömöritövel
Intel egymagoson 1 perc 12 mp
Intel Dual Coron 1 perc 1X mp
Athlon 64 X2 Dual.Core 1 perc 10 mp
engem ez jobban meggyőz mint bárki bármit mond. -
BIZ0906 #4319 ajajajajaj :| -
#4318 Ha az XP nem támogatná a több magot, akkor a WinRAR hiába is tenné, nem "látná"...
:S -
#4317 mind1 hány gépem van itthon.A legelején rossz szót írtam, mert a "kihasználásra" gondoltam.
gyors példa becsomagolok egy nagyobb méretű fájl-t a gépemem egymagos procival XP alatt és utána többmagossal elvileg ha csak az XP kihasználja a többmagot jóval kevesebb időbe telne azzal ellenben a gyakrolat mást mutat mert szinte ugyanannyi a idő. Viszont a winrar új verziója talán a 7-zip is már használja a több magot. De akkor sem az XP.