90029
  • MaSzKa
    honap jön a 8.2 várd meg

nekem 8.2beta van tökéletes a Crysis
  • domy75
    Sziasztok, nemrég vettem egy HD3870-es kártyát(előtte NVIDIA kártyám volt) és a Crysis-nál elég sok textúra bugot lehet fefedezni. A textúrák helyenként villognak, eltünedeznek. Ha valaki tudna segíteni, megköszönném. Pl.:milyen catalyst-ot tegyek fel? Vagy van hozzá valamilyen patch ami orvosolná az ATI hibáját?
  • MaSzKa
    miért ne? elég hihető a srác .........vagy nem

• Solten
    Neki főleg nee...!
  • MaSzKa

most ennek a gyereknek akkor higgyek :D?
    AMD/ATI ez is

http://logout.hu/iras/msi_vr610x-012hu_laptop.html
  • MaSzKa
    most várjál mingyá linkelem hogy mit is olvastam :D
  • Solten
    Kis szerencsével, kinövik... ;)
  • Solten
    Radeon 3650 teszt

• G18XM8
    De ezzel nem csak ő van így, egy páran a ph-t tartják a bibliájuknak komolyan mondom.
  • G18XM8
    Reszkess nvidia!
  • Solten
    RV770 és az R700 GDDR5 memókkal lesz felvértezve
  • Solten
    Maszka azt olvasná a ph-n hogy nyírja ki magát, egyből felvágná az ereit..
  • Solten
    20× már leírtam... Az MSI Radeonomon bekakilt a cooler de az egész kártyát cserélni kellett. 1 hónap alatt sikerült is nekik.. Szóval rossz tapasztalatom van, no more MSI :(
  • MaSzKa
    Abit-nél is van Live! FlashMenu a neve

az érzékelők amik a gépbe vannak sose voltak híresek a pontosságukról

MSI lapom nekem is volt, de csak 2. gépbe Duronnal nem indult de AthlonXP Palomino-val meg igen
    T.bred B-vel megint nem ment pedig bios-t is frissitettem
  • BaliBoy
    Nekem eddig két MSI lapom volt. A másodikat most koptatom már 3-4 éve. Az égegyadta világon semmi gond nincs vele csak nem lámáknak kell odaadni. Az igaz, hogy nyáron nekem is meggyűlt a bajom BIOS frissítéskor mert a hagyományos úton nem volt hajlandó elindulni a frissítés. Viszonrt az MSI-nek a live szolgáltstásával - tudtommal nem sok gyártónak van ilyen szolgáltatása, főleg BIOS frissítésre - simán windows-ból felfrissítettem a BIOS-t.

BTW. Marha kíváncsi lennék, hogy hogyan állapított meg rossz hőmérsékleti adatokat.
  • MaSzKa
    "ATI-ból MSI-t NEEEEEE, kérdezd KATT777 kollégát!"

nos Katt777 csinálta ezt a cikket:
    http://logout.hu/iras/ati_hd3870_hatekony_hutes.html
  • MaSzKa
    most olvasgattam MSI vga-kat kerüljétek! ha lehet:

"Saját tapasztalat.
    Ha a lapod MSI, akkor még oké rá a MSI VGA.
    Aztán jön a káosz. Rossz hőmérséklet adatok, bios frissítések kékhalálhoz..., nem tudom, sorolhatnám még... vagy csak pechem volt?
    Tudom, hogy ezek ááltalánosságok, de sosem volt olyan, hogy minden rendben legyen. Nem beszélve arról, hogy csak CPU FSB emeléssel is lehalt...
    Lényeg, én nem bízom benne, csak akkor, ha MSI-re épül a konfig
    " ph
  • MaSzKa
    mit kell bizonyítani?:-S

ott a ph test azt olvasd
  • Solten
    Maszka bizonyára work in progress...
  • shrike7973
    Na amikor bizonyítani kéne már kuss van...-.-'
  • Solten
    Állítólag 65 SP (GT: 112).. Úgyhogy kiváncsian várom :)
  • Solten
    Én sem hinném.. Ugyanis a 8800 GS annyiba kerül mint egy 3870, teljesítményben meg valahol a 3850 256MB szintjén van.
  • bardocz
    akkor úgy érzem kilőve,az azért eléggé nagy viszaesés,max ha 20k akkor vennék olyat,sli-ben:D
  • barmi
    Ne haragudjatok hogy ide írok de az AMD-Athlon topikok kihaltak mint a kopár sivatag! Bios beállítás kérdésem lenne. Bios resetet kellett végrehajtanom és arra lennék kiváncsi hogy jól van é beállítva a cell menu a bioson belül? És a processzor órajel emelés rész is érdekelne ha lehetséges egyáltalán. Nem igazán találtam rá lehetőséget. Konfigom lentebb olvasható! Köszi
    Beszúrok egy kép a jelenlegi bios cell menümről:

Köszi a segítséget! ;)
  • davidka003
    Nem hozza a 8800 GT szintjét.
    Kb 60-70%-a lesz.
  • bardocz
    ha a 8800gt szintjét hozná,vagy csak picit maradna el tőle,és még olcsóbb is lenne sokkal,akkor lehet azt választnám,6600gt még mindig jó,maradok a hatosnál:) vagy his 3850 iceq:)
  • davidka003
    Én majd a 9600 GT-re leszek kíváncsi.
    De nem hinném, hogy olcsóbb lesz a HD 3850-nél.
  • Solten
    Jön az ellenfél márciusban: Kiváncs leszek egy kis 3870X2 vs 9800GX2 meccsre :) Nem meglepetés, az nvidia kártyája 2db G92 (128SP) magra épül...
  • Solten
    allright
  • Abu85
    Nem a CrossfireX csak két külön kártya összeillesztését hivatott támogatni. A CF üzemmódok közül a legproblémásabb a legelterjedtebb (AFR). Egyes esetekben jelentős eltérések lehetnek a két kari sebessége közt, így sokkal kézenfekvőbb Scissor módban futtatni a rendszert, esetleg még reális lehetőség van a Supertilling-re.
  • shrike7973
    Na?
  • BIZ0906
    Hát ez az idézet nem kicsit igaz. Tudod "a pénz beszél..."
  • shrike7973
    Légyszives linkelj be aképet én 24/7 codos vagyok kiváncsi vagyok egyből megfogom látni sztem a különbséget ha télleg olyna nagy.
  • JaSoN HuNTeR #4363
    azé lassab crysisbe me nincs X2höz még rendes driver hozzá.
  • Solten
    Ez nagyszerű, de szerintem az áll a háttérben - ahogy a cikkíró is rámutatott - a G80/G92 Dx9-es kódot futtató játékokban az architektúra előnyeit élvezi, az ATI meg a DirectX 10 szabványhoz igazította az R600/RV670 kártyáit.

Meg lehet nézni pl. egy COH DX10 tesztet. Bár sokak szerint az egyetlen igazi Dx10 játék a Call of Juarez (a 3850 iceQ minden felbontásban gyorsabb a 8800GT-nél).
  • Inquisitor
    Van mindenféle ára 95K és 112K között, csak sok esetben nem tudni GDDr3 vagy GDDR4 verzió? Mert ugye mindkettő létezik már.
  • Inquisitor
    Pláne, mert a beépített benchmark csal. Sokkal lasabb benne az RV670 alapú AMD/ATI kártya, mint real játékban, és ugyan ezt eljátszották G80 vs G92-vel is. A 8800GT sokkal gyorsabb a "régi" GF8 kártyáknál, ami persze real játék közben még sem úgy van.
  • MaSzKa
    jó lenne ha fél évig AMD-nek állna a zászló, akkor talán összeszednék magukat
  • Solten
    Krájziszt veszik lapul minden benchmarkban. Totál hiba, teljesen NV-re optimalizált.
  • Solten
    Pár f*szjankó úgy is csak a ph-s tesztre gerjed.. Ezek a táblázatok talán meggyőzik őket.