90029
  • solo
    Sourceba? Azt nemhiszem...
    Mutassatok már egy képet a ti cuccotokkal....dewastwood, nem a 07 mert az nembugos, csak a sima, álljatok be a bár felső ablakába, ha nem láttok ilyen fehér geci ködöt akkor ok....De nekem ott van, és az nem ok....-.-"
  • MaSzKa
    nekem hd3870-essel minden jó volt
  • MaSzKa
    az szuper
  • BiG G
    nekem akkor tökéletes volt, MONDOM. hogy most milyen azt nem tudom. de úgyis a napokban gondolkodtam hogy felteszem, meg mellé a team fortress 2-őt is, mert kifogytam a multis játékokból... :)
  • solo
    MONDOM hogy szar! Higgyél már nekem!
    Azóta 3. vinfos van fenn. minden hibás, nem csak nekem...
  • BiG G
    legutoljára 2900xt-vel cséztem, azzal még jóvolt... meglesem holnap.
  • solo
    Elárulom, hogy nem!
    Tiszta hiba, a 2 es széria óta...
  • BiG G
    fennvan a steam, de már lassan 1 éve letöröltem a csét... de csak neked felteszem és megnézem. tutira jó lesz. a westwood is. akármi is legyen az :DDDD
  • solo
    PLÍZ! Ne okÍts ki! Menjél fel westwoodra! tiszta fehér genya az egész...
    De a kedvedért, most kérdeztem meg egy bazárost, hogy menynibe számol be, és lehet veszek egy CF es lapot, egy másik 4850 est, meg egy 8400 ast, meg új ramokat, de nemtudom, attol függ menynibe számolja be.
  • BiG G
    a te készülékedben van a probléma :) nekem p5kc, e8400, 4850 és SEMMI se bugos, minden megy mint az álom. ne lámulj, telepíts újra :P
  • solo
    Azért, mert nekem a fő játék az a cs source, de ezzel a szarral minden bugos...ennyi...
    Másik lapot meg nem nagyon akarok venni, mert akkor már új proci is kéne...
    És akkor az nem lenne meg 7 alatt, anynim meg nincs.
  • mrzoltan
    Megint előjött nála a "zöld hályog".
    Szerencsétlen...
  • BiG G
    és mégis mi a megveszekedett lópikuláért akarod te eladni, főleg egy gx2-ért?! hát észnél vagy ember? :D
  • kifli
    akk ne add el és majd később veszel újat amikor már szükség is lesz rá ^^
  • solo
    Agyf@szt kapok.-.-"
    Ezt a szar VGA-t senki se akarja vinni, csk 30 ért.-.-
    Mikor majdnem 45 be van a kari eddÍg-.-"
    Gx2-t meg alig találok:S
  • mrzoltan
    nah mivan kihalt a topic?
  • kifli
    és ez mennyire lassítja le?
  • IMYke2.0.0.0
    Hardverből számítasd ki vele az egyik VGA promo anyagot az ATI oldaláról... tuti halál.
  • Hecker007
    hyper212-es van, egyenlőre 1 ventivel
  • sakal6
    ahoz inkább vga kell, nem igényel akkora proci számitást hogy beálljon tőle szerintem
  • berczely
    szvsz indícsd el a crysis-t azt robbancs szét egy két bugallót...
  • sakal6
    minden game kimutatja ami nagyobb fizikai számolást igényel
  • w77d
    nekem az UT3 mutatja ki mindíg pár másodperc alatt a hibát, van hogymár a menüben is XD
  • sakal6
    a leggyorsabb teszt a counter-striker source az 2 perc alat megmondja hogy van e gond, de 10 perc alat már tuti, ha addig nem fagy le vagy nem indul újra a gép akkor stabil.
  • Ari18
    10perc az semmi.MIN 1h amit kell járatni.
  • berczely
    Én is ígyszoktam rárakom a régire és semmi baja!
    Dehát ha egyeseknek nemjó akkor töröljék a régit és akkor nem lesz semmi gubanc!
  • zolee145
    Régebben eszközkezelőben töröltem a régit, majd ment rá az új driver.
    Most először felraktam a gyári cd-n lévőt, aztán a 8.7-est, majd amikor megjelent a 8.8-ast is simán ráküldtem. Semmi baja nincs.:)
  • BiG G
    úgyvan, pucolj le mindent és utána fel az újat. mondjuk ezt alapból így kellene csinálni, megspórolna mindenki magának némi idegeskedést...
  • Solten
    Támogatási listában szerepel az x1050 úgyhogy user error...
  • cargame
    ok :D akkor a driver cleanert toltsem le es az lepucolja:D es rakjam fel az ujjat?
  • berczely
    Mer szerencsétlen vagy!
    Töröld az előző drivert pucold le driver cleaner progival és tedd fel a legfrissebbet!
  • cargame
    Az elobb innen szedtem le es most nem jo...rakom vissza az eredetit mert osszeba**ta
  • Solten
    Van. Letöltések menü, 8.9 Catalyst...
  • Solten
    Direkt leírom bakker... (#17772) A P45-ös chipset 16 "sávot" kezel, tehát 2 kártya használatakor az leosztódik kétszer 8 sávra. 2× 16× -os lapok: az AMD 790FX, Intel X38, X48 chipsetes termékei.
  • cargame
    Ati radeon x1050 ehez van driver frissites ami jo is??? mert egyet letoltottem es most nagy itt a kavarodas a telepitese utan...akad minden meg keves szinkompozicio. ...
  • Solten
    Így van
  • kifli
    milyen hűtő van procidon?
  • kifli
    a cf-re visszatérve
    rá van írva a lapom dobozára hogy támogatja. De a leírásban 16x meg 8x-os pci port van akkor az lassab lesz? Mert késöbb terveznék mégegy ugyanilyen vgat
  • Hecker007
    off:
    sikerült egy kis tuninggal stabil 4.005 GHz-t kicsalnom a prociból :)
    menne még feljebb is, de nekem már ezis bőven elég, vga-t így már biztos kihajtja rendesen, orthos teszt megvolt 10 perc után se ment a hőmérséklet 60°C felé, az meg szerintem jónak mondható
    off end
  • zolee145
    OFF. Bementem a helyi számítógép boltba, ahol a később megvett konfigra adtak egy laza 26-28K-val drágább ajánlatot. Ezt szóvá tettem, mondván hogy a webáruház kicsit olcsóbb, erre jött a hurrogás, hogy ja persze, megrendeled, de nem viszik, meg nem azt, meg a garancia, meg a....stb.
    Persze mindenki védi a saját üzletét, de a mai világban amilyen verseny van szerintem nem engedheti meg magának egy magára valamit adó cég (legyen az webes, vagy akármilyen), hogy ne megfelelő kiszolgálást nyújtson.
    Ha mégsem az szerintem nem cég, hanem egyéni hiba, vagyis az alkalmazott trehány, elnéz valamit, stb.
    Az interneten kb 2 perc mire elterjed a rossz hír, és ezt senki sem ngedheti meg magának, legalábbis aki hosszabb távon akar működni az nem.