90029
-
#17854 az én szavam kevesebb mint azoké akik logout tesztet írtak róla? írhatok róla én is, ha nagyon akarod. nekem tökéletesen bevált a 4850-re a chilla. nyáron is a nagy melegben jól hűtötte a 4850-et, masszív játék közben is maximum 60 fokon tartotta. vagy a te szótáradban nem így értelmezed a jó hűtést? -
#17853 a gyári cooler is elbánik vele
de nem mind1 milyen hőfokon és milyen zaj és ár mellett
a logouton világosan le lett írva a több tesztbe Zalmanokat és Coolink Chilla és stb teszteltek HD4850-esen 1 másik srác meg a HD4870-esére vett ilyet és vissza kellett rakni a gyári coolert mert felforrótt
HD3850 és HD3870-esre tökéletes a Chilla
de azokat 1 AC S1 hang nélkül lehűti és csak 4500Ft -
#17852 Jó, Maszka, Big G, nem cooler vitatopik, solo te meg egyszer életedben erőltesd meg magad a kulturált magyar nyelvtanra. Thx. -
#17851 a nagyját meg tudnám cáfolni, de felesleges lenne. tudod mit? azt mondom legyen igazad, cserébe több képet/árat/infót/beszámolót/semmit nem szúrsz be az accelero-ról?
deal? -
#17850 Itthon is megveheted a Yate Loon ventiket, Chieftec néven... Ne fikázd már Csillát, f@sza cooler. Nem 4850-re lett tervezve de lazán elbánik a hőtermelésével. -
#17849 ja, és fejezd be a képek beszúrogatását, mert nem kunszt, be tudnék tenni én is n+1 darab képet a chilla-ról, de a topik nem erről szól. hűtés topikba tedd, ha nagyon élvezkedni akarsz rajta, de inkább sehova. -
#17848 Köszönöm az információkat.
[Nekem tetszik. Ha jövőre kell, és nem lesz más lternatíva, s még élünk is, akkor a rohadt melegben egy ilyen lesz ráműtve a kicsikémre.] -
#17847 Hát, nekem nincs viszonyítási alpom ilyen téren, mert én 7 évig használtam egy AMD 1700+ XP (Palomino mag, 1466 MHz) - 512 DDR 1 (266 MHz) - [BBA] ATI Radeon 9500 Pro (128 MB DDR, 270/270) gépet...
S most a nyáron vettem egy E8400 + 2GB (DDR2, 1066) + Sapphire HD4850...
Nekem evidens, hogy minden gyorsabb lett :) -
#17846 épp te mondtad aranypofám hogy lecseréled a freezer7-et mert MENNYIRE GAGYI a minősége, meg hát úristen.
a chilla NEM szerepelt le minden logoutos tesztben, nézz körül jobban
az accelero egy otromba ronda nagy szar. ezért is tud jól hűteni. de kurvára nem érdekel senkit, már 22 milliószor beszúrtad-elmondtad. KÖSZI.
ja és leszarom kinek mi van az elit kategóriábaN, nekem ez is tökéletesen megfelelt érdekes módon. nyáron is normális hőfokon tartotta a vga-t, a 40 fokos gatyarohasztó melegben is. számomra a tökéletes megoldás 4850 hűtésére. relatív kicsi és jól hűt, könnyű a szerelhetősége, és nem is nehéz.
ezzel szemben az accelero nagy, külön ventit kell rá szerelni, nehéz, és még ronda is. persze van akinek tetszik. pl Neked. egyértelmű hiszen, különben nem szúrnád be ennyiszer. haha. viszont 4870-re tényleg az egyik legoptimálisabb megoldás. MEKKORA SZERENCSE hogy nem 4870-em van, HUHH.
Imike: Coolink GFXChilla, 6-7 ezer forint, 330g. -
#17845 14-es van rajta? -
#17844 solo: sértegetni akartalak . Ne hari emberi gyarlóságomért...
("ződ kampányod" viszont már gyomorforgató. Vegyél akkor azt és kímélj meg minket a hisztitől hogy az szerinted jobb). -
#17843 -
#17842 Ugye nem mondod, hogy a képen lévő venti egy VGA-n van?! -
#17841 Egy ilyen ház érdekelt volna még a CoolerMaster Elite 331 megvásárlása előtt...
-
#17840 Jó nagy különbséget... De nem csak játékokban, gyorsabb lesz az egész rendszer (windóz' betöltődése,stb - visszavettem 2.6-ra tapasztalat). -
#17839 meg lehet nézni
elég fasza gépek vannak itt
én is német országból rendelem a Yate Loon ventiket
a Noctua és a Coolink is onnan származik bár a Coolink az nem hazai márka
-
#17838 Egyszerűen: Nem sokat.
Kifejtve: csak akkor veszel észre valamit, ha maximalista vagy és mindent Very High-on nyomatsz, minden élmény javítót bekapcsolva és 22"-es monitorod van --- mert akkor ugye a rekeszizom levegőt is ki kell hajtsa a VGA-dból...
Addig meg semmi az ég-egy-adta-világon nem képes [Crysis: no comment] még a 2,6 GB-os CPU + HD48xx -t sem megizzasztani emberi felbontásokon! -
#17837 ez a német oldalt nézegesd itt minőségi gépépítés folyik többnyire
a prohardveren is az AC-t ajánlja mindenki
én én is utána olvastam nagyon ennek és én is majdnem AC-t vettem a HD3870-esemre -
#17836 BiG G: Név és súly és ár?
[Egyik se mindegy]
solo: Nem sértegetni akartalak. Nekem szokásom minden oldalról megtámogatni a hozzászólásaimat. -
mikiking #17835 Gyerekek még ebben a dologban nem vagyok otthon. Most ugye 2,58 ghzen megy a procim... ha veszek egy ujat,ami 3 ,2-őn fog menni picit húzva,akkor milyen külmöbségetz fogok észrevenni ? ( pl.játékokban) -
kár hogy az összes tesztbe és a logout.hu-n is leszerepelt a chilla
a nagy vgacooler tesztbe 2. lett az AC S1 Turbo Module vacakkal
ha 12cm-es ventit/ket raknak rá akkir 1. hely
és a HD4870-t Tuningolva is lehűti és halkabb is
nekem pont hogy az AC tetszik a jobban
német oldalakon eddig nemigen láttam ilyen
mindenkinek Thermalright vagy AC van az elit kategóriába
mivel nagyobb ezért nagyobb a hőleadó felülete
már hogy lenne gagyi? -
#17833 NÉZDCSAK, EZ JOBB
Sorolom az Accelero hibáit:
-ronda
-szar szerelési minőség
-otromba nagy
-GAGYI -
#17832 Az új 8.9-es Catalysttal is sz@rakodik? Egyébként meg semmi garancia hogy a custom gagyi moddolt pályákkal is együttműködjön a hardver/szoftver. -
#17831 http://www.arukereso.hu/videokartya-c3142/gigabyte-radeon-hd4850-1gb-256bit-ddr3-pci-e-p28478161.html -
sakal6 #17830 mi a map neve? -
#17829 EcsÍm! Ne nézzetek már enynire hülyének!!!!
Mint mondtam, gyári mapon nem igazán van, de custom mapokon igen!
És pill.Csiálok egy képet...
I2k! felejtsed már el légyolyszÍves ezt az anyu-apu dolgot...
Elárulom ÉN VETTEM A MEGDOLGOTOTT PÉNZEMBŐL!
És az a problem, hogy nem a hibát nézném, ha nemfedné be az egész mapot, és látnék valamit is.-.-"
-
#17828 Nem csak ez, van egy cod4 convert map is, meg van még sok más szar map...
-
#17827 egyáltalán milyen bug-ról van szó?? Én nem szoktam CS:S-zni, de sok haverom van, aki igen és Radeonnal nem észlel hibát.... -
#17826 Ember! Lassíts!
Egy xaros map vagy játék miatt nehogy eldobd a sok pénzért megvett - vagy apu vette - 4850-esedet!
Gondolkozz, és mérd fel az igényt:
- a játékban azt a kis hibát nézed, vagy játszol????
- minden más alkalmazással hibátlanul fut, akkor hol is van a hiba? -
#17825 Mi van? Torony építési bajnokság? :) Nehogy már egy négy emeletes cuccot kelljen beépíteni a házamba, ha hűvösebben akarom a 4850-esemet... -
sakal6 #17824 CS:S HD4850
nézd meg ezt a video-t én nem látok rajta bugot -
sakal6 #17823 pls lök már egy képet hogy neked milyen bugos mert ha nagyon az akkor tuti nem veszek atit. mert én is szoktam cs sourcozni. frissitést próbáltál már? -
#17822 -
#17821 megnéztem, a westwood tényleg elég szarul néz ki. de az istenért, ne egy map legyen a mérvadó :) megnézem a gyári mapokat is, és tökéletes mind. tudom hogy a westwood nagy sgcsürhe funmap, de emiatt ne válts videókarit sztem :) -
#17820 -
#17819 legjobb megoldás kb 6eFt
-
#17818 nyugivanmár :) -
#17817 OMGPLZ!
CS ről dumálunk!! HL2 nem hibás!!!
ÉS NEM NEM WAREZ! ELÁRULOM VAN 27 EREDETI JÁTÉKOM ÉS 0 MÁSOLT!!
-
#17816 warez talán? -
#17815 hl2 ep2
és a portal tökéletes volt végig is vittem