90029
-
#18139 Na, nem tudom ki emlékszik még rá, de kb 2 hete vettem egy Heatpipos 3870-et ami ugye beszart. Múlt héten vittem vissza gariba, ma mentem érte és azt közölték, hogy nem tudják kijavítani, ezért inkább adnak egy 2 slotos MSI OC-t. Nem tudom, hogy jól jártam-e vele, de mindegy, mer tök ingyen volt. Egyedül a hűtésével van "gondom", mert alapból fix 80%-on hajtja magát a venti, de Riva tunerrel leszabályoztam normálisra. Nem csak nekem van ilyen gondom, pl neki is. Nem tudtok valami megoldást rá? Mert ugyan win közben normálisan pörög (hála a rivának) de pl bios és a win töltésnél nyomja pörög mint az állat. Nem tudom mi értelme ennek, de biztos van valami oka... Képek :
Alig 4 hét alatt ez a 3-ik 3870 nálam, remélem nem kell többet cserélnem :) -
PatPeter #18138 sziasztok!
Tudna nekem valaki segíteni egy linkkel? Gainward 4870 512Mb Golden Sample-ről kellene, de már egy ideje hiába keresem. Előre is köszönöm szépen.
(egyébként ez mennyivel jobb, mint egy 4850 toxic?) -
#18137 OFF: Milyen hűtővel és mekkora feszen érted el a 4GHZ-t? -
#18136 Teljesítménynövekedést fogsz tapasztalni, de szvsz AGP-s configra nem éri meg költeni, nézz inkább 2600XT-t szerintem. Használthoz már 12-13k-ért hozzá lehet jutni, de ebben sem vagyok biztos, hogy megéri. (Nekem is ilyen volt az előző configomban, jó kari volt de sajnos sok játék CPU-t is igényel így hiába fejlesztesz videókarit nem lesz sokkal gyorsabb a géped). A táp pedig attól függ, hogy milyen márka:D Ha Codegen/Vnétsa/Mercury/Q-tek stbstb. hulladék, akkor nem biztos hogy elég lesz. Ha valami normális minőségű táp (FSP/Chieftec/Enermax/Corsair stb.) akkor bőven jó hozzá :) -
#18135 Ja ettől tartottam mert régebbi ccc. Újabbat egyelőre nem találtam. Tekerj fel mindent kakaóra... -
#18134 teljesen más beállítási pontok és értékek vannak... -
bacow #18133 köszi szépen a válaszokat -
#18132 Szerintem nem a skin volt a döntő, hanem a beállítások.. -
#18131 nekem nem ilyen a CCC -
#18130 Teljesen hibátlan konfig a 3850-hez... -
#18129 Nem biztos hogy kicsikarja a proc. belőle a maximumot de jó lesz, a táp is megfelelő. -
#18128 nem fog sokat dobni szerintem. egy darabig én is vásárolgattam agp-s karikat de expresseshez képest kb.:30%-al le van maradva az a fránya his csip miatt.. -
#18127 Egy kis help: link (léptesd a képeket) -
bacow #18126 sziasztok most akarom kicserélni a régi AGP-s geforce 7600gs videokártyámat egy Saphire HD3850-re ugyanugy AGP-re mert az alaplapom azt támogatja ami egy ASUS P4P800SE és érdekelne hogy milyen ez a kártya van egy intel 3ghz procim és 2giga ramom és egy 400w tápom az elég lessz neki? -
#18125 micsoda?? az az adaptív vonalsimítás? az be -
#18124 Nah igen.. Nem mindenki születik Einsteinnek.. -
#18123 Tempolar anti-aliasing bevan pipálva ? -
#18122 nincs maszkával semmi baj! csak egy kicsit szétszórt néha.. -
#18121 crosfirés, beállgatós, témába valaki tud segíteni?
Nem kiabálok és még ideges sem vagyok. -
#18120 Kösz Duracellmumus. Gondoltam hogy valami 100 éves nvidiáról van szó.. (Maszka: ) -
#18119 Az ATI-nak nincs olyan mint az nvidia-nak az nchancer vagy mi a fene? abból a 8800GTX-el olyan gyönyörű élsimítást tudtam kihozni, de itt a Catalyst Control Centerben a 8X-os edge detect-es élsimítás is távolra recés és ezáltal a flight sim-ben a házak ablakai meg tulajdonképpen minden vibrál. Az nvidiánál ráhúztam egy 4X4-es Supersampling-ot és gyönyörű volt egy rece nélkül ameddig a szem ellát.... -
#18115 :D -
#18114 ne aggódj énis arra mentem...csak most nem fogom visszavinni, de majd sort kerítek rá az tuti, de ha ezt most kicserélik akkor ugyanilyet fognak küldeni 90%ra :S
nameg melózom, semmi időm nincs most a várost járni :( -
KönnyezőHarcos #18113 Cserélj benne porzsákot. Hátha csendesebb lesz! :D -
#18112 nekem a kártyám játék közben olyan mint egy porszívó de nem nagyon zavar :D -
#18111 azigen jó felfogás :D én mondjuk súlyos pénzeket és sok-sok energiát feccöltem abba, hogy szinte néma legyen a gépem. halk vinyó, jó ventik (a legtöbb leszabályozva), nagy bordák, ultrahalk táp... anno a 6600GT-m nyöszörgött, még egyszer nem bírnám ki az tuti :) -
KönnyezőHarcos #18110 Vedd hangosabbra a hangfalakat! :D -
KönnyezőHarcos #18109 Vagy! CTRL+ALT+CIPŐTALP! -
#18108 á mostmár várok vele sztem, úgyis elnyomja terhelésnél a cooler hangja :D -
#18107 ha nagyon zavaró, akkor vidd vissza. 3 napon belül kötelesek azonnal cserélni. -
#18106 am nem lenne rossz ez a kártya ha nem sírna mint 1 fürdősqrva :S
-
KönnyezőHarcos #18105 Sziasztok! Segítségre lenne szükségem! Egy ismerősöm vett egy Radeon HD 2600 PRO, PCIE-s típusú kártyát. A kártyával nincs baj, viszont: A másodlagos képernyőt nem tudom beüzemelni neki. A Képernyő beállításoknál megjelenik a másik monitor de nem tudom rá kiterjeszteni az asztalt, révén, hogy a Videkórtyáknál nincsen másodlagos kártya. Nem tudom, hogy honnan lehetne leszedni hozzá valami értelmeset mert már 2 napja keresgélek de olyat, ami használna, még nem találtam. A segítséget előre is köszönöm! -
#18104 hi. help kéne,, nvidiam volt anno, és nem tom beállítan az ATInál a tv kimenetet, full secoundery tv képre,(film nézés),,mégcsak nem is clone most hanem extended képem van... -
#18103 szar régi a 3dmarkja
a legújabbat kell letölteni -
#18102 van -
mikiking #18101 és a 2600 xt van olyan jo mint a 8600 gt ? -
#18100 akkor az nem a kártya hibája, le kell szedned hozzá egy patchet, valami október néven fut :D majd linkeli valaki aki szokott 3dmárkozni... -
#18099 a vicc h el sem indúl, a bejövő ablaknál egyből fagyi van :S -
#18098 akkor nem kóser ott valami... -
#18097 Ehh, alapozza a hírnevét a Gainward?