90029
-
#18419 http://logout.hu/iras/ati_radeon_x300_vs_4850.html -
#18418 http://prohardver.hu/teszt/ujabb_vga-cpu_parosok/konkluzio.html
nvidia visszafogta a játék fejlesztést direkt :( -
#18417 igazából erre megint csak azt tudom mondani, hogy éljen a viszta :) -
#18416 "Fontos, hogy ne telepítsük fel a Catalyst Control Center-t" -
#18415 no sikerült d emost figyeljetek: indítom a wint úgy, hogy ne kérje az aláírást, elindul az ATT és abban a pillaantban teljes rendszerösszeomlás... okozhatja ezt az, hogy fönt van mellette a CCC? -
#18414 dehogynem XD -
#18413 -
#18412 degec :DDDd -
#18411 még nyomni se tudsz rendesen? :DDD -
#18410 Mikor indul a rendszer, nyomogasd folyamatosan. -
#18409 hiába nyomom nem történik semmi... -
#18408 bútoláskor'... -
#18407 nna most kiderül milyen amatőr vagyok: mikor kell F8-at nyomni?? -
#18406 "ATT installálása
Fontos, hogy ne telepítsük fel a Catalyst Control Center-t, vagy ha már elkövettük ezt a hibát, távolítsuk el az alkalmazást.
Windows XP
A program feltelepítése egyszerű, alapvető dolgokban befolyásolhatjuk a telepítést. API-k telepítése nem szükségszerű, 3D profilok és a többi ajánlottak. Szükség esetén az oldalamon elérhető a program általam elkészített magyarítása is, amelynek hibajavításai folyamatban vannak, de használható.
Windows Vista
A driver-ellenőrzés nevű (programíróktól) pénzbeszedő baromság kikapcsolásával (F8) kell indítani a rendszert, ezután a telepítés az előbbieknek megfelelően történik. Telepítés és újraindítás után a program gond nélkül működik"
link -
#18405 az 1Gb-és az nem lesz gyorsabb mint a 512-es mert UA a sávszéle ramba. sőt még lehetne hogy rontana is rajta a második félgiga -
#18404 találtam egy ilyen leírást, de nem igazán akar működni:
ista x64 needs signed drivers otherwise it will not allow to load them. And as you could think of signing a driver is an expensive task because of Micro$oft. (Maybe if we donate Ray the amount needed he would do it, dont know, what i remember a sign for a year costs ~450 US Dollar)
fix1:
aka "I just want to test ATT under x64"
while windows startup hit F8 in the upcomming menu select "Disable Signed Driver Checking".
fix2:
aka "I cant live without ATT, give me the full ****"
load:
bcdedit -set loadoptions DDISABLE_INTEGRITY_CHECKS
unload:
bcdedit /deletevalue loadoptions
or maybe you can sign the driver yourself as follows
http://technet2.microsoft.com/Window....mspx?mfr=true
follow the instructions to install the tools, gen your own certificate, import, sign the driver, and use bcdedit to permanently load it into test mode
-
#18403 ATT nem monitoroz annyi mindent játék közben :)
Rivatunerrel everesten keresztül a cpu hőmérséklettől kezdve a használaton át minden szart ki lehet iratni.
A driverekkel pedig nekem semmi problémám nincs nem tudom mi a bajod vele :) -
rumkola #18402 ATT ugyanúgy monitoroz.
A semmi baj a driverekkel-t meg meg sem hallottam...
:) -
#18401 Semmi gond a driverekkel :)
#18400: Én nem, mert riva kurvajó monitorozó :) De érdekes hogy guru3dn is azt írják hogy kompatibilis az x64 vistaval az ATT, de ezekszerint nem csak nekem nem működik. -
#18400 inkább örültem volna ha mondjuk a Rivatuner nem működne XD -
#18399 a sok jó mellett elfér azért ;) -
rumkola #18398 én sírok a drivereik miatt, elképesztő....
jó vga, pocsék szoftverrel -
#18397 mindenesetre első rosz élményem az ATI-val kapcsolatban.... -
#18396 inkább lemondok... -
#18395 Hát akkor vagy lemondasz erről, vagy felraksz egy 32bites OS-t. -
#18394 Meg a finomhangolásra (AA, AF stb.), amire a Rivatuner nem alkalmas. -
#18393 igazából nekem az élsimítás opció miatt kellett volna, mivel ahogy nézem precízebben lehet beállítani mint a CCC-vel.... -
#18392 az ATT-t is egészen hasonló dolgokra szokták használni... ;P -
#18391 64biten nem működik én is próbáltam. Rakd a RivaTunert, bár nem tudom, hogy mit akarsz csinálni az ATT-vel. Rivaval ATikat csak Overclockolni lehet, meg a FAN vezérlést :) -
#18390 ezt az Ati Tray Toolst valamiért nem tudom fölrakni.. mikor indítanám azt írja ki, hogy nem tud csatlakozni valami low level driverhez, telepítsem újra.... -
#18389 nekem csak olyan jutott ;) -
#18388 Csodálatos 5let. -
#18387 mondjuk még annyit megtehetnél, hogy a gomboknál a href taghoz hozzáadod a target="_blank" attribútumot, és akkor másik ablakban/lapon nyitja meg (böngészőtől függően), így "nem veszik" el a topik sem :) -
#18386 akkor mostmár ez marad, ha fene fenét eszik is :D -
#18385 Tom', kösz az észrevételt. Csak úgy már túl csicsa volt szvsz. 'Szolidabb dizájn' befigyel. Meg 100 évet tököltem evvel a javascriptes sz@rral.. -
#18384 jó mde te rohagyál meg :) én 1280x1024-ben tolom max -
#18383 en 1920x1200-ban jatszok. Bar CF-ben. -
rumkola #18382 természetesen elég az 512-es 4850-es
az 1gb meg parasztvakítás.... -
Hedic #18381 akkor ugy kérdezem h egy hd4850 512 mb jo teljesitene-e egy 22" monitor alatt?Samsung Syncmaster 2253BW? -
#18380 4870-en már van értelme az 1GB v-ramnak 4850-en sajna kicsi a sávszél