90029
  • Facek
    ha referencia hűtés van rajta akkor az is lehet hogy nem szellőzik megfelelően a ház.különben is , garanciás , miért probléma ha annyira meleg ?
  • tonyo9
    a gyári bios-t tedd fel ne a lementettet
  • Solten
    ühüm
  • mikiking
    virustol hamar melexik ??? ez hüjeség szerintem..át is volt telepitve 3 szor is a gép,és ugyanaz
  • tonyo9
    lehet csak virusos a géped
  • mikiking
    sztem a hütés baszodott el rajta,nagyon hamar melexik,amikor kivettem a gépből,minden alkatrész rajta forró volt.... és nem tudja a hütő 90 en fokon sem tartani ... pedig 80 an kéne tudni,ha flashelve van.... természetesen viszaköüüldés előtt viszatettem a origi biost....
  • Prince of Máté
    Bemész és letesztelteted velük a szemed láttára.
    Nem egyszerű dolog, de próbáld meg.
  • IMYke2.0.0.0
    Engem is érdekelne, hogy mi a baj vele...
  • IMYke2.0.0.0
    Bocsánat, nem akartalak megbántani.
    Így már értem.
  • Prince of Máté
    Szerintetek melyik a legjobb ár/érték arányú 3850? Gainward?
  • tonyo9
    mi a baja?(kicsit értek hozzá:D)
  • tonyo9
    jó.. de én "Direkt túloztam a számmal" re értettem:D
    nem volt netem és a könyvtárból ingyenes.mint neked:D
  • mikiking
    és akkor most mit csinaljak a 40 k -ér vett grafikus kártyámmal ?
  • IMYke2.0.0.0
    Simán létezik. A rosszabb az lett volna, ha ezt mondjuk 1 hónap után mondják neked...
  • IMYke2.0.0.0
    Hülyének???
    Dehogy! Én tényleg arra kérdezek, csak nem valami karitatív munkát végzel?
    Én szociálpolitikus vagyok. S minden szentnek mag felé hajlik a keze - szociális szféra, segítő szakmák, tudod.
  • mikiking
    basszameg,ilyen hogy létezik ??? Elküldtem a kártyát,,, mire felhivtak ma,és azt mondták a kártyának semmi baja, holnap viszaküldik..... a kurva annyukat azt
  • Solten
    Létezik mindkét fajtából 1GB-os.
  • tonyo9
    má megen hülyének vagyok nézve:/
  • Solten
  • IMYke2.0.0.0
    Prince of Máté: Direkt túloztam a számmal - csak nem smiley-ztam. :)
    tonyo: Tényleg? Csak nem valami karitatív munka keretében voltál köztük?
    [Komolyan vettem a mondatod.]
  • Prince of Máté
    Ez egyébként 20 megabit
  • tonyo9
    pár hónapja még én is könyvtárból neteztem indiaiak meg fekák között:D
  • IMYke2.0.0.0
    Te jószagú atya úristen!
    Wireless nettel, könyvtárban [két gép]: 0,5 Mbites net...
  • tonyo9
    20 megabites letöltésem van elvileg
  • IMYke2.0.0.0
    Megabit
  • IMYke2.0.0.0
    Nem túlzás ez egy kicsit? 167000 MBites interneted van?
  • tonyo9
  • IMYke2.0.0.0
    Én azért el szoktam olvasgatni az online cikkeket, főképp olyan témákban, melyekhez alapból nem jutnék másként - új szoftver/hardver/fejlesztés - , és ritkán élek fenntartásokkal velük szemben.
    S a Crysis-sel kapcsolatban olvasható mindenhol, hogy Vista + DX10 alatt szebb és "gyorsabb" (?)...
    Gyorsan teszem hozzá: engem aztán teljesen hidegen hagy a Crysis+Vista páros, így, csak ezért nem teszek fel még az új gépemre sem ilyen opreációs rendszert.
    Eredeti RC1 DVD-ről egyszer - kipróbálás erejéig, 1700+ és Radeon 9500 Pro mellett - feltettem, de nem hatott meg a sok csili-vili. Mélyebben meg az XP-vel sem ismerkedem: tapasztalt felhasználó vagyok, nem pedig kernel-buherátor, Windows vs Linux (OS2 és társaik) vitába meg elvből nem lépek bele...
  • Csaba42
    Olyán mádzsár mint én? Há' mind mádzsárok vágyunk tésó!!!:)

Amúgy nem néz ki rosszul az a hűtő vkarin! :) Csak az IceQ termékek sajna drágák, a 4850 is valami 48-50 ezret kóstál. :( Bár elég stílusos ára van. :)
  • Dark Angel 666
    Hogy lehet a CCCben beállítani a szinház módot ?
  • Csaba42
    Hogy milyen marhaságokat hord össze-vissza a GS, az engem hidegen hagy (pl. XP alatt futó Dx10, amiről egyébként utólagosan kiderült, hogy egy egyszerű OpenGL wrapper, semmi több, de persze mindig könnyebb fikázni, mint utánajárni a dolgoknak). Viszont az, hogy a Crysis állítólagos Dx10-es grafikája könnyűszerrel elérhető Dx9 alatt, az nekem totál evidensnek tünteti fel a dolgot: SEMMI (érdemleges) Dx10 nincs benne! Max. egy bool változó.

PC Guruban meg a Civ Rev-re: "nincs lebutítva a játék, csak egyszerűsítették"! Évekig meg mi volt olvasható a hasonló akcióknál a PC-s cikkekben? "Butííítottaaak a fejlesztőőők." Sz'al köszi, de inkább bevállalom, hogy nem értek a számtechhez. Egyébként utólag örülök, hogy ez a Civ rész nem jelent meg PC-re, mert elképzelhetetlenül csúnya bukta lett volna. ;)

Hát igen, sajna egyre jobban előtérbe kerülnek ezek a Live, STEAM rendszerek. :( Lehet, hogy csak én vagyok a maradi, de szeretem nézegetni a polcomon az eredeti játékaim, hogy várakozás nélkül játszhatok azzal, amelyikhez éppen kedvem van (míg STEAM esetén 1-4 óra, mire lejön a cucc, ha épp nincs letöltve). Ráadásul a mellékelt kézikönyv (pl. Civ4) igencsak tanulságos olvasmány tud lenni, és kedvcsinálónak sem utolsó. Főleg, hogy a játék kézikönyve kb. olyan vastag, mint maga a DVD tok. :)

morphologu: mielőtt megveszed, nézd meg, mi van a dobozán! De sz'tem 1 GB-ból nincs DDR2-es verzió (értelmetlen lenne), bár a 64bites + 512 MBos karik után én már mindent elhiszek. :(
  • MaSzKa
    http://www.bit-tech.net/hardware/2008/10/03/his-radeon-hd-4850-iceq-4-turbox-512mb/1
  • MaSzKa
    én nem török vagyok hanem Magyar
  • morphologu
    Sziasztok. Túdja valaki, hogy a Sapphire HD3850 1GB-os kari az mos DDR2, vagy DDR3-as. A Sapphir oldalon DDR3 írnak, boltokban meg DDR2. Most mi az igazság?
  • IMYke2.0.0.0
    Hát, pedig valóban erre halad a játékipar... és ezt előre gyűlölöm.
  • IMYke2.0.0.0
    Olvass utána. Ajánlom figyelmedbe az online játék újságokat [PCGuru, Gamestar és társaik]
  • Csaba42
    davidka: Meg mondanak, mint az unokahúgom. :(

Solten: az kéne még csak, hogy a GTA 4 is csak "online LAN"-ban lenne játszható, pláne Live-en keresztül. :(
  • mikiking
    Gyerekek,ha visza jön majd a kártya a cégtől,akkor hogy teszteljem le,hogy jo e ? vagy ujat küldenek :?
  • Solten
    Még nem játszottam vele. Egyesek szerint túl rövid lett. Sajnos egyre jobban rámennek az online gameplayre.
  • davidka003
    Lehet angolul is játszani csak akkor nem lesznek benne ilyen szép mondatok. :D
    Kiskölkök meg szerintem sokkal durvább dolgokat is látnak/hallanak, mint ez a játék.