AMD Radeon Series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.smart-bus.hu
Máshol meg pont a DCII-s asus kártyákat szidják... PH-n a GTX topikban írta valaki, hogy nem gyártót kell nézni, hanem adott terméket... ITT levezeti a srác, hogy mi merre... szerintem van abban igazság amit mond. 😊
www.smart-bus.hu
Na jó ne menjünk bele a számháborúba :XD
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
www.smart-bus.hu
Na ez az, ami ûberelhetetlen Mesterem! 😄D
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
És különben se vegyél ,mert akkor nem tudjuk egymás vérét szívni .
Maradjon neked csak meg a veres az a biztos. Ne teszteljél te állandóan 😊
Évek óta Giga kártyáim vannak, most elromlott egy... ennyi belefér! 😊 Szívem szerint EVGA-t vennék, de rá nem fizetek egy fillért sem... szõrén még érdekelne a teszt kedvéért, de plusz pénzt nem adok érte, a Gigán kívül a többire meg rá kéne fizetni...
Ráadásul lehet, hogy a büdös életben nem jön elõ többet a hiba... fõleg, hogy most felkészülten várom... 😊
www.smart-bus.hu
Amúgy meg nem ,nem mindegy,hogy hatvan vagy nyolcvan. Szerintem
Csak a windforceosok ventije hajlamos kerregésre egy idõ után.
Szerinted mért adja olcsóbban mint mindenki más?
Persze ha neked ez a gumicicád,hogy cserélgeted és hurcibálod ide oda õket akkor nem szóltam😊
Mert az ASUS az még mindig 140 fölötti,és a többi is.Bár nem tudom hol nézted. Én a hardverkernél.
www.smart-bus.hu
Amúgy mennyi is mostanában?
www.smart-bus.hu
Ha megemelem a memória órajelét, akkor ugyanezt a hibát produkálja, tehát maga a jelenség tuti vram hiba, csak ugye most bizonyítanom, produkálnom kéne alap órajelen is... ma egyszer beadta, de akkor elfelejtettem a logitech kijelzõt is mellé fényképezni... :S
www.smart-bus.hu
Fizixnek mindig is volt sima cpun futó "változata", ekkor persze kb zéró látványosságot kapsz (legalábbis én eddig még látványosabb fizixes megoldást nem láttam). Ellentétben pl a havok-al...
Forza.
ASUS-t már nem is merem mondani😊
Mert a múlt heti platform update win7-en nekem pl megfektetett egy Quadro4000-res gépet, ami 2 éve hibátlanul ment... ujraindutás után se a WDM, se az nv driver nem töltõdik be, csak a system restore segített.
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
A szervizes annyit mondott, nagy valószínûséggel ebben az esetben a terhelésváltásokkal nem tud mit kezdeni a kártya.
www.smart-bus.hu
Általában nekem is 2D alatt, vagy "terhelésváltásokkor" halt be, néha játékok alatt is, de teljesen random és nem mindegyiknél.
Volt, hogy napokig semmi, aztán netezés közben 10 másodpercenként vagy 30-szor omlott össze az illesztõ.
Így, csak itt pont az AC3 alatt sikerült elcsípni.
(referenciának lehet játszadozni mafia2-vel, az is fizix+apex)
Forza.
Saor Alba
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
www.smart-bus.hu
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
www.smart-bus.hu
Az én válaszom meg hogy kapják be mind2-en.
Next PC upgrade: 2022