AMD Radeon Series

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MerlinW
Nekem is Giga cuccaim vannak 7 éve és sosem jártam szervizben.

[merlinw.org]

No és milyen? Voltage lock, tuning, hõfok? 😊

www.smart-bus.hu

Pont így vagyok én meg a Gigával... soha semmi nem volt garanciába ami nálam járt, pedig volt pár alkatrészem tõlük! 😊 Mondjuk anno asus cuccom is sok volt, azokkal sem volt gond... sõt, semmivel nem volt bajom... :S

Máshol meg pont a DCII-s asus kártyákat szidják... PH-n a GTX topikban írta valaki, hogy nem gyártót kell nézni, hanem adott terméket... ITT levezeti a srác, hogy mi merre... szerintem van abban igazság amit mond. 😊

www.smart-bus.hu

Her Laca
Mid volt annyi?😊) 7970?😊 Azt én 80 alatt vettem volna😊)))
Na jó ne menjünk bele a számháborúba :XD

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Her Laca
Mé mondod? Mióta megvan én rá se néztem,na jó néha kiporszívózom a dobozt ,meg némi levegõvel megfújom a bordákat. De az ez elõttivel sem vacakoltam soha.Meg az az elõttivel sem. Nekem bejött az Asus mint márka ,bár lehet ez szubjektív azért.
.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

V43 1105
az XFX-em 103k volt <#vigyor>

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Az a baj, hogy mindkettõ, sõt minden egy kalap szar ma már! 😄

www.smart-bus.hu

Her Laca
DE ! TE egy gigáról beszélsz egyrészt! No meg elõtte egy ratyionról. Azért én 1 azaz egy forintot sem adtam volna😊))) mint tudod. Ergo mi most nem egy kategóriáról társalgunk ugyi😊)))EZ! ASUS! Tudod! Asus. Ha olyanod lesz beszélhetünk😊))

Õõõ... nem, mert nekem 101 volt a Giga 7970GHz úgy, hogy a kapott játékokat eladtam 5-ért, plusz az FC3-t ami alapból 7-8 ezer, játszom én... 😄 És, ha most baj van, akkor ugye szõrén kapnám a 680-t, mivel az enyém jelenleg 130ezer... sõt, a 120ezres GTX680-l még gesztust is teszek... 😊)

Na ez az, ami ûberelhetetlen Mesterem! 😄D

www.smart-bus.hu

Her Laca
Nekem 105 volt az ASUS😊 ÉS!!!!! Tusé!😊 Ûberelhetetlen😊

A drágább az OC, amiért fizetni megint csak felesleges... 😊 Egyébként délelõtt még 128 volt... gondolom elvitték, a másik nagykerben meg ennyivel drágább. A múltkor megtudtam, hogy az ipon nem csak a hazai nagykerekbõl dolgozik, így aminek nagyon borsos az ára, az elképzelhetõ, hogy kintrõl van... fõleg amelyikhez több napos szállítási idõ van odaírva. 😊

www.smart-bus.hu

Rosszul emlékszel... 😊 Ettõl még szívhatjuk egymás vérét, találok én benne hibát ne aggódj! 😄D

www.smart-bus.hu

Her Laca
Mindamellett érdekes mert nézem,hogy van 120 ért és ugyanaz 141 ért is. Na most ez hogy van?

Her Laca
Nana!! Ez a második hamarjában ha jól emlékszem😊
És különben se vegyél ,mert akkor nem tudjuk egymás vérét szívni .
Maradjon neked csak meg a veres az a biztos. Ne teszteljél te állandóan 😊

Én az ipon-nál... 😊

Évek óta Giga kártyáim vannak, most elromlott egy... ennyi belefér! 😊 Szívem szerint EVGA-t vennék, de rá nem fizetek egy fillért sem... szõrén még érdekelne a teszt kedvéért, de plusz pénzt nem adok érte, a Gigán kívül a többire meg rá kéne fizetni...

Ráadásul lehet, hogy a büdös életben nem jön elõ többet a hiba... fõleg, hogy most felkészülten várom... 😊

www.smart-bus.hu

Her Laca
Ok😊 Már megint ez a hova pakolja a hõjét marhaság 😊 Tudod te Soltnak milyen háza van? Nem árulok el titkot ha azt mondom,hogy ott egy pici hõ sem marad 😊 Persze aki egy oco mini pc házba pakol egy felsõ kategóriás (Mindegy milyen ati vagy NV) kártyát azt teljes mértékben megértem😊Annak kifelé köll fújnia XD

Amúgy meg nem ,nem mindegy,hogy hatvan vagy nyolcvan. Szerintem

Lehet hogy terhelés alatt még halkabb a DCII, de a ref is olyan már, hogy nem hallod ki a házból. Innentõl meg mindegy, hogy 65, vagy 80 fokig engedi elmenni a hûtõ. Kinemszarjale. Azt viszont már kevésbé, hogy melyik hova pakolja a nem kevés hõjét 😊
Her Laca
Refet meg nem szabad venni. Nálam volt egy. Nem melegszik az sem ,de ég és föld egy DCII es hez viszonyítva a hangja. Az utóbbi a hangtalan kategória.És nem mellesleg 60 fokosnál én még nem láttam többnek,de legyen 65 a max.

Ha ref hûtõset vesz, akkor vehet gigát is. Azzal nem lesz gond.
Csak a windforceosok ventije hajlamos kerregésre egy idõ után.
Her Laca
Gigát NE!!! vegyél. Mán mondták mások is ,mért nem hallgatsz a jó tanácsra.
Szerinted mért adja olcsóbban mint mindenki más?
Persze ha neked ez a gumicicád,hogy cserélgeted és hurcibálod ide oda õket akkor nem szóltam😊
Mert az ASUS az még mindig 140 fölötti,és a többi is.Bár nem tudom hol nézted. Én a hardverkernél.

Az én kártyám ára felugrott 130-ra, a Giga GTX680 meg leesett 120-ra... így már korrekt. 😊

www.smart-bus.hu

Her Laca
Ugyan már😊 Nem kell az neked. Szarabb is drágább is ,eszedbe ne jusson.
Amúgy mennyi is mostanában?

Hiába küldöm vissza, ha náluk nem jön elõ a hiba! :S Ha csere lesz, akkor jön a GTX680... jól lement az ára...

www.smart-bus.hu

Mindig naprakész...

Ha megemelem a memória órajelét, akkor ugyanezt a hibát produkálja, tehát maga a jelenség tuti vram hiba, csak ugye most bizonyítanom, produkálnom kéne alap órajelen is... ma egyszer beadta, de akkor elfelejtettem a logitech kijelzõt is mellé fényképezni... :S

www.smart-bus.hu

arty
Úgyérted az nvidia egyre kevesebb fejlesztõnek ad pénzt, hogy cuda onlyra programozza a játékában azt a pár effektet.

Fizixnek mindig is volt sima cpun futó "változata", ekkor persze kb zéró látványosságot kapsz (legalábbis én eddig még látványosabb fizixes megoldást nem láttam). Ellentétben pl a havok-al...

Forza.

Her Laca
Amúgy látom nem unatkozol ,ad neked elfoglaltságot mindig az a hardver😊Hol ezt ,hol azt.

Her Laca
VGA. Küld vissza és vegyél egy normálisabb márkát. Amit Solten vett XFX et.
ASUS-t már nem is merem mondani😊

Windowst nem frissítettél esetleg?
Mert a múlt heti platform update win7-en nekem pl megfektetett egy Quadro4000-res gépet, ami 2 éve hibátlanul ment... ujraindutás után se a WDM, se az nv driver nem töltõdik be, csak a system restore segített.
Igen, szart se ér! 😄

www.smart-bus.hu

Nekem kétszer jött elõ tegnap simám 2D alatt, és ma egyszer Heaven alatt, de reggel óta a gépet nyúzom... próbálom dokumentálni, oszt meglátjuk mi lesz.

www.smart-bus.hu

blackcalibra
Nem tudom, már van másik, vettem egy 7870-et azóta, de azt nem mondták, hogy mi lett a meghibásodott kártyával.
A szervizes annyit mondott, nagy valószínûséggel ebben az esetben a terhelésváltásokkal nem tud mit kezdeni a kártya.
Ez inkább gpu hiba...

www.smart-bus.hu

blackcalibra
Nincs ebben semmi furcsa, tesztprogramok alatt egyszer sem jött elõ nálam sem. Semmi!
Általában nekem is 2D alatt, vagy "terhelésváltásokkor" halt be, néha játékok alatt is, de teljesen random és nem mindegyiknél.
Volt, hogy napokig semmi, aztán netezés közben 10 másodpercenként vagy 30-szor omlott össze az illesztõ.
Így, csak itt pont az AC3 alatt sikerült elcsípni.
Pedig a fizix pont abba az irányba megy, hogy CPU-n jobban fut, és pl az új Witcher is CPU-n fogja futtatni, nem CUDA-n.
arty
Olyan erõs cpu, amin elfut az apex/fizix "maxon", nincs. Ugyhogy erõteljesen teoretikus az állításod 😄

(referenciának lehet játszadozni mafia2-vel, az is fizix+apex)

Forza.

Solten

Saor Alba

DarkSector
Sajnos.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

MerlinW
És ez már így megy 20 éve.

[merlinw.org]

DarkSector
De nekem mindegy nem részletekre gondolok, fut ez az amaz itt meg ott, de jön Crysis nem fut dx11 alatt most jön ez meg amaz, a végén meg kell válogatni mivel akarsz játszani...és ugy gépet venni.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

kifli

Javítom:

tressfx fut gyártófüggetlenül létezõ technológiákon
w3 nem
MerlinW
W3 is fut mindenen, ha van elég erõs procid.

[merlinw.org]

arty
tressfx fut mindenen
w3 nem

még mindig nem sikerült összeraknod?

Forza.

Benchmark és játék alatt nem jött elõ, viszont 2D alatt kétszer is. Ez az amit furcsának találok.

www.smart-bus.hu

Omlás
Eressz rá valami benchmark programot ha ott nem száll el lehet szoftveres lesz a gond, vram is lehet bár 2D alatt nem igazán van terhelve.

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

MerlinW
Ez egy piszok fontos hír egy AMD topikban. Köszöni mindenki😊

[merlinw.org]

Egy tipp vram-ra?! 😄

www.smart-bus.hu

DarkSector
Igen ez nagyon jópofa hogy eljátszadoznak ilyen dolgokkal, a vásárlók meg vegyenek minden játékhoz másik alkatrészt.
Az én válaszom meg hogy kapják be mind2-en.

grebber
Az nvidia válasza a Tress FX-re: Witcher 3 support Nvidia’s PhysX technology<#taps>

Next PC upgrade: 2022

<#kuss>