AMD Radeon Series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Forza.
Váltsál konzolra azt akarják és ott nem kell senkit fikázni hogy nem fut az új game csak a NASA gépén!
Next PC upgrade: 2022
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
kurva jó lesz, hogy bárki bármit vásárol, a játékok egy része szarul, bugosan fog futni, mert épp a másik cég fizette.
(azt azért soha nem fogom elfelejteni, hogy melyik cég kezdte a pécégéming leépítését, így ha egál a helyzet, még mindig inkább amd-t veszek majd.)
Forza.
Zajtalan és gyors Radeonnal frissít a PowerColor
De elfogadnek egy ilyet, csak szvsz 1 ev alatt elhalalozna... 😊
Saor Alba
Saor Alba
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
www.smart-bus.hu
Nekem régen sem voltak aggályaim ,hogy ki kit ,hova fizet, befolyásol,most sem érdekel jobban. Az üzlet az üzlet mint szokták mondani ,oszt ennyi😊
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Ennyi... 😊)
www.smart-bus.hu
Amugy egyetertek, atlagjozsi megnezi a grafikont, amelyiknel nagyobb a csik... Csak mi vagyunk annyira geekek hogy etikai - moralis dolgokon lelkizzunk... 😄
Saor Alba
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Saor Alba
Saor Alba
Saor Alba
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
www.smart-bus.hu
Lefuttattam a 3D Testet, a GPU Burn-in-t, illetve a Kmark ot és egyik teszten se ment a VGA a Kombustor szerint 74 fok felé, ami azt hiszem elfogadható érték lenne. Akkor elviekben nincs problémám, csak az AB van meghülyülve ?
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
Ismét jönnék egy problémával, van egy Copper magos 5770 em, amit január közepén gariztattam újra, mert vmi mocskosul melegedett (vagy az érzékelõ volt elszállva, nemtom mert nincs lézeres hõmérõm) és a vicces, hogy most kezdi megint, és kezdek arra gyanakodni, hogy vmi más lehet itt a hiba. Eddig produkált néha ilyen 80 fokokat amin nem lepõdtem meg, de most felraktam a Tomb Raider-t és ledobta az ékszíjat.
Full HD medium on simán ment 60 fps el a játék, de belement 95 fokba a VGA, mondom akkor leveszem, de kezdtem furcsállni, amikor 1336 ban full LOW grafikán, már Vsync tripla bufferrel együtt is néha csíkozódó képpel még mindig 90 en stagnált az Afterburner.
Nem lehetséges, hogy a szintén AMD procimról ( X4 965) valahogy átakarja a VGA venni a terhelés és azért mûveli ezt? Nem nagyon tudok másra gondolni, most felraktam a legfrissebb nem beta drivert is (9.14.10.0969, Cata 13.4), Driver és C Cleanerrel is takarítva szépen és a hiba még mindig fent áll. Ja és igazából az 50% és 100% on futó venti között nincs észlelhetõ hõmérséklet különbség 1-2 fok talán.
Ja és még egy érdekesség, hogy Mass Effect 3 at toltam most vele és ott olyanok voltak, hogy vagy 80-90 fokon ment vagy ha kedve tartotta akkor 60-65 fokon, indítástól és kedvtõl függõen, de olyan nem volt, hogy 80 on kezdett és lement 60 ra vagy fordítva, ha az egyik volt akkor az volt végig. Kezd kicsit elegem lenni belõle. Remélem tud vki segíteni, vmi okos ötlettel.
www.smart-bus.hu
mohakat viszont annyira sose szerettem. ez az uj is éppcsak egynek elment... (mondjuk az utolsõ elõtti mármár majdnem tetszett, kár h nem emelkedett tovább - számomra! - a széria)
Forza.
Alábecsültem a számot, de a nagy nevekhez ezek a számok még mindig töredékek... no meg a költségvetés is.
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Stormregionnál még masszõrnõ is volt ,ha valaki fáradtnak érezte magát ,ment és kapott egy fejmasszást. Csak alá kellett írni egy lapot,gondolom a mennyiség után kapta a lét.
Minden sarokban hûtõ telepakolva mindenféle üdítõkkel,akkor és annyit ittál amennyit akartál. Örömlányokat hiányoltam azért😊
Hogy õszinte legyek, még ez a szám is meglepett! 😊 ArmA esetében volt valami interjú anno... ültek 7-8-n egy szobában, oszt ennyi volt... 😊
www.smart-bus.hu
Az egy stratégia mint tudjuk ,de kb ott volt vagy 50 fõ akik csak evvel foglalkoztak. Grafikusok jó páran ,programozók, meg még a jóisten se tudja mik kellenek egy játékhoz. Csak a programozók voltak vagy 10 en ez tuti.
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
The company has over 700 employees, 10,000 business partners, 4,500 authorized retailers, 1,200 training centers, 200 authorized certification locations and over 280 stores in 100 cities
1C was founded in 1991 by Boris Nuraliev in Moscow, Russia.
[merlinw.org]
www.smart-bus.hu
Régebben ezek sokkal jobbak voltak erre megesküszöm. Battlefield,Moha,stb.
Hú amikor jött a partraszállás. Na az ütött.