90029
  • kifli
    ha kivitelezed akk kivitelezhető :)
  • EK1TEP
    Én ha a 2 8cm-es zalman hűtőm így "ráheggesztem" a 4850-re az jó lesz?Gyári hűtőből kiműtöm a réz bordát és megcsinálom így mint ez a képen?
    Kivitelezhető?
  • [HUN]FaTaL
    Szerintem meg azért van ott mert egy flamer vagy aki idejár fikázni, de mást nem tudsz. Menjél vegyél NV-t. :D
  • MR ME
    veled sztem már senki nem foglalkozik a topikban, ennyi
  • KranaZoli #33206
    Akkor ez még nagyon forró, ui. napközben többször is ránéztem az oldalra de még nem volt kint.
  • blackcalibra
    9.6-os Catalyst már elérhető. Sokat nem biztos hogy dobni fog a teljesítményen, mert így is kegyetlen gyors az ATI!
    Nekem egyébként mintha több pontot adna most ezzel.
  • [HUN]FaTaL
    A VGA nekem is ilyen a vásárlás óta. Sok kártya cicereg, sosem írtam oda eladáskor, senki nem foglalkozik ilyen baromságokkal. Enyém mondjuk csak néha csinálja.
  • [HUN]FaTaL
    Jajj de jó már megint jöttél flémelni. Mostmár értem miért van az ati logó helyett az, ami. :D
  • MR ME
    nekem a vásárlás óta ilyen, nincs rajta tuning (pontosabban GS szal gyári van rajta), és 3d alatt már igencsak zavaró
    ill engem nem is nagyon zavarna, csak ha el akarom adni akkor ki vesz egy cicergős kártyát? ha meg nem írom oda akkor büdösparasztvagyok...
  • [HUN]FaTaL
    A cicegés nem jelenti hogy megdöglik. Ciceg a kártyám ha csutkán jár vagy túl van hajtva, 9 hónapos, semmi baja. Ha hidegen kapcsolom be a gépet (értsd nem reboot vagy 5 perc leállás) akkor a tápom is cicereg vagy fél éve, mondjuk az nagyon élesen úgy 5 percig aztán abbahagyja.
  • MR ME
    neked is cecergett a kártyád? és meg is döglött? nekem gainward van, ez is ciceg, remélem nem hal be addig míg nem veszek másikat :|
  • [HUN]FaTaL
    Egyelőre nem fenyeget ez a veszély, egyrészt nincs pénzem, másrészt megfelel ez a VGA is. Lehet, hogy megvárom az ötös sorozatot, hogy mégjobban olcsósodjon a 4es és akkor 4870 lesz :D
  • grebber
    Ez nem semmi ati minden rést betöm ontja a VGA-kat. Már csak proci fronton kéne valami durvulás!
  • KranaZoli #33195
    Szerintem Engem igazol a sokasodó nem ref. hűtős kártyák létjogosultsága.

Inkább a passzív. De az meg nem jó. A víz meg befolyhat.

De Fatal, ha veszel egy ilyen kártyát és azt írod, hogy lehetne halkabb is, akkor megverlek!
  • [HUN]FaTaL
    A gépem így is traktor, a cooler master alap, még a 65nm procikhoz való hűtő és a 2scsi vinyó is gondoskodik a zajról ;D A tápom sem a leghalkabb darab, de már nem zavar. Akkor nem is a hangerőre koncentrálnék, a mostaninál biztos halkabb. Lehűti a DUAL SLOT normálisan a 4850et vagy az is 85 fokos terhelve mint a 3870em?;D
  • Solten
    Neked passzív/vízhűtés...
  • KranaZoli #33192
    Nem Neked írtam, bár tudom a válaszra kattintottam, hanem Fatal-nak.
    Nem azt mondom, hogy szar a Sapphire (lásd milyen VGA-m van). SŐT!

Csupán annyit próbálnék elregélni, hogy mivel tervezi a cserét és ezt a kártyát már kúva sokszor felhozta, hogy NE! Mert ha megveszi, akkor előbb-utóbb majd hangosnak fogja találni. (mert most már látom érdeklődne a halkabb kártyák iránt) 4850-esből is van már jobb, mint a Dual Slot-os hűtő. Előbb-utóbb majd mindenki belátja, hogy önámítás a leszarom, hogy hangos a VGA-m szöveg, mert fülessel játszom. Én is. De csak azért, hogy más ne hallja ill. teljesen másképp szól egy game, ha közben nem hallani kintről madárcsicsergést, vagy szirénázást. Ki hol lakik.

Én még mindig azt mondom, hogy mást. Ne ezt. Most már szerencsére sok a nem ref. hűtős kártya. ésígytovább....
  • [HUN]FaTaL
    Nem hitetlen vagyok, hanem más szerint halk. (Legalábbis a 4830on). Ettől függetlenül, ha VGA vásárlása szánom magam, és nem lesz jobb (pl. 2 hete nincsen vapor raktáron) akkor ez lesz, ezért érdeklődök. A mostani VGAmnál biztosan halkabb, csak ezt le lehet némítani 2D-ben. Szabályozható a feszültség a 4850eknél is ATT-ből?
  • Jaffa 2843
    inkább ez mint az elözö 2...
    gainward, gigabyte...
    szarvolt mind XD
    ha vörös akkor drágakő..
    márcsak ha a statisztikát nézzük, ha jol emléxem egyedül a sapphire tudodd a 3%os selejtarány alatt maradni
  • KranaZoli #33189
    Mondom Én, hogy hangos.
    Hitetlen.
  • KranaZoli #33188
    Nem célozni akartam a DS-el... Írtam, hogy "látod milyen Radeon-ja" van?!?! Azt hittem ha olvasod, akkor beugrik.

"Van Citroen DS meg Nintendo DS"

Melik topic-ban vagyunk?!
  • Jaffa 2843
    hát hangosabb mint a giga zalmanosom volt.. de sokkal jobb.
    nem cicereg, nem melegszik, és ami a legfontosabb nem döglött meg ugy mint a giga :D
  • Solten
    Nem egeszen, az RV790 "butitasa", arban a HD 4850 and HD 4870 koze pozicionaljak. Teljesitmenyben is? Egyelore a konkret specifikaciokat (SP, TMU, ROP) homaly fedi.
  • [HUN]FaTaL
    Tehát Radeon HD4830 GDDR5-tel.
  • [HUN]FaTaL
    Jahogy DS mint DUAL SLOT. :D Szerinted tudom mire célzol a DS-sel? Van Citroen DS meg Nintendo DS is. :D Amúgy meg nem figyelem mindenki aláírását. De jó is, hogy felhoztad a témát. Szóval hangos a DUAL SLOT Sapphire Jaffa?:D
  • Solten
    Erkezik a HD 4790

- 55 nm
    - 256-bit
    - GDDR5
  • kifli
    lehet nemtudta minek a rövidítése a ds :)
    nekem se esett le :D
  • KranaZoli #33181
    Valld be Te is késve születtél és még nem érted utol Magad.
    "Nem tudom", hogy ki kérdezte pár HSZ-el korábban, hogy kinek van(volt) még 4850 Dual Slot-ja rajtam kívül.
  • [HUN]FaTaL
    Vagy ha szorít a pénztárca nagyon akkor FSP Saga 450W 12k, ipon.
  • Solten
    Bar ennyiert szerintem ezt, es modularis: link
  • [HUN]FaTaL
    Meg, de én az FSP tápokat jobban preferálom:)
  • [HUN]FaTaL
    Milyen DS? Mivan?:D
  • Gibor
    Szerintetek EZ a táp megfelel egy 4890hez? mármint tudom hogy megfelel csak hogy jó e szóval minőségre megbízhatóságra jóe :D
  • Solten
    Nekem az ultrabenan kivitelezett sufnituning tetszik... Kicsit ertelmesebb kocatuning:

• KranaZoli #33174
    Embeeeer! A DS-ra gondoltam.
  • gameplusz
    Mi bajotok ezzel a hűtővel? Jobb, mint a gyári!
  • Solten
  • Jaffa 2843
    nah megoldottam...
    bevan állítva a DXVA a szürke fátyolt meg kikevertem kontrasztbol meg brightnessből a catalistba. jó ha a fekete az tényleg fekete :D
  • Dobronski
    Pénze van,de esze nincs.
  • [HUN]FaTaL
    Néztem. De azt kérdezte ment e valakinek a DXVA win7en, én meg írtam, hogy igen. Különben a DXVAt a catalyst vezérli, sokan nem teszik fel mert a win7 felismeri a kártyát, aztán lesnek, hogy ez meg az miért nem megy. :) És mivel nem írt catalyst verziót gondolom fel se rakta.