90029
  • IMYke2.0.0.0
    [Megkaptam kulcsot, a könyvtáros néni 1 hétre nyaralni ment - ezért írok ilyen korán]
  • IMYke2.0.0.0
    Felhívom külön erre a figyelmet: [...]Mert 3db GTX 295-nél nincs a világon erősebb páros.
  • IMYke2.0.0.0
    Mennyi idióta él ezen a bolygón, Úristen...:

"#Norba - 2009.06.21 22:49

Mert 3db GTX 295-nél nincs a világon erősebb páros.
    Ja amúgy látom megy az álmodozás rendesen,de ha itt a legjobbakat akarjátok akkor 3db gtx295 ami mindent visz."

• solo
    Hááh, dumálok egy taggal ph-n, asus 9800 gtx+DK-t ad 30 ért...És, a másik tag akivel versenyzek, hogy az enyim legyen vacak 4870 est akar adni a kariért:CCCCCCCCCC
    Ennyit erről:]
  • mrzoltan
    Fatal:
    hülye vagy 3.1-et...

Solo

Unatkoztam, baj?
    Máskor is megyek nyugi...Szóljál a haverjaidnak is...

• kifli
    hááát akk megérdemled tényleg azt a láma fejet :D
    és ezt most nem csak azért mondom mert nvidia hanem akkor már 2 285 nem?
  • [HUN]FaTaL
    "összesen 4 GB-nyi GDDR3-as"

Tessék mellé 32bites XP-t tenni :D Megnézném, hogy mit reagál amúgy, el sem indulna?:D
  • solo
    Ha lenne elég dellám, simán megvenném.:]

De te am megin mi a fenét jöttél flamelni nv topikba?:/
  • Solten
    OMG, ettol orgazmusa lesz minden zoldhalyogos verpistikenek... :D
  • rvn
    Kéne a ráknak. Ez drágább mint a házunk, meg többet is fogyaszt annál:D
  • mrzoltan
    Nesze nektek NVI fanok...
    Potencia növelő

Jobb,mint a kék kapszula...
  • Solten
    Hi. Na ebbol nem sokat ertek, v. mar keso van... Mi lenne ha az lcd tv-del/monitoroddal buveszkednel inkabb es az osd menujevel allitanad erosebbre a fenyerot?
  • Solten
    Szerver. Mindenesetre a bizniszben is van par baromsag aminek a "home user" nem veszi hasznat/eletebe nem fogja hasznalni talan, meg a premiumban is.
  • Shevchenko
    Sziasztok!
    Szeretném megkérdezni hogy a Catalyst Control Centerbe hol lehet beállítani az mikor állitom a szint akkor csak a monitoron állítsam?
    Vagyis ne állítodjon el a lcd tv-nek.
    Külön külön hol lehet beállítani,ha állítok valami fényeröt akkor csak azt állítsa amit akarok (pl monitor)
    Azért kérdezem mert a monitoromnak elég gyenge a fényereje és ha Catalyst Control Centerbe a szinnél korigálom a fényeröt (pl: feljebb viszem) akkor elálítódik az lcd tévémnek.
    Elöre is köszi a választ.
  • [HUN]FaTaL
    Szerver is? Vagy csak kliens?

Mellesleg nekem nem kell a szaros media center, jó a business. Home Premiumból nincsen eredetim.
  • Klemice
    akkor keressek 64 bites sp2-es home premiumot
  • Solten
    Remote desktop a home-ban is van. En ezt szeretem, a "legletisztultabb", semmi folos csicsa. Home Basic is szuper lenne csak az mar tul letisztult... :D
  • kifli
    akk mindegy, ami nekem van annak is ultimate volt a neve és telepítőbe bármelyik változatot választhattam
  • [HUN]FaTaL
    Ultimate sucks, tök felesleges. Én businesst használok, ez van legál, lehetne legál ultimatem is de nem kell. Home Premiumban meg olyan dolgok vannak, amiket nem használok, ellentétben a Businessel (pl. remote desktop).
  • Solten
    Lehet. Bar tudtommal azokat "all in one"-kent jelolik. Az en preinstallalt Ultimate-mnel nem lehetett (amit a nyertem egy lego kirakoversenyen of korz... )
  • davidka003
    Annál a verziónál nem.
  • kifli
    de ennél telepítésnél ki lehet választani a home premiumot is én úgytudom
  • Solten
    Epp azt probaltam leirni hogy az Ultimate ratyi...

Home Premium...
  • Klemice
    okés lesz?
  • Solten
    hahh...
  • Klemice
    Microsoft.Windows.Vista.Ultimate.SP2.HU.X64.$nake ezt néztem ki magamnak, nemtudom jóé
  • Solten
    Jah, a Home Premium szepen fut laptopokon is. Ma mar csak verem a fejem a falba hogy az Ultimate-ot mi a sz@rnak eroltettem a Desktopon anno...
  • [HUN]FaTaL
    Home Premium vagy Business.
  • Klemice
    off: solten ha esetleg vistát raknék fel, az milyen verzió legyen?
  • kifli
    off:
    guruval miva mostanában? rég láttuk itt :)
  • sith7
    Köszi
  • Solten
    Orajeleken kivul gondolom a BIOS-uk is eltero, a Vapor-X-es, -hala a fasza kulernek- jobban turi a fesz.emelest.
  • [HUN]FaTaL
    lol, oszt mi a francnak? ATT váltogatja nekem a profilt, de attól még fent van a CCC is.
  • Solten
    A szaki irta...

"Fontos, hogy ne telepítsük fel a Catalyst Control Center-t, vagy ha már elkövettük ezt a hibát, távolítsuk el az alkalmazást. Ha mégis volt már a rendszerünkön, akkor összemosódik az OpenGL és a D3D fül a grafikai profilok beállításánál." (banner -> Ati Tray Tools). Bar en soha nem hasznaltam ATT-t, ha a tuninghoz nincs konkretan koze a dolognak, akkor no problem.

• sith7
    Egy "sima" mondjuk 4850 és egy Vapor-X - es 4850 között van valami küönbség a hűtőn kívül ?
    Órajelek ? Terhelhetőség ?
  • [HUN]FaTaL
    De minek szeded le a CCC-t? Nem kell leszedni a CCC-t, nemtom ki terjeszti ezt...
  • Firerock
    mert én nemtudok fogalmazást írni
    te meg jó vagy ebben a témában
    na lécccci:D
  • Klemice
    egy kérdés még
    ha ATT-vel húzom a kártyát és ugye leszedem a CCC-t akkor anélkül hogy tudom nem kiterjesztett módban hajtani a tv-met?
  • Solten
    Nvidia almodozik meg az AMD-vel akar gyartatni: link

• [HUN]FaTaL
    Fasza, köszi. :)