90029
-
#33530 [Megkaptam kulcsot, a könyvtáros néni 1 hétre nyaralni ment - ezért írok ilyen korán] -
#33529 Felhívom külön erre a figyelmet: [...]Mert 3db GTX 295-nél nincs a világon erősebb páros. -
#33528 Mennyi idióta él ezen a bolygón, Úristen...:
"#Norba - 2009.06.21 22:49
Mert 3db GTX 295-nél nincs a világon erősebb páros.
Ja amúgy látom megy az álmodozás rendesen,de ha itt a legjobbakat akarjátok akkor 3db gtx295 ami mindent visz."
-
#33527 Hááh, dumálok egy taggal ph-n, asus 9800 gtx+DK-t ad 30 ért...És, a másik tag akivel versenyzek, hogy az enyim legyen vacak 4870 est akar adni a kariért:CCCCCCCCCC
Ennyit erről:] -
#33526 Fatal:
hülye vagy 3.1-et...
Solo
Unatkoztam, baj?
Máskor is megyek nyugi...Szóljál a haverjaidnak is...
-
#33525 hááát akk megérdemled tényleg azt a láma fejet :D
és ezt most nem csak azért mondom mert nvidia hanem akkor már 2 285 nem? -
#33524 "összesen 4 GB-nyi GDDR3-as"
Tessék mellé 32bites XP-t tenni :D Megnézném, hogy mit reagál amúgy, el sem indulna?:D -
#33523 Ha lenne elég dellám, simán megvenném.:]
De te am megin mi a fenét jöttél flamelni nv topikba?:/ -
#33522 OMG, ettol orgazmusa lesz minden zoldhalyogos verpistikenek... :D -
#33521 Kéne a ráknak. Ez drágább mint a házunk, meg többet is fogyaszt annál:D -
#33520 Nesze nektek NVI fanok...
Potencia növelő
Jobb,mint a kék kapszula...
-
#33519 Hi. Na ebbol nem sokat ertek, v. mar keso van... Mi lenne ha az lcd tv-del/monitoroddal buveszkednel inkabb es az osd menujevel allitanad erosebbre a fenyerot? -
#33518 Szerver. Mindenesetre a bizniszben is van par baromsag aminek a "home user" nem veszi hasznat/eletebe nem fogja hasznalni talan, meg a premiumban is. -
#33517 Sziasztok!
Szeretném megkérdezni hogy a Catalyst Control Centerbe hol lehet beállítani az mikor állitom a szint akkor csak a monitoron állítsam?
Vagyis ne állítodjon el a lcd tv-nek.
Külön külön hol lehet beállítani,ha állítok valami fényeröt akkor csak azt állítsa amit akarok (pl monitor)
Azért kérdezem mert a monitoromnak elég gyenge a fényereje és ha Catalyst Control Centerbe a szinnél korigálom a fényeröt (pl: feljebb viszem) akkor elálítódik az lcd tévémnek.
Elöre is köszi a választ. -
#33516 Szerver is? Vagy csak kliens?
Mellesleg nekem nem kell a szaros media center, jó a business. Home Premiumból nincsen eredetim. -
#33515 akkor keressek 64 bites sp2-es home premiumot -
#33514 Remote desktop a home-ban is van. En ezt szeretem, a "legletisztultabb", semmi folos csicsa. Home Basic is szuper lenne csak az mar tul letisztult... :D -
#33513 akk mindegy, ami nekem van annak is ultimate volt a neve és telepítőbe bármelyik változatot választhattam -
#33512 Ultimate sucks, tök felesleges. Én businesst használok, ez van legál, lehetne legál ultimatem is de nem kell. Home Premiumban meg olyan dolgok vannak, amiket nem használok, ellentétben a Businessel (pl. remote desktop). -
#33511 Lehet. Bar tudtommal azokat "all in one"-kent jelolik. Az en preinstallalt Ultimate-mnel nem lehetett (amit a nyertem egy lego kirakoversenyen of korz... ) -
#33510 Annál a verziónál nem. -
#33509 de ennél telepítésnél ki lehet választani a home premiumot is én úgytudom -
#33508 Epp azt probaltam leirni hogy az Ultimate ratyi...
Home Premium... -
#33507 okés lesz? -
#33506 hahh... -
#33505 Microsoft.Windows.Vista.Ultimate.SP2.HU.X64.$nake ezt néztem ki magamnak, nemtudom jóé -
#33504 Jah, a Home Premium szepen fut laptopokon is. Ma mar csak verem a fejem a falba hogy az Ultimate-ot mi a sz@rnak eroltettem a Desktopon anno... -
#33503 Home Premium vagy Business. -
#33502 off: solten ha esetleg vistát raknék fel, az milyen verzió legyen? -
#33501 off:
guruval miva mostanában? rég láttuk itt :) -
#33500 Köszi -
#33499 Orajeleken kivul gondolom a BIOS-uk is eltero, a Vapor-X-es, -hala a fasza kulernek- jobban turi a fesz.emelest. -
#33498 lol, oszt mi a francnak? ATT váltogatja nekem a profilt, de attól még fent van a CCC is. -
#33497 A szaki irta...
"Fontos, hogy ne telepítsük fel a Catalyst Control Center-t, vagy ha már elkövettük ezt a hibát, távolítsuk el az alkalmazást. Ha mégis volt már a rendszerünkön, akkor összemosódik az OpenGL és a D3D fül a grafikai profilok beállításánál." (banner -> Ati Tray Tools). Bar en soha nem hasznaltam ATT-t, ha a tuninghoz nincs konkretan koze a dolognak, akkor no problem.
-
#33496 Egy "sima" mondjuk 4850 és egy Vapor-X - es 4850 között van valami küönbség a hűtőn kívül ?
Órajelek ? Terhelhetőség ? -
#33495 De minek szeded le a CCC-t? Nem kell leszedni a CCC-t, nemtom ki terjeszti ezt... -
#33494 mert én nemtudok fogalmazást írni
te meg jó vagy ebben a témában
na lécccci:D -
#33493 egy kérdés még
ha ATT-vel húzom a kártyát és ugye leszedem a CCC-t akkor anélkül hogy tudom nem kiterjesztett módban hajtani a tv-met? -
#33492 Nvidia almodozik meg az AMD-vel akar gyartatni: link
-
#33491 Fasza, köszi. :)