90029
  • Apocalipto
    Azt tom, de láttam már oylan hirdetést neten h leszedték X kariról és azt árulták, bár ki az aki lecserél egy Vapor X coolert
  • Solten
    Vapor-X kulert kulon nem kapni...
  • Klemice
    hanyas? 4870?
  • Apocalipto
    Sima dual slotos hűtést le lehet cserélni Vapor Xre valahogy? Mer arra áldoznék zsét

Ilyet:

• Solten
  • strebacom
    Jaja nékem is gyün má a vaporx cf..
  • Solten
    Na jah, hala a Sapphire-nak, a Vapor-X lecserelesen nem nagyon kell gondolkozni... Vagy emlithetnenk HIS IceQ-t.
  • KranaZoli #35219
    Gondoltam. Csak a többieknek szántam.
  • Solten
    Tehetnenek ilyeneket is a kartyara referenciakent.. Max. 15%-al dragabban vehetned meg a VGA-t...
  • KranaZoli #35217
    Csak viccből írtam mert ott virít, hogy "Silent Gaming Cooling".

Mondjuk a létjogosultságát nem teljesen értem?!

Mert ha jól emléxem AC már kiadta a 4870X2-es hűtőjét, 4870-ből és 4890-ből Sapphire-nak ott vannak a jobbnál-jobb hűtői. VAGY! Sokan vásároltak ezekből ref. példányokat.

BTW: Mennyi lesz ennek az ára?!
  • KranaZoli #35216
    HDD-ket nem nézegettem mostanában, de az 500-asnál nincs nagyobb ami nem sokkal drágább?!

Nekem Samsung 500GB-os van. Már ha hasonlót veszel is érezni fogod szerintem a sebességbeli különbséget.

Őőőő, ezt mondjuk most Én sem teljesen értem, hogy Imyke mire is gondolt?! De biztos kifejti majd. Légyszííííves. ;)
  • kifli
    szerintem csak azért hogy pénzt keressenek :/
  • ToM1113
    nem fontossági sorrendbe írtam hanem ezekre vagyok kíváncsi :)
  • KranaZoli #35213
    Ugye-ugye! Ezt is biztos azért dobták piacra, mert mindenki elégedett a ref. kúler hangjával.
  • KranaZoli #35211
    "
    Látom neked is 4870 vapor-x ed van, tudnál róla mondani pár dolgot?
    Mennyire melegszik, milyen hangos, hogy teljesít?
    "

Nem tudom figyelitek-e, hogy a teljesít szó hányadik a sorban és mi előzi meg.
  • kifli
    fáradt vagy hozzá? :D
  • solo
    Van benne anyag:]
    Hmm..320 watt elvezetésére képes:P Megnézném mit cisnál egy 130watt TDP-s quad procival: D
  • Solten
    Uj Thermaltake kuler, 4890-re is:

• Máté94
    Solved.....
  • CroftManor
    500 gigás HDDt azért veszek, mert kicsi a mostani vinyóm
    de te vhogy sose csíptél engem, miért kockáztatnám azzal, h jobb ramokat veszek a gépbe?
  • Máté94
    HELP!
    CCC már megint előjött a CLI meg MOM Implemetantion-ös szarságával:(
    Már próbáltam net FW 3.5 és utána telepítést de nem működik:(
  • ToM1113
    Hi!
    Látom neked is 4870 vapor-x ed van, tudnál róla mondani pár dolgot?
    Mennyire melegszik, milyen hangos, hogy teljesít?
    Előre is kösz!
  • IMYke2.0.0.0
    Rohadt számok...
    Őszintén, képes vagy egy szaros számláló miatt tízezreket kidobni, kockáztatni a meglévő hardvereidet?!
    Mennyivel alszol majd jobban, ha a monitor frissítési érték miatti 60 FPS helyett sikerül valahogy MONDJUK 62-őt kicsikarni szegény gépből?!
  • KranaZoli #35200
    Ha stabil is marad mellette a rendszer és nem melegszik majd nagyon. ;)

1értelmű, hogy jobb eredményeket kell, hogy kapjál de nem lesz annyival több, mint azt esetleg képzeled. Egy 4870X2 2GB-os kártyával már érezhető lenne a különbség. De az árban is érezhető. ;)

64 bites már most fel kellene tenned, mert ennyi erővel 1 modult ki is vehetsz.

Ni, ill. amiket HSZ-ed végén írtál azok már inkább jobb megoldások mint húzni a procit. De úgyis meg fogod tenni, akármit írjunk is. :D

Én is kipróbáltam természetesen, de semmi olyat nem tapasztaltam, hogy leesett volna az állam a 3,6Ghz-től.
  • CroftManor
    dehogy azért húznám fel h ne legyen akadás TRUban, azt írták ha felhúznám a procim 3,6ra, akkor lehet 60 fölé is menne az fps v syncel. meg jobb eredményt is kapnék tesztek alatt.
    64 bites win 7et meg majd akkor érdemes feltenni, ha meglesz az új 500 gigás HDD meg a 4 gigás OCZ ramok.
  • KranaZoli #35198
    Szerintem tök felesleges felhúzni 3,6Ghz-re. De most komolyan azért felhúznád, hogy TRU-ban ne legyen akadás?!

Mondjuk szerintem ugyanúgy lesz akadás, csak lehet nem 1ms perc lesz, hanem 0.7ms. Ezek már inkább game problémák. De állítom, hogy új HDD + új RAM és sokkal kevesebb ilyen lesz.

A VGA-d nagyjából top kártyának nevezhető. De azért van még az Atomic is. ;) Ott a 4870X2 ami szerintem szintén gyorsabb, de régebbi modell. Vannak még a CF kombók. A 4850X2 ésatöbbi... Van 4 magos proci...

Nem érdemes ezek után menni...

RAM kell oda és gyorsabb HDD. Ha most megvan a 4GB, legalább feltettél 64 bites OS-t?! (Vista 64; Win7 64)
  • kifli
    hát kéne hogy bírja :)
  • vernyuszi
    Vazze, ez milyen topik ??? Szóval.... HD 4770 nagyon felmelegszik, kb 70 fok körül rendszer ujraindul....ill indulna, de csak akkor, amikor visszahül a kártya. Úgy látom leginkább a memó melegszik.... Valakinek hasonló problem ??? Ja és még valami...amikor rendszer indul, felpörög ezerrel a ventije rövid ideig, aztán valahol alap körül megy. Miért nem szabályozza nagyobb fordulatra önmagát ?
  • Klemice
    az én procim és lapom bírna 533-mas fsb-t? hogy az 1066os ram meglegyen
    vagy egyszerűen 400as fsb 9es szorzóval és akkor kapok 3.6ot 800as rammal
    7.5x533-ra gondoltam amúgy... sokat feszegetem a témát még sose tuningoltam :D
  • kifli
    a lényeg az hogy az fsb-t állítsd 400-ra az osztót pedig úgy hogy 800mhz legyen a ramod továbbra is, mikor állítgatod az osztót akkor látod mennyi a ram, a pci-t pedig állítsd fixen 100mhz-re
  • CroftManor
    Na ugye betettem ma a plusz 2 gigát a gépbe, Prototypeot akadás nélkül viszi full grafon 1920x1080ban, az fps most is 60... viszont TRUban v sync nélkül a max fps 132 de néha megakad a játék 1 mpre, főleg mikor bekapcsolom Lara lámpáját Lehet télleg felkéne húzni a procit, ez a leírás van hozzá
  • Dobronski
    Az nekem is egyből bevágta az 5éves vinyommal is.Amúgy most gamepad-ot veszek,majd utánna.
  • KranaZoli #35191
    Arra céloztam, hogy értelmetlen vita olyan dolgokat felhozni, amikbe a legcsekélyebb rálátása sem lehet egy halandó embernek. Pletyka...

Croft

Utánanéztem Google-al, többen is a frissítést várják. Meg is lesz az. :)
    Mire jó az a Natural Colors?! Annó feltettem, de Én semmi hasznát nem láttam, vettem. Lehet, hogy Én voltam a nagyon hüle... ;)

Dobronski

Hát fákk, mennyire jó Nekünk, hogy a Sapphire-os nem vakargatják a ....-ket. Fasza! Ha nem lesz nagy az árkülönbség az 1 ill. 2GB-os jószág között, akkor Én ezt választanám. Ha és ha és ha... után csak. De most naggyon "nincs időm" elmenni VGA-t venni. ;)
  • Klemice
    nekem 640es van nem tudom különbözik-e valamiben, tányérszám stb
  • DJ RX7
    Ezt ajánlom. Egyik leggyorsabb vincseszter. Friss Windows XP-t úgy boot-olta be, hogy megjelent a boot képernyő majd éppen, hogy előjött a kék töltőcsík és máris jött az üdvözlő képernyő. :))
  • IMYke2.0.0.0
    Maradjunk, de ne élj vissza vele, hogy odabiggyesztettem a hozzászólásomhoz...
  • CroftManor
    azért kaptak ennyit, mert ma visszatettem a plusz 2 gigát ^^ Nekem se megy a Magic tune, nem tom miért, de a Natural colors-t érdemes felrakni, a monitor gyári CDjén van ;)
  • Solten
    Barmilyen 4850.
  • Solten
    nm :)
  • vernyuszi
    Hány fokos nálatok a GPU ??
    Nálam HD 4770-nél játék közben kb 65, és szerintem letilt VPU Recover...
    Létezik ??