90029
-
#35750 hy!
tudna valaki adni egy linket ahonnan letudnám tölteni a Mobility Radeon HD3430 Vista 32bit driverét?
köszi -
Light #35749 Erre valaki: #35724 -
Nvidiaakiraly #35748 OMG 4670 1gigásban...lol az meg ddr3.Mekkora faszok. -
#35747 Of korz. -
#35746 FSP 400W és nincs semmi húzva -
#35744 Solten, kapok majd én is olyan ATI logót? Sapphire 4890 Toxicom van^^ -
#35743 Jatekfuggo lol, a 9500 GT-t a 4650 is tonkreveri: link.
(#35732-re) -
#35742 milyen tápot használsz a 4830 hoz/ és van e valami amit túlhajtasz a gépedben? -
#35741 3850 -
#35740 nekem intel chipsettel tökéletes a powerplay :)
igaz nem ccc-t használok hanem att-t de ha jólrémlik ccc-vel sem volt baj :) -
#35739 Amit írtál, hogy 2d-ben visszaveszi az órajeleket. -
#35738 Az a neve a fícsörnek, ami leveszi az órajelet 2D-ben... -
#35737 power play? -
#35736 Jajó, most esett le, hogy nem kártya vétel előtt vagy, hanem küzdesz a 4830-cal. Akkor nem szóltam.
Próbáld meg, lehet, hogy az Intel chip csak a power play-t nem kezeli rendesen. -
#35735 játékfüggő? akk csak én látom azt hogy 9500-ból csak ddr2-es van? -
#35734 3850 -
#35733 Netezés közben 3x nagyobb lesz az egérkurzor és lefagy vagy elmegy a kép mert az illesztőprogram nem válaszol.
Tegnap kaptam vissza a szervizből de náluk nem csinálta, állítólag 2 napig nyúzták a kártyát.
Terheléskor nem hibázik.
Közben rájöttem mit magyarázott a csávó, mert azt mondta, hogy valamit állítsak 800-900-ra mert néha előfordul, hogy az intel chipkészlet nem kezeli rendesen az új VGA-kat.
Tegnap PCI E Frequency-t Auto-ról felraktam 100-ra (itt kerestem a 8-900-at de nem volt meg) nem lett jó.
Ma megtaláltam, hogy a PCI E Clock drive-ban van 800-900 mV, szerintem erre gondolt, most 800-ról átraktam 900-ra. Ha így se megy akkor adok neki még egy esélyt, hogy csinálok 2 profilt CCC-ban vagy Tray Tools-ban 2D-re kicsit emelt értékekkel. Hátha az a baj, hogy nagyon visszaveszi az órajeleket és amiatt száll el. -
#35732 Üdv!
Ez kicsit játékfüggő szerintem -
RYO21 #35731 Melyiket érdemesebb megvenni? Melyik az erősebb?
XFX 9500gt 512
VAGY
MSI RX3850 512 -
#35730 Áh most már rájöttem mért mondogatta a pasi, h nem egyezik a csomagolás azzal amit én belinkeltem...
Menjenek akkor is a pbe... -
#35729 Az mit jelent, hogy nem megy nálad? -
#35728 Allitsd maxra mint havere -> porszivo, -15 fok. Aztan nem kell ketsegbeesned a hofokok miatt... -
#35727 Ja meg amúgy tuti, hogy alapból nem voltak ezek a CD-k benne. Ha megnézed az Overclocker's Club oldalt, amit linkeltél, az ő dobozukon ott van, hogy PowerDVD meg satöbbi included. Viszont az én dobozomon pl nincs rajta, meg gondolom a tiéden sem, mert egy helyről vettük. Szóval alapból nem voltak benne. -
#35726 Velem bitos nem. De engem nem az b*szta fel az agyam h nincs benne, már nem érdekel, hanem az h ezek a majmok azzal jönnek h én nem is a Toxicot linkeltem be nekik hanem a VaporXet. -
#35725 De Croft, nem veled beszéltük pont ezt múltkor, hogy egyikünk Toxic-jában sem volt semmi, csak driver cd? És írtam, hogy engem nem igazán zavar, a kártya a lényeg, a többi amúgy is beszerezhető netről, és akkor még nagyon egyetértettél... bár nem emlékszem, hogy te voltál-e, de valakivel ezt beszéltük nem rég. -
Light #35724 Helló!
Lehetőségem lesz a hetekben választani és nem igazán tudok dönteni.
Vissza kell vigyem a 3 hete vett kártyámat (kép - és textúrahibákat csinál a játékoknál, már írtam itt is róla, de ez egy másik történet) és garanciálisan vagy kérek egy ugyanolyat, vagy lehet, h mást is módomban áll venni.
A kérdés, h érdemes-e..
Ez a jelenlegi kártyám:
MSI Ati Radeon R4870 1GB - az a változat, amelyen középen egy nagy hűtő van és körülötte passzív hűtés (www.ramiris.eu/images/cikkek/MSI/29166_3.jpg)
És gondolkoztam egy Sapphire Ati Radeon HD4870 1GB Vapor-X-en (kb. 4000 Ft-ot kéne ráfizessek, ami még belefér).
A helyzet az, h igazából az MSI-vel teljesen meg vagyok elégedve, alapvetően nem éppen halk, de terhelésnél alig vagy semmit sem változik a hangja és 80° alatt van a hőmérséklete.
Ezzel szemben a Sapphire-ről nagyon jókat olvastam, de sajnos rossz volt a tapasztalatom az előző kártyámmal (Sapphire HD3870 volt), m annál a venti alapból tényleg marha halk volt, de játéknál pörgött, mint atom, és k. idegesítő volt azt hallgatni, ahogy a kártya ide-oda vált az rpm-ek között.
Feltételezem, h a Vapor-X nem ilyen, de azt még nem hallottam működés közben.
Mit tanácsoltok, mi a véleményetek? Mennyivel jobb 1általán a Sapphire kártyája, mint az MSI? -
#35723 ez a fórum azért van h megbeszéljük a dolgokat. Akkor mi a probléma? ^^ -
#35722 ha egy kondi hiányozna már rég megfüstölt volna a kártya...a gépeddel együtt :D vagy el se indult volna...én nem hisztiznék tetves 3000 ft miatt ha már van egy 63 ezres kártyám...engem basztak már jobban át...de nem számítógépes cuccal...elég nagy pénzt vesztettem rajta...de még így is megúszta a srác...szóval sztem kicsit nyugodj le... -
#35721 Én nem azért a CDkért majrézok, de akkor ennyi erővel, mit tom én hiányzik róla egy kondi, de mit majrézok érte? Hiszen megy a kártya így is -
#35720 "Szerintem tök feleslegesen majrézol olyan cd-k miatt amit életedben kb 2X fogsz haszálni"
Ja, jó! Akkor adjanak vissza úgy kb 3 ezret és akkor megegyeztünk! -
#35719 vagy OC-s powercolort -
Apocalipto #35718 Nekem 76-82°C között van dual slotos hűtéssel.
Amúgy is, mi értelme van kilopni a CD-ket a dobozból?? Lehet valami fanatikus gyűjtő -
strebacom #35717 Dehogynem csak had anyázzon, addig se gyilkol....meg énse...csak ne az egyik eladó vagy az egyik lopós boltból... -
strebacom #35716 Ez a vapor-x technológia egy oltári nagy fos-kamu...átbaszás....mert a COJ2 alatt 74C a gpu igaz nem hangos, de az a venti miatt van, a haver 4890(asus-ref) 68-72C és nem az én szuper házamban van igaz hogy hangosabb, de ez megint a venti miatt van és legalább kifelé fújja a levegöt... a vapor, meg befelé is, meg is látszik az alaplap hömérsékletén, meg a proci höfokon....+7-8C..úgyhogy szar....inkább vettem volna egy refet...
a sapphire vapor-x es anyját... -
Apocalipto #35715 Szerintem tök feleslegesen majrézol olyan cd-k miatt amit életedben kb 2X fogsz haszálni. Amúgy is fenntvannak torrenten. Annak meg örülj hogy volt 63 ezred egy ilyen kártyáért, mert nem mindeki teheti meg.
Az sg fórum színvonala amúgy is a béka segge alatt van (tisztelet a kivételnek). Te ne tartozz azok közé aki miatt ez így van. Köszi. Písz. -
#35714 én is elmentem érte személyesen ÉS hamár kifzettem érte 63 ezret (!) akkor az a minimu, h minden benne legyen! ERzek csak a kurva anyjukra mentegetőznek, h hát utánanéznek, felhívnak, meg itt személyeskednek, h engem nem tudtak elsőre elérni telefonon, mikor megjött a kártya. Ezzel vágnak vissza. Hát a jó édes anyjukat b*szák szájba -
strebacom #35713 Megértem a fájdalmaidat, de ki a faxomat érdekli az a sok fos cd amit adnak hozzá, én még játékot is kaptam hozzá de leszarom, ha a crysis3-mat adták volna hozzá azt már nem szarnám le , de az igaz hogy én inkább elmentem érte személyesen, mert sok a szarházi webshop van ezen a világon és sok fax dolgozik ottan akik lopnak, csalnak hazudnak, megnéztem hogy bontatlan e ez volt az elsö..ott a "boltban", mert a legtöbb webshop egy szoba egy lakásban, nincs semmi más.....egy asztal meg két doboz az egész helységben....volt aki ajánlott Toxic-ot 52k ért, de nincs személyes átvétel, ja mondom akkor add el a jó édes anyukádnak wazze ,én látni akarom mielött fizetek.....
Ja és jó tetted hogy kiirtad, mert lassan majd a vga-t is kiveszik....a sok farok... -
#35712 nem volt lefóliázva, két db sapphire matricával volt leragasztva, de sztem már az is fel volt tépve, úgy néztem -
#35711 a vapor-x az egy technológia, amelyik hűtő ezt használja az vapor-x hűtő
ez a vapor-x (látható honnan kapta a nevét) :
-
#35710 vapor chamberes a toxic hűtő is, szerintem így pontos a megfogalmazás