90029
  • norbi56
    Mindenkinél megy a Call of Juarez 2 aki felrakta?
  • Klemice
    számít nagyobb felbontásban, én nem cserélném le..
  • Shevchenko
    Igazábol nemtudom számit e valamit a 512 mb különbség?
  • Shevchenko
    Sziasztok!
    Nekem van egy Sapphire HD4850 1GB VAPOR-X-es kártyám szerintetek érdemes lenne elcserélni egy SAPPHIRE HD 4870 512MB GDDR5-ös kártyára?
    Válaszokat elöre is köszi
  • Atkamon
    Ööh, még tesztelés alatt áll, még kell egy venti a házamba, mert azelőtt újraindult mindig FurMark alatt... felment olyan 88 fokig, aztán újraindult a gép... de most majd lesz elöl hátul venti a házban, meg felhúzom a kari ventijét is jó gyorsra, aztán letesztelem úgy...

De Croft, te csináltál FurMarkot, nem? Neked milyen volt?
  • strebacom
    "Nem 100%-on megy... még FurMark alatt sem megy fel 100%-ra. Alapon nekem 40%-on megy."
    Köszi irj nekem höfokokat, mert veszek egy ilyet az qrva isten....
    akkor a vapor-xet eladom....
  • strebacom
    Köszi..a sok segitséget teshooow....
  • strebacom
    kÖszönöm mindenkinek...meglep milyen jó kari ez a 4890...jó lesz az Ati ha igy folytatja az biztos, sok játékot megnéztem kb 10-et..eddig faxa a 9.6 driverrel...a crysis fullban 1920*1200 aa nélkül 25-35fps....jóóóó
    no a proci4.2 ment az igaz de ez csak hab a tortán, vagy hal a tortán nemtom ezt az úúj mondást...és amit kihagytam hogy WAZZEE!!
  • Atkamon
    Nekem az Assassin's Creed Damascusa tetszik legjobban... ott nagyon szépek a fények, meg az egész város. Meg igazán az egész játék, csak Damascus a kedvencem.
  • KranaZoli #35781
    Részemről amit Én perverz módon szépnek találtam, ahogyan a Fallout 3-ban a felszíni világban megoldották a poszt apokaliptikus világot. Keggyetlen profi módon kidolgozott minden apró részlete, nagyon eltalált, lepusztult (pusztaság) mégis gyönyörű. Szal a kérdés tényleg szubjektív, hisz kinek(kiknek) lehet szép egy atomháború utáni világ?!

Sok választási lehetőség nincs. Marad még a Far Cry 2; Crysis és most hirtelen nem tudom. De Nekem vhogyan a Fallout3 pusztasága nagyobbat ütött vizuálisan, mint az előbbi gammák.

• kopa1
    hülye kérdésre hülye válasz...

Nincs olyan, hogy legszebb játék... Az mindenkinek a saját egyéni ízlése. hogy kinek melyik a legszebb!
  • Firerock
    normálisan kérdeztem...
  • MR ME
    super mario 2009
  • Firerock
    szerintetek eddig melyik a legszebb játék?
  • Solten
    4770 vs. 4850- avagy Dávid és Góliát

• KranaZoli #35775
    Így már gondolom Nálad is jó, ahogyan Apocalipto leírta.
  • Atkamon
    Jaa értem már:D köszi, ezt jó, hogy mondtad:D így már működik
  • Apocalipto
    Csak akkor lehet állítani a ventillátort sebességét, hogyha az Ati Overdrive is be van kapcsolva. Nem elég simán felhúzni a manual fan controlt.
  • CroftManor
    GPU Activity? Ja ott nekem is 40et ír
  • Atkamon
    A GPU Activity alatt ott van, hogy éppen hány %on forog a venti. Nekem mongyuk aza manual fan control nem működik, hiába húzom fel, nem változik a venti sebessége.
  • CroftManor
    Enable Manual Fan Control? Ott nekem az szürke és 50%on van
  • Atkamon
    Nem 100%-on megy... még FurMark alatt sem megy fel 100%-ra. Alapon nekem 40%-on megy.
  • KranaZoli #35768
    De ott. %-ban írja a FAN-t. Nagyon meg lennék lepve, hogy ha 100%-on pörögne.

Strebacom

Az ilyeneket Én annyira "szeretem": "Azt olvastam"

Hol olvastad?!?!?!

• duracellmumus
    A 4850 így elfér a házadban?
  • serkov
    Hali nekem tökéletesen fut... Most tolom másodszor! Win7 az OPrendszer!
  • CroftManor
    Gondolom CCCben meglehet nézni, nem annál a Fan.. akármi résznél? Majd ha belépek a winbe, megmondom :)
  • kifli
    hát lehetséges 4850 toxic-é is ugyanazon megy folyamat, bár nem maxon mert az 2400 ez meg 1800-on pörög folyamat és nem lehet szabályozni semmivel, pedig gpu-z szerint szabályozza a kártya magát de a fordulat nem változik :/
  • strebacom
    Azt olvastam, hogy a 4890Toxic ventije állandóan 100-on megy ....
    ez igaz, akinek van, leirhatná az igazat...
  • KranaZoli #35762
    Mondjuk ez szerintem ránézésre is látszik. Talán nem véletlen az sem, hogy Toxic-on, Atomic-on (mind2ő magasabb órajelen üzemel) nem pingvin-es "nyílt", hanem zárt Toxic-os VaporX hűtő van gyárilag. Nem a ref-el jártál volna jobban, hanem ezek közül bármelyikkel.
  • Solten
    Chilla - ol-cso, jo. Irnam hogy Thermalright T-rad2, csak az mar ~10 ropi, es kell hozza venti :) Scythe Mushasi meg nagyon jo cucc, csak az is ~ 10 ropi. De legalabb van hozza 2 venti, sunik, atalakito meg minden finomsag.
  • Nvidiaakiraly
    Az forrófejü:)
  • Serpa
    4850re.
  • Firerock
    nekem jó
  • duracellmumus
    üdv!
    azt nem írtad hogy milyen karira szánod.
    a Gfx Chilla szerintem hosszútávon jobb vétel lehet. ha betojik a venti akkor ki tudod rajta cserélni...

• norbi56
    Call of Juarez 2 megy nektek rendesen?Nálam bejön az intro eleje de rögtön lefagy,ha skip-et nyomok akkor a betöltésnél fagy le,kidob hibával a windows 7,van egy másik gép abban 3870 van neki a betöltés után csak simán kilép,3850-es gépen viszont megy rendesen semmi baja nincs,nvidián is megy,mi lehet nálunk a baj?Legújabb driver van fent.Nektek megy?
  • Serpa
    Chilla v Twinturbo?
    mind2 megfelel annak, h jól lehütse a kártyát?

melyiket ajánljátok inkább?
  • Solten
    Hi. Letoltod a desktop vista-drivert, es evvel atalakitod notis driverre: link

#35752: hopp, megeloztek :)

• shakyman
    yes!

nekem viszont pont erre lenne szükségem:(
    gyárilag volt hozzá, úgyhogy kéne lennie valahol!

amit tudtam megnéztem de sehol nem találok ilyent.

ez egy Hp 6830S notebook hoz kellene.
    hátha ez többet segít!
  • kifli
    banner letöltések dh mobility modder és angltudás vagy solten :)
  • Apocalipto
    Ilyen nincs is az Atinál a letöltéseknél