90029
  • MaSzKa
    kösz átmásoltam

de egyenlőre nem jelenik meg a tray-en se
  • pxxl
    gondoltam hogy lesz némi változás elvégre plusz levegő mozgás, de ilyen sokra nem számítottam :)
  • MerlinW
    Documents and Settings\<neved>\Local Settings\Application Data\ATI\ACE\Profiles
  • solo
    Gondolom a chipsetre rakott venti kifújja a video kari és az alaplap közé berekedt forró levegőt.
  • pxxl
    lol raktam a csipszetre egy kis ventit, mert 70 fok felett volt, mostmár 50 :) nem is ez a lényeg, hanem a vga alapjáraton "hidegebb" lett 3-4 fokkal. ez miez :D fura hogy ennyitől hűjön le ilyen sokat. kételkedem, pedig igaz.
  • [HUN]FaTaL
    Szevasz maszka:D

Te még élsz?:D

Amúgy fogalmam sincs, miért nem használsz ATT-t?:)
  • solo
    Nézdmár kivanitt: DDD xD
  • MaSzKa
    sziasztok
    nem e tudja valaki hova hogy lehet a profilokat elmenteni az új 9.7-es cat-ban?

régebbibe elég volt azt a filet kimásolni: ativvaxx.cap
  • InfectedMann
    Már csak az a baj, hogy én ezt itthon nem fogom megcsinálni :D
    Marad a kártya csere mert több helyen is olvastam, hogy ez bizony hibás ramok lesznek és hiába hackeli meg az ember a bios -t, nem lesz tökéletes a kártya így sem.
  • InfectedMann
    GOOGLE 4ever:
    http://tnm2.wordpress.com/2008/11/18/sap4850toxic-hu/ :)
  • [HUN]FaTaL
    Ja, ahhoz már kevés lehet a táp is. De ez kártyahiba is, vidd vissza.
  • KranaZoli #37479
    Az már régen volt.

• InfectedMann
    Várjunk csak. A hiba bejelentés elején írtam :D
  • InfectedMann
    Nem nem sorry :D Basszus azt el is felejtettem leírni. Én láma &@#$ß!%
    Egy Sapphire HD4850 Toxic. Ma lett véve :)
  • KranaZoli #37476
    100%, hogy ez vas hiba. Ez a VGA?!

"Sapphire HD 3650 512MB DDR2 PCI-E"
  • Solten
    Szaporodnak az iCooler hűtővel szerelt grafikus kártyák

• Solten
    Egészségedre :)
  • InfectedMann
    Pff :?
    Én próbálok mindig olyan vásárolni amiről tudom, hogy gyorsan meg a gariztatás, és ott helyben letesztelik a szemem előtt az adott HW -t és ha náluk is jelentkezik a hiba akkor azonnali csere. Ezek a legkorrektebb helyek. Mondjuk ezek általában magánszemélyek vagy kisebb kereskedések szoktak lenni akik egy nagyobb raktárból szerzik be a cuccot megrendelésre.
  • kifli
    hát ezen sajna nemtudnak mit javítani, szal csak cserével oldható meg, mondjuk így is van pár cég ahol elhúznák ezt 1-2 hétig...
  • pxxl
    adtak*

csak már sietek a buszra

na csákány
  • pxxl
    jó neked hogy van cseregaranciád. én 1 hátig vártam az alaplapomra, és adtam egy zsír újat. tök feleslegesen várattak
  • pxxl
    LOL :D
  • InfectedMann
    u.i.: Köszi a sok segítséget, másik fórumon még most is várhatnám a választ mert senki se reagált :(
  • InfectedMann
    Visszavétel lebeszélve a kereskedővel :) Ilyen gyorsan semmit sem intéztem el :D
    Nagyon készséges volt az úriember, ha tényleg nála is jelentkezik hiba akkor azonnali csere helyben, semmi gari cécó.
  • Gibor
    1hdd és ha dvd t akarok írni akkor bekötöm de mostis kivan kötve mert idegesít mikor felpörög :D azonkívül még 1 darab plusz venti nincs rákötve.
  • kifli
    avPUNIVERZUM XD
    am memhibának tűnik :/
  • kifli
    hát necces, de ha nincs sok hdd-d meg odd-d és a táp minőségi még működhet is vele :)
  • kifli
    szerintem vidd vissza, nekem is ilyen karim van de ilyet még soha nem produkált pedig tuningolva is van.
    De minnyá megnézem a vidit is, de a leírás alapján hibás a kari :/
  • Gibor
    uhh most nézem a 4850 es vapor nak gondolom nem lenne elég a 300as tápom... 3.2 es athlon 64 el...
  • pxxl
    bazz nagyobb méretben nincs meg?
  • [HUN]FaTaL
    Ez VGA memhiba gyanús, cseréltesd ki.
  • pxxl
    tom 4870re is asszem 550 van írva bár nem nagyon olvastam a dobozt addig láttam míg kivettem a vga-t meg az átalakítót aztán eltűnt valamelyik szekrény tetejére
  • kifli
    pedig van neked is :)
    nézd meg firefoxal
  • Apocalipto
    Én senkinek a neve mellett nem látok logót.
  • InfectedMann
    Itt egy videó a jelenségről: VGA Error
  • [HUN]FaTaL
    A dobozon azért van 450W hogy pistike kódgányával is működjön...
  • pxxl
    jujj kaptam ATI logót most tűnt fel téháiksz
  • InfectedMann
    Hát lehúztam amit tudtam, de így is ugyan az a jelenség, mindjárt teszek be róla egy videót ahogy felér FTP -re.
  • pxxl
    jó de te más kategória vagy. azt mondom mukodj és menne nálad 250W-os táppal is
  • pxxl
    hát a dobozn nem rajta van hogy minimum 450W?