90029
  • Torretto13
    na a vistában ezeket hol találom? :D
  • Dobronski
    Yep.
  • EK1TEP
    Hát haljak meg ha nem ugyan ezt akartam írni az előbb
    Jó kis közösség ez itt!
  • Klemice
    Az itt összegyűlt emberek emberi módon elsimítják a félreértődésekből eredendő összezörrenéseket.
    Very nice.
    Örülök, hogy ez egy olyan topic, ahol normálisan tud beszélgetni az ember.
    Kicsit elmentünk off irányba, de sebaj.
    Szenkjú Radeon HD Series topic, és látogatói.
  • EK1TEP
    Semmi probléma
  • IMYke2.0.0.0
    Közben megtettem, így bocs az értetlen smiley-kért :)
  • IMYke2.0.0.0
    Most találtam:

"_DiEGO_ - 2009.08.16 11:13

Akinek meg (úgyérzi ) belassul a VGA tejesitménye : nézze meg a Rendszerinformáció / Hardver-erőforrások / Ütközés-megosztás - alatt a VGA -val mennyi USB port ütközik /osztozik.... ha ezeket letiltod mellőle, a "fojtás" megszűnik VGA szinte megkönnyebbül . Sajna alaplapok meg Win sem képesek normálisan kiosztani IRQ -kat . És nemigazán lehet előre lefoglalni VGA , LAN , Audio részére fix IRQ-t , holott meg van mindig elég szabad erőforrás .

Nézzétek csak meg amit irtam..."
  • Klemice
    lakás :D szoba, de még inkább sarok :D
  • EK1TEP
    Olvass vissza ha nem érted...
    Tirexi ótvaras lakásáról volt szó.
  • IMYke2.0.0.0
  • Klemice
    én 30as bőrszéket vettem 15ért félárra leakciózva a jysk-ben vagy miben, megérte
  • EK1TEP
    Az én székem is 10ezer volt
  • DummyBoy
    Üdv All! Megint kínom van ... Anno mikor megvettem az MSI 4870-esemet, el voltam ájulva attól milyen gyors, hűs és halk ...

Aztán attól, hogy egyszer csak minden előzetes jel nélkül Artifactok jelennek meg 3D-ben ... Aztán a VPU recovery eltüntette őket ...

DE ... Mostanában random újra előfordulnak ... a legrosszabb az az egészben, hogy PC Restart után megszűnnek, és nem is kerülnek elő ... aztán megint megjelennek, restart és minden oké lesz ...

Idegesítő a dolog ... van valami ötletetek mi lehet ez? Találkoztatok már ilyesmivel? Win7 64Bit és 9.7-es Catalyst (9.6 -al is csinálta, akkor Win7 RC volt fent de arra már nem emlékszem hogy 32-es vagy 64-es ... )

Ezt még gariba sem tudom visszaküldeni, mert elég ritkán jön elő ...
  • Klemice
    q9550 bika tuningos.. nem értem...
    q9650-nek meg még nem mentem neki mit tud...
  • IMYke2.0.0.0
    Prohardver:

"Ma már egyre több területen kihasználják a sok processzormagot, így egy erős kettes helyett gyakran érdemes inkább egy alap négymagost venni. Az Intelnél a Core 2 Quad Q8000-es családot például annyiért adják, mint az E8000-es kétmagosokat. Igaz, hogy a kisebb négymagosok viszonylag alacsony órajelen járnak a nagyokhoz képest, de egy kis noszogatással – amit jobb alaplapok automatán is megtesznek – lazán az elit teljesítményszintjére ugorhatnak. Ezért kissé életképtelennek tartjuk a Q9000-es vonulatot, különösen a felső részét, a drága Q9550-et és Q9650-et.

Nem tettük bele a táblázatba az Intel aktuális csúcsmodelljeit, a Core i7-eket. Ezeknél a processzorba került a memóriavezérlő, így végre valahára megszűnt az utóbbi években komoly korlátozó tényezővé vált FSB. Az LGA1366 foglalatba illeszkedő szörnyetegeknek két nagyon magas paraméterük van: a teljesítményük és az áruk. A legkisebb Core i7-920 75 000 foritos ára még úgy, ahogy megemészthető, de nem szabad elfelejteni, hogy legalább 45-50 000 forintos alaplap kell hozzá. A középső i7-950 a maga közel 150 000 forintjával eléggé túlárazott, az i7 975 negyedmilliójáról pedig ne is beszéljünk. Bízunk benne, hogy a Core i5 árban inkább a Quadokhoz, teljesítményben pedig a Core i7 családhoz lesz közelebb."

INFO
  • Apocalipto
    Ez a tirexi tipikusan egy olyan ember aki tele van pénzzel és nem tudja hogy szórja el..
  • Klemice
    Buta szegénykém, ennyi :\
  • IMYke2.0.0.0
    Hát, eléggé igénytelenül összeválogatott, világítós, mütyürös alkatrészek...
    RAM, egér, bill: jáááj
    Világítós ház és ventik: dupla jááááj
    2X Gigabyte GTX285 1GB SLI: BOÁÁÁ --- [2db 4870 X2 inkább]
    Asus 1814BL Lightscribe DVD író: jáááááj --- [inkább 1 db Blue-Ray író és egy Plextor DVD-író]
    ASUS VH242 24" = úristen :(!

• Hecker007
    Ez tetszett :D

Klemice:Hát igen látszik hogy csak pénz van de ész az nagyon kevés Egy igényesebb weboldalt csinálhatott volna, általánosban különb oldalakat csináltunk...
  • Met
    Még 3D Mark-ot is futtat, és közben veri a répát :)
    oohhhhh 20k, ahhah
  • Klemice
    ne haragudj oda van írva, hogy fel is veszi, hogyan játszik (kurva amatőrül) és ezt mindenféle adobe cuccokkal konvertálja amihez bizony bika gép kell .. :D
  • Hecker007
    Csak azt nem értem hogy aki ilyen csekély értelmi szinttel rendelkezik az mire használ egy ilyen gépet, mert szerintem ez enyhén túlzás hogyha valaki csak játszik rajta...
  • Gibor
    épp ezért azta két fos nviiát ki is tépném belőle... core i7 biztos fasza de a videokártyák.... inkább egy 4890 CF be...
  • Solten
    Ebbol is szepen latszik hogy igazi foldmuves (elnezest a tisztesseges foldmuvesektol)
  • BIZ0906
    Jah bocs xD Ennyi pénzem lenne sem költeném el az egészet csak ami egy ideig kihúzza a maradékot meg félre rakni pl.
  • [HUN]FaTaL
    De lehet vele menőzni me "jódrágavót".
  • BIZ0906
    De ez full szarul válogatta össze a cuccait :S
  • [HUN]FaTaL
    Jó akkor ülj egy 200ft-os széken. Szerintem inkább legyen gyengébb gépem, de ülök kényelmesen.
  • Dobronski
    Szerinted.
  • [HUN]FaTaL
    De baszki semmi gond a szar székkel, de egy 300 000 ft-os gépnél, nem egy 5000ft-os széken kéne ülni :D Szerintem teljesen lol.
  • Dobronski
    5000ft-os szék????Szörnyűűűű.
  • [HUN]FaTaL
    lol :D

1. Rossz fotó a vinyóknál, az F1 sorozat baromira nem így néz ki.
    2. Szobai esztétika 0, és egy 5000 ft-os széken ül. :DDD
  • zzeN
    Kezdenek eldurvulni a helyzetek...
  • Klemice
  • Solten
    Büntetésből leszavaztam a videóit, hehhehh...
  • Klemice
    nahát nahát :O

TirexiHD (19 minutes ago)
    Remove | Block User | Spam Marked as spam
    Klemice is a fakin gay....
  • Klemice
    wolfensteinre vagyok kíváncsi az jön a jövő héten
  • EK1TEP
    Demo...
  • Klemice
    miért már kijött?
  • EK1TEP
    Próbáltátok már az új Batman játékot?
    Na az egy Nvidia reklám játék az biztos...
    Élsimítás csak nvidia-n, fizika csak nvidia-n pfff
    Szánalmas marketing fogások...