90029
-
#38394 Papíron vagy PC-n? Mert a legűberebb PC-s RPG-k (Amiket mellékesen imádok ...) sem érik el egy jó kis szerepjátékos parti színvonalás ... sosem fogják ... -
#38393 grandia 2-t végignyomod életed egyik legjobb játéka lesz -
#38392 Te nem erted... aki DX 10.1-es vasat birtokol, profitalhat annak elonyeibol (nagyobb teljesitmeny, szebb effektek), azt meg hogy 10 ujjaddal megszamolod mennyi 10.1-es jatek van - koszond az nvidianak.
DX11 pedig teljesen mas dimenzio lesz, 10.1-es kartya effektromlassal, 10-es teljesitmenyromlassal lesz kepes futtatni. Ezert emlitettem meg a GTX es a WC papir kapcsolatat. -
Dobronski #38391 14 vagyok, de már 8 éves korom óta rpg-zek Tényleg kezdenek az rpg-k laposodni, de ez a perzisztens világ megfogott. Majd meglátjuk. -
#38390 "Hát ez az, de csak itt a Seven topic-ban hány emberke jön, hogy azt hallotta, hogy Seven alatt jobban futnak a game-ek, igaz ez?!"
En nem hallottam, hanem tapasztaltam... -
Apocalipto #38389 Nekem az kéne amelyikben robbantgat ,meg takarít a kezével
Solten te se tudod? -
#38388 Tényleg naiv vagy. Fogjuk ezt a korodra? Nem, mert még megsértődsz... :) -
#38387 te vagy most abban a korban amikor én elkezdtem mmo-zni 6 éve -
Dobronski #38386 De ez teljesen más lesz. Olvasd el a gw2.hu-n az interjúkat, és megérted. -
#38385 az nfs-t felismertem :D -
Apocalipto #38384 #38359? -
#38383 az új dili az Entropia Universe, ami már cryengine 2-vel megy. és elvileg ingyenes (a regisztrálás meg a letöltés ) -
#38382 attól hogy a csúszka CCCben 1200ig van, nem biztos sőt tuti nem bírja addig :) -
#38381 ragnarok online, rose online, lineage 2
meg még kipróbáltam a wow-ot is trialban dehát :D...
kinőttem már ezekből -
#38380 Én helyből gyűlöltem őket - már WoW óta :)
-
#38379 Hali!
Az miért van, hogy emelem a mem frekit, 1000 Mhz ok, 1050 ok, 1080 ok, 1100 szétesik a kép csíkokra és alig akart visszatérni hogy lehuzzam. Közben folyamatosan ment a terhelés (GPU Caps Viewer) és a hőmérséklet 70 fok körül volt csak. Nem mintha sokat számítana az a pár Hz, csak érdekelt hogy mennyit tud, mert elvileg 1200ig mehetne. -
#38378 hát én köszönöm szépen elég volt az mmo-ból :) -
Dobronski #38377 Guild Wars 2 Gw2.hu mióta elolvastam a cikkeket, szerelmes lettem. -
#38376 -
#38375 mostanában a legtöbb játék arról szól hogy milyen csiliviri a grafika, tartalmilag meg nagy nulla
alig jönnek ki jó gamek, nem úgy mint régebben :\ -
#38374 XP nélkül?:D
Nem írták alapoktól, milyen 4gb-os patch?:D A Vista és a Win7 a serverek kernelét használja, ahogy az XP x64 is (gyakorlatilag az egy server 2003 R2 XP GUIval).
Az XP semmiben nem volt mérföldkő, a win2k annál inkább, de legalább SP2ig egy bugos fostenger volt. Instabil, sebezhető stb..
#38373: Egy értelmesen beállított Vista sem zabálja a gépet és legalább nem 30 sec alatt indulnak el a programok. -
tmisi #38373 Én meg visszatettem az XP-t, az legalább nem zabálja a gépet. -
#38372 Hát, elég furcsa hozzáállás.
XP nélkül kakiban lenne a fél világ és Vista/Seven sem lenne.
Ugyanis, nehogy bevegyétek a dumát, hogy alapoktól írták a Vista-t és a 4 GB-os Patch-ét (Win7)!
-
EK1TEP #38371 -
#38370 Isten mentsen az XPtől. Talán ha valaki 2 milliót fizetne havonta még visszatenném. :))
Mondjuk a win7 még furcsa dolgokat produkál néha, lehet, hogy megy vissza a Vista. -
#38369 Ezért írtam, hogy tisztelet a kivételnek!
-
#38368 én azóta Vistázok amióta megjelent és tökéletesen elégedett vagyok vele. Akkor sem tenném vissza az xp-t ha fizetnének XD -
#38367 Hát én nemtudom ki hogy van vele,de én anno amikor xp-t használtam csak olvasgattam meg ugye az volt a trendi hogy mekkora fos ez a vista így meg úgy.Azt gondoltam felrakom azóta nem léptem át xp-re max nagyon ritkán Halo 2-özni mert XP-s verzió van meg
Windows 7-re meg áttérni nem fogok magamtól max ha a gépem azt akarja (ergo olyan mértékben behal a vistám hogy csak reinstall segíthetne)
Nekem semmi bajom nincs a Vistával no nem mintha XP-vel lett volna valami gond. -
#38366 Hát ez az, de csak itt a Seven topic-ban hány emberke jön, hogy azt hallotta, hogy Seven alatt jobban futnak a game-ek, igaz ez?! Mert ha nem, akkor nem teszi fel és marad a DX9-es XP-nél. Kifagy egy game a Seven alatt és vissza XP. Mert -5 -10 FPS-el kevesebb van Neki és akkor megint vissza az XP.
Tisztelet a kivételnek!!! -
#38365 Haladni kell a korral ennyi!Az meg nem a VGa gyártok hibája (jó lehet nv keze benne van nem kicsit) hogy nem terjed el teljes mértékben már a dx10/dx10.1
De mostmár végre köcsög nv is dx11 képes lesz így már több game jöhet egyből dx11-el! Most már az sem lehet majd hogy "juj de szar a vista dx10 miatt nem teszem fel" ,mert már van Win 7.
-
strebacom #38364 "Nemsokara itt a DX11, tirexi meg kitorolheti a hatsojat a GTX SLI-jevel..."-----látom nem értettétek amit irtam, ugyan már miért törölhetné ki...mert megjelenik valami köcsög dx11-es stratégiai tologatós foss game,ki a faxomnak kell majd az, de viszont lesz dx11 game az igaz....
Látom Grebber kolléga sem értette, pont azt mondtam hogy még dx10-es kártyát is tök felesleges volt venni, mikor még a játékok 98%-a( a most megjelentekre gondolok) csak dx9-es...
-
#38363 A szoftveres megoldás szinte mindegyikben (tudni kell mire kell figyelni, a fizika ugye számtalan módon megmutatkozhat aminek köze van a gravitációhoz), CUDA-t csak videókon láttam. Mirrors-ban, Batman-ben látványos (többet nem néztem, de gondolom máshol is). A lényege nem feltétlenül az átlagon felüli fizika, hanem a prociról való teherátvétel. -
Dobronski #38362 De hány játékban látványos, meg észrevehető? -
#38361 Mondjuk mikor azt írta valaki, hogy 4db physx játék van, az magát fürdette be:)
link
Logo-val jelöltek a CUDA-sok, logo nelküliek a szoftveresek. -
Dobronski #38360 Már elvegyültem. :) -
Apocalipto #38359 Jó is az.
Vki nem tudja az ezen a videón látható játéknak mi a neve? -
#38358 Nemsokara itt a DX11, tirexi meg kitorolheti a hatsojat a GTX SLI-jevel... -
Dobronski #38357 Azt mondták, hogy azért vesznek nv-t, mert a fiziksz olyan joo:D -
#38356 Jahj.. ne linkeljetek mar be plz ezeket az agyhalottakat... -
Dobronski #38355 ATI VS NV!