90029
-
#38434 ATI RADEON HD4870 "BETEG"SERIES ? -
#38433 ha ottvagy akk motorháztetőre is a nevemben :) -
#38432 ez lol
-
#38431 Jó lesz az a 25, és mellétűzől egy olyan mondatot, hogy meg egy kukac az autód szélvédőjére:] ugye bagly? xD -
#38430 Na jó, megfűztél - adok érte 35-öt, ez a végső ár! -
#38429 hát hogyne XXXD -
#38428 25 eFt-ért átveszem akkor az X2-esedet -
#38427 Kis telhetetlen :)
-
#38426 egy 5870X2-re kíváncsi lennék XD -
#38425 Hm 5870-es fincsi lenne 80 ezres nyitóáron!
-
#38424 Magyarul:
Radeon HD 5800 hírmorzsák -
#38423 Pletyi szerint Szept. 22-en debutalnak: link -
Kiváncsi leszek az itteni árára. Gondolom nem 30k-ért fogják osztogatni az 5850et mint a 4850et az elején. :D
Eddig mindig a memória meg az órajel volt a különbség a 70 és az 50 között (3850 GDDR3, 3870GDDR4, 4850 GDDR3, 4870 GDDR5), vajon most mi lesz a különbség?:D -
#38421 AMD DX11 Cypress is Radeon HD 5870 & HD 5850
• 1GB GDDR5 memory
• ATI Eyefinity technology with support for up to three displays
• ATI Stream technology,
• Designed for DirectCompute 5.0 and OpenCL
• Accelerated Video Transcoding (AVT)
• Compliant with DirectX® 11 and earlier revisions
• Supports OpenGL 3.1
• ATI CrossFireX™ multi-GPU support for highly scalable performance6
• ATI Avivo™ HD video and display technology
• Dynamic power management with ATI PowerPlay™ technology
• DL-DVI, DL-DVI, DisplayPort, HDMI
• PCI Express® 2.0 support -
#38420 Sajnos Magyarorszagra sajnalnak kuldeni, Europa egyeb reszein siman beszerezheto. Oda jut ahol nagyobb a piac... -
#38419 Örvendetes, kár, hogy még referenciát sem lehet kapni. -
#38418 Új hűtésű Radeonok...
"Érdekesség, hogy az AMD a mobil piac diszkrét megoldásainál a múlt héten vette át az elsőséget, mivel a Radeonok részesedése elérte az 53%-ot. A Jon Peddie's Market Watch riportja szerint a vállalat a második negyedévben 87,27%-kal növelte forgalmát az első negyedévhez viszonyítva, s ezzel a legfőbb konkurensként számon tartott NVIDIA nem tudott lépést tartani."
87,27%... Az szep... -
#38417 "de a dx10, meg a10.1, meg a 11 szart sem ér, most és nem is fog a közeli(hangsulyozom..közeli) jövöben sem...."
Orvendetes hogy felcsaptal mar josnak is tesokam...
"...nem pártolni akarom vagy ilyesmi, nem is ismerem, csak a baxogatásból, de mi az oka.....????"
Ezek szerint nem lattad a korajhetes videoit, mert akkor tudnad... Na, de annyit nem er egy ostulok foldmuves hogy ilyen sokat csacsogjunk rajta (waste of time). -
#38416 Na, akkor vegre egyik regi nagy vagya teljesult... -
#38415 Merlin
Ez nem semmi okfejtés volt.
-
#38414 nyitvatartas.hu -
#38413 Szimpatikus asszony -
strebacom #38412 Na de nem lövöm már túl magam ma téma lezárva.....
Ja tényleg holnap meddig lesz nyitva a Spar?? -
strebacom #38411 Jaj nehogymá, nem bántani akarlak én isten ments, csak mondtam hogy minek ide dx11, mikor még normális dx10-es game sincs, a most megjelent gamek csak dx9-ek, akkor meg minek vettem 4890-et..csak magamnak panaszkodom tudom..ezt szokta mondani az asszonyom is:"csúnya vénember leszel"...mert most széép vagyok áám...
-
#38410 Na, veled is jó beszélgetni... -
strebacom #38409 Öööö oké nyertél...megveszem a dx11-es kártyát...
Jó éjszakát .... -
#38408 Nem fut jól a COJ2 Radeonon? De.
Pénz..pénz...pénz... Ez így van. Nincs is ezzel semmi baj. Ők fejlesztenek, vakítanak, te fizetsz, ők a pénzedből fejlesztenek, vakítanak, fizetsz és így tovább.
Az istenért itt a szórakoztatóiparról van szó nem a kenyérről. Ugyanígy működik a zene a film és egyéb ipar is. Egyébként nem értem a felháborodást. Én megveszek egy játékot, leülök, szórakozom, kikapcsolom, élek tovább. Ki a frászt érdekel (mint végfelhasználó) hogy milyen DX-et használ? Az még kevésbé, hogy a másik gyártó kártyáján hogyan fut. Az a fajta érdeklődés már más tészta, az már nem a szórakozással kapcsolatos, hanem szakma/hobbival.
Mint ez a fórum is. Végigbeszéljük a VGA dolgait, mert érdekel minket. De ne haragudj, ha te szórakozás közben (értem: játék) is azon morfondírozol, hogy DX, meg Nvidia, meg pénzpénzpénz, akkor újra kellene értelmezned a kikapcsolódás fogalmát:) -
strebacom #38407 Ezt én mind értem, de inkább a sok felesleges duma helyett varázsolj nekem szöke lányokat a párnámra....
A COJ2 DX10.1???? nem,???akkor meg, mit irtak anno csak radeonon fog futni, nagyon faxán....sok,sok, sok sok,sok,sok,sok...duma.....ez van ebböl áll az egész magyarország és az egész világ...pénz..pénz...pénz... -
#38406 Fogadjunk? Mármint a DX11 létjogosultságával kapcsolatban? A #38349-ban felsoroltam 5-6 olyan dolgot ami megreformálhatja a jövő játékait. Meg is fogja.
Ezelőtt 2 évvel a DX10 azért járt úgy ahogy, mert nem volt visszafele kompatibilis és drágák voltak a DX10-es kártyák (gyak. MS keresztbe tett az iparnak). A játékfejlesztők pedig nem mertek csak DX10-et használni, DX9 mellé meg kevesen írták meg 10-re is, mert nem érte meg a belefektetett munkát.
A DX11 kompatibilis visszafele, és már nem nagyon kapni "játékos" VGA-t DX10 alatti támogatással, ergo megszűntek az akadályok, folytatódhat a fejlődés. (valamikor 2010 tavaszától miután megjöttek a 11-es zöld kártyák is:))
Megjegyzem a DX verziókban az új effektektek csak egy dolog. Az igazi fejlődés az API-ban, SDK-ban leledzik, amelyek egyre jobbak, sokkal gyorsabb, problémamentesebb, optimalizáltabb munkát segítenek elő, rengeteg dolgot vesznek le a programozók válláról.
Tehát a DirectX nem csak a shaderekből meg az antialiasing-ból áll. Megjelenítés, képi effektek, audiokezelés/effektek, kontrollerkezelés és még soksok dolog.
Ha érdekel a téma, MSDN-en olvashatsz sokat, letölheted az SDK-t, ha nem érdekel, ne írogass sületlenségeket. -
strebacom #38405 Na erre rákeresek..szeretem a parasztokat jól csinálják a lecsót...szalonna, kolbász..nem teszkós... -
#38404 tájparaszt a gyerek, ennyi
ja és szívesen szilánkosra törtém az arccsontját :) -
strebacom #38403 Fúú ezt nem vágom és ez miért olyan súlyos bűn ha az apuci finanszirozza:
nyam..mya....
-
#38402 szegény kicsit butos, q9450-ét lecserélte egy i7 920-ra (kb 0 értelme van a dolognak) aztán valaki szidta a gépét, erre azt írta hogy tán ati-amd kombinációt kellett volna vennie és aki azt mondta hogy igen azt kb hülyének nézte :D -
strebacom #38401 Én értelek, meg igazad is van tesókám, de a dx10, meg a10.1, meg a 11 szart sem ér, most és nem is fog a közeli(hangsulyozom..közeli) jövöben sem.....úgy hogy a tirex, vagy melyik faxi csak hagy vágjon fel a kariaival...és hagyjad már , amúgy miért bántjátok öt, nem vágom ezt az egészet, tán kurvárairigykedtek vagy miért, nem értem, nem pártolni akarom vagy ilyesmi, nem is ismerem, csak a baxogatásból, de mi az oka.....???????????????????????????????
-
Dobronski #38400 Istenjátééék! -
EK1TEP #38399 Csak úgy mellesleg...
Guru átpártolt a PS3 topicba! -
#38398 kérdezd meg ITT hátha tudják. sok erre a kocka -
Apocalipto #38397 Nem igaz h senki se tudja -
#38396 Neverwinter azért megközelíti:) -
#38395 Utána pedig az Anachronox-t:)