90029
-
#38514 Physxet is lehet prociból számolni, lásd mirrors edge. Ugyanúgy bekapcsolható ati karival is, csak lassabb. -
#38513 Hát szerinted mi számolja a havokot?:D
VGA fogja számolni ugyanúgy mint a Physx-et mivel ezt támogatja az AMD is.
A Physx meg el fog tűnni a zárt szabvány miatt, mert a kutyának sem kell. -
rumkola #38512 a havoc 10éve van kb. és szoftveresen is megy -
#38511 LOL ezt te sem gondoltad komolyan igaz?Havok azt nem a VGA számolja énszerintem tehát amig van procim addig futni fog összes havokos game ergo nem szopom be! -
rumkola #38510 Mint ahogy a dx10.1 és 11.
:D
nembaj -
#38509 És egy év után jól beszopod a zárt rendszer miatt, mikor majd elkezd terjedni a havoc. :D -
#38508 Tuti hogy tudnak csak nehezen hiszem el hogy ezek szerint az nvidia uralja az egész földekerekségen a játékvilágot.Ennyi pénze egyszerűen nem lehet. Biztos nincs is így akkor meg maradtak a fizikát mellőző fejlesztők.Mindegy ha jó lesz nekem nv-m lesz a fizika végett ennyi. -
#38507 Pénzről szól, le vannak fizetve a kiadók. Vagy szerinted nem tudnak ennyit leprogramozni egy komplett grafmotor után?:D -
#38506 Szerintem akkor nvidia nem itt tartana ha ennyi pénze lenne hogy egyszerűen megállítja a fizikai fejlődést mert kb itt az jön ki.
Mert vakolathullást meg "valóságos" füst mozgást meg szakadó lengedező szövetet olyan kurva nehéz lehet programozni. -
EK1TEP #38505 Pontosítok!
Az ő kártyáikkal legyen elérhető a + fizika! -
EK1TEP #38504 :) az Nvidia mondja meg a fejlesztőnek hogy csak az ő kártyáikon legyen fizika... kis pénz és minden meg van oldva! -
#38503 És akkor mi van? Simán lehetne physx nélkül is olyan dolgokat mint vannak a PhysX-es game-ekben azt mégis alig van game amibe tennének normális dolgokat.
Nem nvidiát kéne hurrogni mindenkinek hanem a köcsög tirpák fejlesztőknek kéne magukba szállni.
-
Dobronski #38502 Fent sincs az ATT. -
#38501 Fogadok ATTben van eltolva a LOD csúszka. -
Gibor #38500 Szóval a lod ot nem akarja betölteni normálisan? vagyis ellátsz kilóméterekre csak a lod vagy csúnya vagy nincs... -
Dobronski #38499 Nem a látótáv a lényeg, mert meszsire ellátok, csak a 10 méterrel messzebb lévő fű, eltünik. -
#38498 de megizzasztja a vga-t fullon -
#38497 krájziszban (warhead-ben biztos) alapból van látótáv limit. Half Life 2-őt próbáld. -
#38496 Az csak a GPU-t írja ki. Azért kellene mert leakarom cserélni a hűtést a kártyán és meghagynám a memhűtőket az eredetit. (powercolor 3870 PCS) Külön vannak a memhűtők. Sztem a AC A S1 rev.2 megtámogatva egy 12centis ventivel megfelelő hőmérsékleten fogja tartani a teljes kártyát, de inkább biztosra mennék. -
Dobronski #38495 Most telepítem a krájziszt, ha lesz benne ilyesmi "aura", rákeresek a hibára, de nem találok semmit, megy gariba a kártya. -
#38494 Everest? -
EK1TEP #38493 Ilyen ez az Nvidia... -
#38492 Beszopattak a Physix-szel?
Drága barátom, pedig benned hittem csak igazán!
A "fiziksz" katasztrofálisan túl van becsülve.
-
#38491 Van olyan progi amivel megtudom nézni a memóriák meg a fetek hőmérsékletét? -
#38490 egy hónapot várj szerintem, hacsak nem életbevágó a csere -
#38489 érdemes most vga-t cserélni? 4730 vagy 4830-at szeretnék, vagy várjam meg míg kijönnek az új kártyák hátha lemegy jobban az áruk? -
Dobronski #38488 Én is. Ipon-ról vettem, szerintem visszaküldöm gariba. -
EK1TEP #38487 Az Anisotropic filtering nincs elállítva?
CCC-ben húzd fel maxra én mindig azt csinálom... -
Dobronski #38486 Nem lagolásról van szó! Egy akadás sincs, mintha egy 10 méteres aurám lenne ahol a legszebbek, és ha azon kívűl van a tárgy, vagy nem látszik, vagy csúnyább. Eddig ezekben tapasztaltam nagyon feltűnő hibát:
Crysis,Oblivion,Fallout3,CoJ. A többin is előfordul, de nem vészes.Minden maxon, 70-80 fps Crysis kivételével. -
EK1TEP #38485 Dobronski nem lehet hogy kevés a VGA a Fallout-hoz és a többi játékhoz ami laggol?Azér van egy kis terep abban a játékban!
De ez csak egy tip!!Nálam pl. meg se rezzen max beállításokon... -
#38484 Wow az kemeny. 1200 SP-rol szolnak a pletykak. -
#38483 Ph-n vaélaki tett be képet de egyből törölték is ahol a új ati felépitése volt és azon 1600SP volt.
Ha még a Ropokat is növelik és tényleg 1600SP akkor lehet meglesz a GTX 295 teljesítménye is Bárcsak így lenne! -
Dobronski #38482 Semmi... ugyanaz. -
#38481 Fallout 3 lagging példák...
F3 (1)
F3 (2)
Szerintem itt is game hiba lesz. Javítás nincs még hozzá?! -
#38480 Szerintem fogadd meg MerlinW tanacsat (CCC-ben állíts mindent defaultra), es nezd meg ugy mi a helyzet. -
#38479 V-Sync-et kapcsold be a játékban. Nem CCC, hanem a Game-n belül.
PS:
Felraktam megnézni, hogy milyen az új Wolfenstein.
Katasztrófa. -
Dobronski #38478 Hát én sem. De tényleg minden játékban, és elég illúzió romboló tud lenni. -
#38477 Én ilyet a Fallout 3-ban tapasztaltam. Ott egy ini fájlban kellett beállítani vmit és utána folyamatos volt a kép.
Game topic-jában nem kérdezted még?!
Ill. ha lehet indítani DX9 és DX10 környezetben is, akkor próbáld ki így is.
De, hogy minden játékban?! Ezt nagyon nem értem. -
Dobronski #38476 Most miért néztek hülyének? -
#38475 Semmi köze a BIOS-hoz. Semmihez sincs köze. Ilyenek a játékok:) CCC-ben állíts mindent defaultra.