90029
-
strebacom #38554 Húú nagyon sajnálom de a Crysis, fullban 45-62 Fpst mutatott a szarházi, nagyon szép......volt......megtérek wazze...........minden fullllll, volt.......veszek még egy toxicot a jó k....áááááááááááááááááááá -
#38553 nekem elég teljesítményt nyújt egy 4870 is :)
ha meg lúd akkor legyen kövér, miért nem atomic? -
#38552 -
strebacom #38551 Nos nyálazzak mikor ez az igazság...de a DX10-et leszarom.....
az anyjukat vakitsák savval......
de a 4890CF aaaaaaaz oda basz a jó kurva anyját azt....sajna nem volt lehetöség egy fasza tesztre de oooda basz az biztos......
Ja a Toxicról pofázok waazzzeeee, tehát CF TOXIC....az ISTEN........
Nyál...wazzee... -
#38550 Mondtam (varhato volt): ismet azon nyavalyog hogy nem kuldott neki kamerat a maltai szeretetszolgalat... (nem telik ra - biztos lecsapolta a keretet a korajhet). -
#38549 Így van, ha igényesen adja elő vehet akármit :)
Általában az irracionális gondolkodást nem szeretem, pl ha valaki nem tarja szem előtt az ár/érték arányokat, és szó szerint elbassza a pénzét :)
Dehát mindenki azt kezd a pénzével amit akar :) -
#38548 -
EK1TEP #38547 Ennyi!
Szerintetek én miért nem prezentálok semmit? -
#38546 és? de "VAN 6 GIGA RAMOM"
és? én meg agyonverlek 4 gigával gyökérgyuri... kb ennyit ér a 6 giga ramja ikszpével. de sztem amilyen hülye még SP2-es is ráadásul -
#38545 Engem nem erdekel kinek-milyen gepe van vagy VGA-ja. Ha valakinek a korajhettol van erekcioja, vegyen 100-at. A cikkel kapcsolatban: problemam a kepek minosegevel van; ha mar prezentalsz egy cikket, azt igenyesen tegyed, ne legyenek benne ilyen gagyi, elmosodott roman kepek. Tirexivel is csak annyi a bajom hogy 70 iq-ja van es kilog a zsebebol a kombajnkulcs. (Na meg hogy nem birja a kritikat...) -
EK1TEP #38544 Ilyen idióta embert hogy 6GB ram és XP???
Meg nagy 640x480-as mobilfotók XDD -
#38543 biztos mindenkinek atomvillanás jó gépe van és senki nem fikázza egymást pl alant a példa. csak mi vagyunk olyan gyökerek hogy valami nem tetszik rajta -
EK1TEP #38542 Itt a PH-n mit csinálnak a fikázókkal?Törlik a hsz-t azt kész?Mert én ha írok mindig fikázok ált. mindenkit... -
#38541 Azért nagy pozitívum a gyerekben hogy erősen ATi-párti... -
#38540 nemtom újonnan vette-e a 920at, vagy valami 20ezres szarrátuningoltat vett-e -
#38539 Erdekes, hogy katt777 user szinte csak az Anus lapokra bukik. Mar be se irom hogy egyszer mar eroltesse meg magat es csinaljon vegre ertelmes fotokat; az lesz a valasz vegyunk neki fotoapparatot (szegenynek nem tellik ra).
De meg is beirom... -
#38538 jó is az :) fasznak van benne 3x2 giga kb 3,5-et lát csak -
#38537 nemsokára bejelentik a terminátor 5-öt, vagy már be is jelentették? semmi sem kizárt
MÁS!
http://logout.hu/cikk/asus_p6t_deluxe_v2_sajat_kezben/teljes.html
6 giga ram mellé 32 bites vista, természetesen kórájhét, valami 1680x1050 mellé 512es 4870 -
#38536 az nem a közeljövő bár amilyen iramban rohan a teknólógija semmi sem kizárt -
miért ne :)
csak hülyeségből írtam, már így se tudom hova csökkentik a méreteket -
#38534 120% hogy van esély rá még 2020 előtt -
#38533 jah hogyne
nm: 0,000000001 m
ym: 0,000000000000000000000001 m
szted van rá esély a közeljövőben? -
#38532 ááh ez még túl nagy méret, majd mikor 28ym-es lesz -
#38531 igen, sokkal jobb volt a régi -
#38530 koszi mar megis van..csak ez az uj ccc meg nagyon uj:D...regi jobban tetszett,megkell szokni -
#38529 Utolsó előtti menüpont, az Overdrive fölött. Horizontálisan is vannak ám menüpontok felül:) -
#38528 Sziasztok valaki megmondana,h az uj ccc 9.8-ban hol talalom az avivo-t?..nem a videosat hanem a rendest...saturation..mert ez az uj ccc ahogy kinezez valami szanalom:S -
#38527 Jön a 28nm-es technologia :) -
#38526 Akkor nem.
MIvel a régi ageia-s cucchoz NV nek köze nincsen.
Csak ha a vidkarit akarja mellérakni. -
#38525 szal akkor ati mellé berak nvidiát "ppu"-nak azt letiltja
és ha külön physx kártyát akkor gondolom nem -
#38524 Nemúgy..Hanem úgy nem lehet, hogy ha a fő megjelenítő egy másik gyártótól van, és az NV csak fizikainak van ott benne.Akkor az drivereből le van tiltva. -
#38523 physx megy a kukába, opencl lesz helyette és hawok:
"The power behind this announcement is easy to see - now that Havok can run its APIs easily on either a CPU or GPU, the ability to accelerate physics in a way we had hoped would come about with technology like AGEIA PhysX is much more attractive. While currently today PhysX only runs on NVIDIA GPUs, OpenCL products will run on AMD and NVIDIA GPUs"
forrás:Link
Vidik -
#38522 és ha vesz egy 128 megás ppu kártyát? -
#38521 Főleg, hogy ATI vagy akármi más gyártó mellett az NV driverből letiltja, hogy csak physx karinak használd a kártyáját^^ -
#38520 nem csak pénzel lehet uralni
gondolj bele, hogy el lehet adni olyan játékot ami nem fut nvidián?
szerintem nem nagyon -
EK1TEP #38519 Én azt nem értem hogy ezzel a physix-el olyan minimális dolgokat fizikáznak be (vagy hogy is mondjam... ), törnek a cuccok meg mittom.Van egy csomó játék ami nem is használ ilyen Nvidia Physix-et azt vígan törik benne a cucc meg van fasza fizika!pl.: Crysis... 3000hordós bumm meg a dobozok stb.FEAR,HL2 és a többiek :)
GRAW-ban mutatták a nagy fizikai izét azt mi volt?Felrobbant a kamion azt messzebb repültek a darabok physix-el mint nélkülegratulálok!
Dinamikus füstre példa S.T.A.L.K.E.R. Clear Sky :)
Fölösleges ez az egész Nvidia Physix!!Az hülye aki ennek bedől!Parasztvakítós f*szság! -
#38518 kit érdekel a Physx örüljön a fejének a zenvidia, aztán kapják be. mirrors edge meg am sem tetszik -
rumkola #38517 így-e mi? :DDD
klatty -
#38516 #38514 -
#38515 PhysX elfog tünni ez tény és való de az nem most lesz sőt jővőre sem.
A másik meg #38512.