90029
-
#38634 En ugy tudom hogy ez "pasztafuggo", egy ido mulva megkemenyszik a "kenocs allagrol", es akkor mar sz@rt se er, nem tolti be a funkciojat. Azt szoktak irkalni hogy evente nem art ujrapasztazni. -
#38633 Durva is lenne, ha nem... :)
-
#38632 amúgy lehet hülyeséget kérdezek de a vapor hűtő alatt is van paszta ugye :D -
Apocalipto #38631 Ezt a configot én rakattam össze a Professionalban, nemtom hogy ők hogy pasztáztak, remélem jól
Ha mondjuk a bordáról le tudnám szedni az alap intel hűtőt, több port le tudnék szedni róla, de nem lehet leszedni a ventit -
#38630 Na igen. :)
#38629: Akkor sosem volt rendesen pasztázva. Kifújni mondjuk sűrűbben kell, 3-6 havonta szoktam. :) -
#38629 Én kb fél évente szoktam cserélni mert ekkorra már annyi port összeszed a procihűtő hogy nem hűti a procit szinte.Most is volt nemrég csodálkoztam minden szar akadt azt hittem új nvidia driver a ludas ,de megnéztem az everestben a proci magok mindegyik 9x fokos volt.Ez volt a gond.Annyi port még nem láttatok egybe amennyit összeszedett a hütöje :( Kifujtam frankón most már okés.Ilyenkor persze újra is pasztázom. -
#38628 Hát igen, arról nem is beszélve, hogy a keménymag játékosok 90%-a 2-3 éven belül kompletten cseréli...
-
#38627 5 évet szoktak mondani, szerintem meg semmikor... -
#38626 Ha jól van rárakva, minden a helyén*, akkor semmilyen időközönként nem kell cserélni - bárki, bármit is ír, mond ebben a témában:
* = Ekkor ugyanis, a hardver mindenre szépen reagál, nem olvad el a hőtől stb.
-
Apocalipto #38625 Hogy ne unatkozzatok legyen má egy kis off:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Procin a hővezető pasztát milyen időközönként érdemes újrakenni? Na meg hővezető pasztából melyik a legjobb? Az egész újrakenés csak annyi hogy leveszem a prociról a hűtőt, szépen lepucolom a felületét, rakok rá egy pöttyöt, és vissza is tehetem a hűtőt? -
#38624 Ez jó XD -
EK1TEP #38623 Van valami ötletetek arra hogy a GTA IV. mi a f*szér nem megy 25FPS fölé?
Tök low-on 800x600ban ugyan úgy fut mint 1440x900-ban maxon Mindig 20FPS körül van, 30FPS feletti értéket nem láttam még a játékban!
Hagyjuk a "gta sz*r" és hasonló hsz-eket légyszi!Végig akarom játszani de így nem nagyon tudom élvezni!Többen is mondták hogy rosszabb géppel tök jól fut nekik nem is akad stb.
Nem értem az enyémmel mi a gond!
Ja és tudom hogy OFF de itt sok az okos ember! -
#38622 Az utolsó mondat tetszett igazán.
Én is remélem, hogy kurva kevés pénzük lesz belőle. -
#38621 egy kis physx kritika :)
-
#38620 Az egész ATT a kis babrálásokról szól, csak a teljesítmény, több megjelenítős beállításokat profilokra bontva, normális profilszerkesztéssel meg sem találtam. De mindegy, mert most felraktam a CCC-t és működik, van minden ami kell már. -
#38619 Most sokkal okosabb lettem, hogy mi az amit hiányolsz, keresel, stb...
Na, mind1. -
#38618 Utoljára ezzel tavaly novemberben foglalkoztam mikor a karit vettem, akkor nem futott többünknek együtt a CCC és az ATT. Az ATT-t hagytam meg mert abban nagyon szépen lehett vezérelni a ventit, gyárilag hoki az egész, 70 fokig kb 2% forog a venti, aztán porszívó hang. Van egy pár beállítás amit ATT-ben nem találok meg, viszont a CCC-ben megvan, csak nincs fenn. De most megpróbálom felrakni mellé, azóta már minden frissült, csak tudnak egymás mellett működni. -
#38617 Nekem sosem akadt össze, működik simán. -
EK1TEP #38616 Tudod szabályozni azt cső... nagy dolog!Felrakod kipróbálod -
#38615 Mire is gondolsz egész pontosan?!
Mert ebből frankón nem értem, hogy mi a rákot is szeretnél csinálni... -
EK1TEP #38614 Csere-bere fogadom, többet vissza nem adom! -
#38613 visszaadás nem adás -
#38612 Vagy esteleg már nem akad össze a CCC at ATT-vel? Régebben ütötte egymást a kettő elég jól. Szükségem lenne a CCC beállítási lehetőségeire, csak ezért lenne fontos, viszont a fordulat szabályozhatóság is kellene. -
EK1TEP #38611 Van cseréd? -
#38610 Helló!
Van egy HD4870-em, ati tray tools-t használok, de vissza szeretném cserélni a gyári cc-re. CC-ben meg lehet már oldani a venti szabályzást, ugy mint pl az ATT-ben? -
#38609 arra ott az lcd tv -
EK1TEP #38608 Köszi nekem ink nagyobb kell!Sokat filmezek! -
Dobronski #38607 Nekem meg 1024x768, cserélünk? -
EK1TEP #38606 De örülnék én annak a natív 1680x1050
Cserélhetünk monitort!Nekem 1440x900 a natív max felbontás! -
#38605 Probald ki ezt a monitor drivert: link. Es allitsd at a szerencsetlen monitort nativ felbontasba... -
#38604 Hát ez érdekes, én 1680x1050en böngészek és simán látom a betűket. Nem lehet, hogy inkább szemüveg kéne?:D -
#38603 És gondolom 1440x900-as felbontáson ugyanolyan éles a képe, mint a natív felbontáson. -
#38602 Frekvencia gondolom... -
#38601 Mi a 70.8?! -
#38600 Mert akkor a weblapok össze mennek és nem akarom nagyítani az oldat se a betűket:) -
#38599 A monitor 70.8 ír a menüben. -
#38598 Azt nem értem, hogy miért akarod erőltetni Neki a 1440x900-at, ha a natívja 1680x1050?!?!?! -
#38597 Megnéztem, 2007-es driver-t találtam az MS-nél.
(ezt gondolom fel is pakolja a Seven)
A frissítési frekvencia az mennyin van?! Milyen lehetőséget(eket) ajánl fel a Seven a képernyő felbontás-nál?! -
#38596 Egyenlőre jónak tűnik csak azt nem tudom meddig:)
-
#38595 Erről az 59 hrtz-ről olvastam,nem oldja meg ha Vista SP2-ben telepíted a drivert?:D