90029
  • Solten
    En ugy tudom hogy ez "pasztafuggo", egy ido mulva megkemenyszik a "kenocs allagrol", es akkor mar sz@rt se er, nem tolti be a funkciojat. Azt szoktak irkalni hogy evente nem art ujrapasztazni.
  • IMYke2.0.0.0
    Durva is lenne, ha nem... :)
  • Klemice
    amúgy lehet hülyeséget kérdezek de a vapor hűtő alatt is van paszta ugye :D
  • Apocalipto
    Ezt a configot én rakattam össze a Professionalban, nemtom hogy ők hogy pasztáztak, remélem jól
    Ha mondjuk a bordáról le tudnám szedni az alap intel hűtőt, több port le tudnék szedni róla, de nem lehet leszedni a ventit
  • [HUN]FaTaL
    Na igen. :)

#38629: Akkor sosem volt rendesen pasztázva. Kifújni mondjuk sűrűbben kell, 3-6 havonta szoktam. :)
  • grebber
    Én kb fél évente szoktam cserélni mert ekkorra már annyi port összeszed a procihűtő hogy nem hűti a procit szinte.Most is volt nemrég csodálkoztam minden szar akadt azt hittem új nvidia driver a ludas ,de megnéztem az everestben a proci magok mindegyik 9x fokos volt.Ez volt a gond.Annyi port még nem láttatok egybe amennyit összeszedett a hütöje :( Kifujtam frankón most már okés.Ilyenkor persze újra is pasztázom.
  • IMYke2.0.0.0
    Hát igen, arról nem is beszélve, hogy a keménymag játékosok 90%-a 2-3 éven belül kompletten cseréli...
  • [HUN]FaTaL
    5 évet szoktak mondani, szerintem meg semmikor...
  • IMYke2.0.0.0
    Ha jól van rárakva, minden a helyén*, akkor semmilyen időközönként nem kell cserélni - bárki, bármit is ír, mond ebben a témában:

* = Ekkor ugyanis, a hardver mindenre szépen reagál, nem olvad el a hőtől stb.

• Apocalipto
    Hogy ne unatkozzatok legyen má egy kis off:

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Procin a hővezető pasztát milyen időközönként érdemes újrakenni? Na meg hővezető pasztából melyik a legjobb? Az egész újrakenés csak annyi hogy leveszem a prociról a hűtőt, szépen lepucolom a felületét, rakok rá egy pöttyöt, és vissza is tehetem a hűtőt?
  • XenHai
    Ez jó XD
  • EK1TEP
    Van valami ötletetek arra hogy a GTA IV. mi a f*szér nem megy 25FPS fölé?
    Tök low-on 800x600ban ugyan úgy fut mint 1440x900-ban maxon Mindig 20FPS körül van, 30FPS feletti értéket nem láttam még a játékban!
    Hagyjuk a "gta sz*r" és hasonló hsz-eket légyszi!Végig akarom játszani de így nem nagyon tudom élvezni!Többen is mondták hogy rosszabb géppel tök jól fut nekik nem is akad stb.
    Nem értem az enyémmel mi a gond!

Ja és tudom hogy OFF de itt sok az okos ember!
  • IMYke2.0.0.0
    Az utolsó mondat tetszett igazán.
    Én is remélem, hogy kurva kevés pénzük lesz belőle.
  • kifli
    egy kis physx kritika :)

• FlyHigh
    Az egész ATT a kis babrálásokról szól, csak a teljesítmény, több megjelenítős beállításokat profilokra bontva, normális profilszerkesztéssel meg sem találtam. De mindegy, mert most felraktam a CCC-t és működik, van minden ami kell már.
  • KranaZoli #38619
    Most sokkal okosabb lettem, hogy mi az amit hiányolsz, keresel, stb...
    Na, mind1.
  • FlyHigh
    Utoljára ezzel tavaly novemberben foglalkoztam mikor a karit vettem, akkor nem futott többünknek együtt a CCC és az ATT. Az ATT-t hagytam meg mert abban nagyon szépen lehett vezérelni a ventit, gyárilag hoki az egész, 70 fokig kb 2% forog a venti, aztán porszívó hang. Van egy pár beállítás amit ATT-ben nem találok meg, viszont a CCC-ben megvan, csak nincs fenn. De most megpróbálom felrakni mellé, azóta már minden frissült, csak tudnak egymás mellett működni.
  • [HUN]FaTaL
    Nekem sosem akadt össze, működik simán.
  • EK1TEP
    Tudod szabályozni azt cső... nagy dolog!Felrakod kipróbálod
  • KranaZoli #38615
    Mire is gondolsz egész pontosan?!
    Mert ebből frankón nem értem, hogy mi a rákot is szeretnél csinálni...
  • EK1TEP
    Csere-bere fogadom, többet vissza nem adom!
  • Klemice
    visszaadás nem adás
  • FlyHigh
    Vagy esteleg már nem akad össze a CCC at ATT-vel? Régebben ütötte egymást a kettő elég jól. Szükségem lenne a CCC beállítási lehetőségeire, csak ezért lenne fontos, viszont a fordulat szabályozhatóság is kellene.
  • EK1TEP
    Van cseréd?
  • FlyHigh
    Helló!
    Van egy HD4870-em, ati tray tools-t használok, de vissza szeretném cserélni a gyári cc-re. CC-ben meg lehet már oldani a venti szabályzást, ugy mint pl az ATT-ben?
  • Klemice
    arra ott az lcd tv
  • EK1TEP
    Köszi nekem ink nagyobb kell!Sokat filmezek!
  • Dobronski
    Nekem meg 1024x768, cserélünk?
  • EK1TEP
    De örülnék én annak a natív 1680x1050
    Cserélhetünk monitort!Nekem 1440x900 a natív max felbontás!
  • Solten
    Probald ki ezt a monitor drivert: link. Es allitsd at a szerencsetlen monitort nativ felbontasba...
  • [HUN]FaTaL
    Hát ez érdekes, én 1680x1050en böngészek és simán látom a betűket. Nem lehet, hogy inkább szemüveg kéne?:D
  • KranaZoli #38603
    És gondolom 1440x900-as felbontáson ugyanolyan éles a képe, mint a natív felbontáson.
  • [HUN]FaTaL
    Frekvencia gondolom...
  • KranaZoli #38601
    Mi a 70.8?!
  • Máté94
    Mert akkor a weblapok össze mennek és nem akarom nagyítani az oldat se a betűket:)
  • Máté94
    A monitor 70.8 ír a menüben.
  • KranaZoli #38598
    Azt nem értem, hogy miért akarod erőltetni Neki a 1440x900-at, ha a natívja 1680x1050?!?!?!
  • KranaZoli #38597
    Megnéztem, 2007-es driver-t találtam az MS-nél.
    (ezt gondolom fel is pakolja a Seven)

A frissítési frekvencia az mennyin van?! Milyen lehetőséget(eket) ajánl fel a Seven a képernyő felbontás-nál?!
  • Máté94
    Egyenlőre jónak tűnik csak azt nem tudom meddig:)
  • Máté94
    Erről az 59 hrtz-ről olvastam,nem oldja meg ha Vista SP2-ben telepíted a drivert?:D