90029
  • Klemice
    semmilyet szerintem, és szerintem ha gépet újítasz akkor nagyobb táp is esetleg gyorsabb vinyó :\
  • Jeff Gordon
    Értem.Akkor ehhez a processzorhoz szerinted milyet érdemes venni?
    Az az igazság,hogy,ha újítanék procit,akkor már alaplapot is kéne,és akkor az egy finom 100-as körül lehet,és végülis a mostani konfig is elég amire én használom:)
    A mostani videókártyám nem TV tuneres,csak kimenetes,de ha van olyan ami tuneres,annak se vagyok ellene.

És köszönöm a segítséget.
  • [HUN]FaTaL
    TV kimenet (ha nem tunerre gondolsz) van már mindegyiken. 3ghz körüli P4 mellé nincs értelme 40ért VGA-t venni, nem hajtja ki a proci. Valami kétmagos procit is be kéne újítanod minimum. Ha nem veszel új procit akkor már egy HD2600XT is CPU limites lesz.
  • Jeff Gordon
    olyan 40e-ért azt mondják már lehet jót kapni,kb 30-40et:)
  • Jeff Gordon
    Intel 4-es 630,3GHz. Ez is három éves:)

Bocs azt nem írtam,hogy a mostani videókártyán van TV kimenet,és ilyenfajtát keresek utódjának is :)
  • Firerock
    mennyit szánsz rá?
  • [HUN]FaTaL
    Milyen procid van?
  • Jeff Gordon
    PCI-E
  • [HUN]FaTaL
    AGP-s lap?
  • Jeff Gordon
    Sziasztok!

Nekem még van egy régi Ati kártyám,ami most úgy néz ki,hogy haldoklik,legalábbis a hangja alapján mindenképp,ez egy X700 Pro 256MB.
    Szeretnék egy újat vásárolni,de tanácstalan vagyok,hogy melyik a jó,tudtok ajánlani néhányat?
    Az alaplapom is kissé régi,egy Abit AA8XE boldog tulajdonosa vagyok.

Köszi előre is :)
  • Jaffa 2843
    valaki tudja hogy lehet avivo-nál kikapcsolni az automatikus brightness és contrast állitását? elg idegesitö, hogy film közbe állitja attol függöen hogy milyen a kép fényereje
  • [HUN]FaTaL
    Bizony. :) Még Ő is utálja Tirexit. :DDDD
  • Dobronski
    Pedig Opera rulz.
  • [HUN]FaTaL
    LOL látom már Tirexi beszélhet...

Délután még megnyitotta az oldalt mostmár az egész Opera elszáll tőle. :DDD
  • Solten
    Ja, de o sajnos nem hulyeskedik...

#38658:
  • Solten
  • MerlinW
    Áh, megvan, csak FF blokkolja. (okos böngésző, okooos:))
  • MerlinW
    Fel van:) Nálam egy chat van felül, lejjebb pedig a hírek, semmi hang. No nem mintha hiányozna, csak kíváncsi voltam:)
  • Apocalipto
    Hangosítsd fel a hangfalat :P
  • MerlinW
    Milyen hang? Nálam tök kuss van az oldalon:)
  • EK1TEP
    :O én is kinyomtam mert idegesített XDDD
  • Klemice
    lehet bennem van a hiba de egyből ki kell nyomnom a hangot azon az oldalon
  • EK1TEP
    De milyen hangja van a palinak!!!
    Én poénból szoktam ilyen hangon beszélni, hülyéskedni XDD
  • Met
    lol
  • Klemice
    :D:D
    tájparaszt, azt hiszi, hogy a rotációs kapa után menni fog a helikopter is?
  • Dobronski
    Elkezdi tirexi, most én vezetek, mert már játszottam vele nem keveset, erre neki megy a falnak a kurva helikopápéterrel :DDD
  • KranaZoli #38648
    Jókat nevettem rajta, ahogyan most is. :D
  • Klemice
    de miért jó hogy szarul játszik, felveszi a gameplayt és még megvágva is szart tölt fel, erre most live-ban nyomatják, full bakikkal kurva amatőr módon?
  • KranaZoli #38646
    Megint együtt van a csipet-csapat. :)

Du-n vmelyik a FarCry2-vel játszott, de jött Tirexi és átváltottak Left 4 Dear-re. :( Keggyetlen volt, hogy miket szívott az arc FC2-vel és állandóan a Crysis-hoz hasonlította. :(((
  • Met
    mit kell látni?:)
  • Klemice
    neeeeeeeeeeeeeeeee
  • KranaZoli #38643
    gameronline :D
  • Apocalipto
    Nekem Q8200 van, és alapjáraton 55-60 fok között van mind a 4 mag. Nyáron terhelve már felment 82 ig is. Novemberben vettem a gépet.
  • Solten
    Ha nincs rajta egy deka paszta sem, az nem katasztrofa (3000+ -omon nem is volt)... Nyilvan nem fog elegni a CPU Mindenki tudja mi a paszta szerepe, es arra jo hogy nyerjen vele az ember par fokot. Ha beton lesz belole, oda a par fok.
  • Klemice
    jó öreg amd 1700+ nekem is 9 éves és egyszer sem volt újrapasztázva
  • IMYke2.0.0.0
    Az AMD 1700+ -osom köszöni szépen, immár 9. éves - és egyetlen egyszer se volt újrapasztázva. Tesómnál dohog rendesen.
  • Dobronski
    "lezárt foglalatnál"
  • kifli
    múltkor szedtem szét egy irodai gépet (4-5éves), és a hűtőt nemtudtam leszedni :D
    Procival együtt kijött (lezárt foglalatnál...) :D
    Már nem kelett a gép de miután visszatettem a procit újrapasztázva még működött, szal itt van lent a garázsba, amúgy egy 2,6-os celeron :)
  • Dobronski
    Nekem is "ezüstös" ahogy mondtat :D Nekem 50-ről 30-ra hült a proci idle-ben.
  • rumkola
    Jól tudod, a paszta ki tud száradni mint az állat főleg az "ezüstös". :) Láttam olyat ami szinte már köves volt.
    10-15 fokokat simán lehet nyerni egy újrapasztázással, mondjuk évente.