90029
-
#41984 az lol :D -
#41983 -
#41982 Nem hajlando a gep DX9 es DX10 alkalmazasokat futtatni ... -
#41981 Én nem húzom, mert nem éreztem szükségét. Egyébként nem nagyon. 1030/1090-őn ment az enyém stabilan +4-5 FPS-t nyerve, de szerintem nem ér annyit. Mondjuk az enyémen ref hűtő van.
-
#41980 Akkor a temaba vago dolog .
HD4890 meddig huszhato ??? Egyaltalan huzhato ??? Letoltottem a 9.9-et es fent van a 7127 64bit ( a tobbivel valamiert nem indult ) -
#41979 Én is rendszeresen eltévedek magyar win-en:)
(Solten jól el fogja verni a pics**kat :D) -
#41978 Az asszonynak az van a NB280-on. Nem is talalok sok mindent -
#41977 updaterrel végülis lejön jah -
#41976 A regisztralt meg magyaithato . -
#41975 Értem én, de nekem angol Windows kell, s feltételezem gurubefree sem szenved a magyar szemétfordítással, ha már angliában él. -
#41974 ja ez az, nekem is ez van, lassan 1 hónapos, semmi baja nincs, aktiválni is tudtam tegnap a lentebb leírt ativátorral -
#41973 adminisztrátor módban futattod a loadert? -
#41972 Mi a hibajelenség?
"Loader használata:
... Szakítsd meg a netkapcsolatod!
00. Feltétlenül rendszergazdaként futtasd a Loadert, azaz kattints a fájlra jobb egérgombbal, majd válaszd a "Futtatás rendszergazdaként" opciót!!!
++. Amennyiben ezelőtt már próbálkoztál más aktivációs kellékkel, először kattints a "Remove OEM Branding"re! Feljön egy ablak, hogy sikeresen eltávolította a logót, ilyenkor kattints az "OK"ra! Ezután pedig kattints az "Install/Remove loader" lehetőségre! Feljön egy ablak, hogy megkezdte az eltávolítást, és amint végzett, a rendszer automatikusan újra fog indulni!
**. Ha kellett a ++ lépés, akkor értelemszerűen ismét kezd a 00-val!!!
XX. Amennyiben notebookot (laptopot) szeretnél aktiválni, az "Install OEM information"-nál kattints annak (vagy alaplapod) gyártójának ikonjára! Feljön egy ablak, hogy sikeresen telepítette a logót, ilyenkor kattints az "OK"ra!
01. Kattints az "Install/Remove loader" opcióra! Feljön egy ablak, hogy megkezdte a telepítést, és amint végzett, a rendszer automatikusan újra fog indulni!
02. Miután bejelentkezett a Windows, nézd meg, sikerült-e az aktiválás! Kattints a "Számítógép"re jobb egérgombbal, majd a "Tulajdonságok" opcióra!!! [Amennyiben a "Windows-aktiválás"-nál azt a kiírást látod, hogy "A Windows aktiválva van", teljes funkcióval használhatod a Win7-d!!! ;) :D :P]
SLIC 2.1 in BIOS használata:
... Szakítsd meg a netkapcsolatod!
00. Feltétlenül rendszergazdaként futtasd a Loadert, azaz kattints a fájlra jobb egérgombbal, majd válaszd a "Futtatás rendszergazdaként" opciót!!!
++. Amennyiben ezelőtt már próbálkoztál más aktivációs kellékkel, először kattints a "Remove OEM Branding"re! Feljön egy ablak, hogy sikeresen eltávolította a logót, ilyenkor kattints az "OK"ra! Ezután pedig kattints az "Install/Remove loader" lehetőségre! Feljön egy ablak, hogy megkezdte az eltávolítást, és amint végzett, a rendszer automatikusan újra fog indulni!
**. Ha kellett a ++ lépés, akkor értelemszerűen ismét kezd a 00-val!!!
XX. Amennyiben notebookot (laptopot) szeretnél aktiválni, az "Install OEM information"-nál kattints annak (vagy alaplapod) gyártójának ikonjára! Feljön egy ablak, hogy sikeresen telepítette a logót, ilyenkor kattints az "OK"ra!
01. Kattints a "SLIC 2.1 in BIOS" opcióra! Feljön egy ablak, hogy megtalálta a BIOS-odnak megfelelő aktivációs táblázatot... Kattints az "OK"ra és VÁRJ! Feljött egy ablak, hogy sikerült a telepítés... Kattints az "OK"ra, majd indítsd újra a számítógépet!!!
02. Miután bejelentkezett a Windows, nézd meg, sikerült-e az aktiválás! Kattints a "Számítógép"re jobb egérgombbal, majd a "Tulajdonságok" opcióra!!! [Amennyiben a "Windows-aktiválás"-nál azt a kiírást látod, hogy "A Windows aktiválva van", teljes funkcióval használhatod a Win7-d!!! ;) :D :P]
...!!!Az operációsrendszert célszerű legalább 30 GB-os [29297], de ajánlatos 50 GB-os [48829] partícióra telepíteni!!!...
[]A telepítés során a Windows 7-nek (a telepíteni kívánt programokkal együtt) szánt partíció létrehozásakor a "Méret"hez ezt írd be[]
" -
BIZ0906 #41971 Ezt mondom :) -
#41970 Nem akar elindulni ..... -
#41969 már rég tölthető magyar msdn win7 -
BIZ0906 #41968 Ja azzal a különbséggel, hogy a Microsoft tette bele és nem egy integrálós emberke. Alapból magyar és minden a súgó online módja nem mert még nincs is átállít offlinera és az is hun. Nekem faszán megy már 2 hete kb. -
#41967 Nekem a geppel van valami gebasz .... nem fogad el semmit a loader. -
#41966 Sima 7600-os csak belegyúrták a magyar nyelvet. Felejtsd el. (Gondolom neked sem kell magyar nyelv)
Microsoft.Windows.7.Ultimate.Original.MS.ISO.x64-GRP
Microsoft.Windows.7.ULTIMATE.x64.OEM.DVD-BIE
Ezek jóak. Én az elsőt használom, 7Loader 1.2-vel aktiváltam elsőre. -
#41965 Csak mar jo lenne be is izzitani -
#41964 Ez melyik varians ?? -
#41963 VGA tesóóó -
BIZ0906 #41962 Buherálatlan Win7 ez amelyik tetszik x64 x86. -
#41961 Mar teszem fel a masikat. Ha ezzel is gatya akkor a kertya > -
#41960 Van egy olyan W7 64bit-em amit nem kell regisztralni . Nem tudom melyik verzio most teszem fel elosszor . -
#41959 vedd ki, nézd meg igp-vel... -
#41958 Nagyon valoszinu hogy a RAID a problema . Nekem a 7600 ugy van meg hogy a 32bit meg a 64bit egyutt . Telepiteskor mindig fel kell raknom a RAID illesztot . Na ebben az esetben csak a 32bit-est fogadja el deen a 64bit-est telepitem . Szerintem ez a gond mert az udvozloig elmegy aztan meghal . Remelem nem a kartya gatya . -
#41957 biosig sem jutsz el? -
#41956 Windows 7 a hiba...(?)
-
#41955 Van egy rossz hirem .... nem indul a gep -
#41954 jaja, csíplek sajtkukac -
#41953 Csipem ezt a W7-et 10 perc sincs felrakni. -
#41952 Eppen az NB280-rol netezek .... Megy fel a 64bit-es 7600. Utana tesztelek azzal ami van . Ha nem boldogulok az aktivalassal akkor van Vista 64bit-es es azt rakom fel . -
BIZ0906 #41951 Érdekes én telefonos módszerrel aktiváltam a 64bitest és utána feltettem a 32bitest és csak a serialt írtam be vártam volna az aktiválós ablakot és hopp nem adta be hanem már aktiválva van, ezt írta mondom jó :) -
#41950 A win7 aktivátorokkal vannak problémák, de inkább noti-s körökben. Nekem az 1.5-ös megy, az 1.6-os hibát ír ki.
Próbálkozni kell, hogy Nálad melyikkel jön össze.
Ez a DND ez nagyon tetszik. Ilyen Nekem is kell a kilincsemre. Meg meló helyre is jó lenne egy.
De úgyis fogod még újrahúzni a rendszert, szal most ne a Win aktiválás aggasszon és foglalkoztasson. Amúgy is, cmd-s paranccsal is 3x lehet meghosszabbítani a 30 napos aktiválási időt, de nem hinném, hogy vmelyik aktivátor ne válna majd be.
No, akkor várjuk majd a benyomásokat (teszteket).
Ja, és Én VGA kártya cserekor Win reinstall-t javaslok. -
#41949 "U.i.: összefoglalva a cikk lényegét azoknak, akik egyből ide ugrottak: a HD5850 gyorsabb, kisebb, halkabb, kevesebbet fogyaszt, többet tud (DX11, szebb AF, gyors AA stb.) és nem utolsó sorban olcsóbb a GTX285-nél, csak a kis volumenű kezdeti szállítmányok miatt nem olyan egyszerű beszerezni. Nem szeretnénk temetni a GF-et, mert ha lejjebb megy az ára, akkor még mindig egy nagyon jó kártya, de jelenlegi pozíciójában elavult, így csak azoknak ajánljuk, akik szentül hiszik, hogy a PhysX a válasz mindenre." -
klikk -
#41947 Meg van !!!! De nem tudom melyik hardert valasszam . Az ASUS-el nem mukodik az tuti mert azzal mar probaltam par napja . -
#41946 Sikerült leszedni? Ha nem, fel tudom tenni neked valahová.
-
#41945 Koszi ... rendben van . Csinaltam kepeket .....