90029
  • MR ME
    az lol :D
  • gurubefree
  • gurubefree
    Nem hajlando a gep DX9 es DX10 alkalmazasokat futtatni ...
  • MerlinW
    Én nem húzom, mert nem éreztem szükségét. Egyébként nem nagyon. 1030/1090-őn ment az enyém stabilan +4-5 FPS-t nyerve, de szerintem nem ér annyit. Mondjuk az enyémen ref hűtő van.

• gurubefree
    Akkor a temaba vago dolog .

HD4890 meddig huszhato ??? Egyaltalan huzhato ??? Letoltottem a 9.9-et es fent van a 7127 64bit ( a tobbivel valamiert nem indult )
  • MerlinW
    Én is rendszeresen eltévedek magyar win-en:)

(Solten jól el fogja verni a pics**kat :D)
  • gurubefree
    Az asszonynak az van a NB280-on. Nem is talalok sok mindent
  • MR ME
    updaterrel végülis lejön jah
  • gurubefree
    A regisztralt meg magyaithato .
  • MerlinW
    Értem én, de nekem angol Windows kell, s feltételezem gurubefree sem szenved a magyar szemétfordítással, ha már angliában él.
  • MR ME
    ja ez az, nekem is ez van, lassan 1 hónapos, semmi baja nincs, aktiválni is tudtam tegnap a lentebb leírt ativátorral
  • Serpa
    adminisztrátor módban futattod a loadert?
  • MerlinW
    Mi a hibajelenség?

"Loader használata:
    ... Szakítsd meg a netkapcsolatod!
    00. Feltétlenül rendszergazdaként futtasd a Loadert, azaz kattints a fájlra jobb egérgombbal, majd válaszd a "Futtatás rendszergazdaként" opciót!!!
    ++. Amennyiben ezelőtt már próbálkoztál más aktivációs kellékkel, először kattints a "Remove OEM Branding"re! Feljön egy ablak, hogy sikeresen eltávolította a logót, ilyenkor kattints az "OK"ra! Ezután pedig kattints az "Install/Remove loader" lehetőségre! Feljön egy ablak, hogy megkezdte az eltávolítást, és amint végzett, a rendszer automatikusan újra fog indulni!
    **. Ha kellett a ++ lépés, akkor értelemszerűen ismét kezd a 00-val!!!
    XX. Amennyiben notebookot (laptopot) szeretnél aktiválni, az "Install OEM information"-nál kattints annak (vagy alaplapod) gyártójának ikonjára! Feljön egy ablak, hogy sikeresen telepítette a logót, ilyenkor kattints az "OK"ra!
    01. Kattints az "Install/Remove loader" opcióra! Feljön egy ablak, hogy megkezdte a telepítést, és amint végzett, a rendszer automatikusan újra fog indulni!
    02. Miután bejelentkezett a Windows, nézd meg, sikerült-e az aktiválás! Kattints a "Számítógép"re jobb egérgombbal, majd a "Tulajdonságok" opcióra!!! [Amennyiben a "Windows-aktiválás"-nál azt a kiírást látod, hogy "A Windows aktiválva van", teljes funkcióval használhatod a Win7-d!!! ;) :D :P]

SLIC 2.1 in BIOS használata:
    ... Szakítsd meg a netkapcsolatod!
    00. Feltétlenül rendszergazdaként futtasd a Loadert, azaz kattints a fájlra jobb egérgombbal, majd válaszd a "Futtatás rendszergazdaként" opciót!!!
    ++. Amennyiben ezelőtt már próbálkoztál más aktivációs kellékkel, először kattints a "Remove OEM Branding"re! Feljön egy ablak, hogy sikeresen eltávolította a logót, ilyenkor kattints az "OK"ra! Ezután pedig kattints az "Install/Remove loader" lehetőségre! Feljön egy ablak, hogy megkezdte az eltávolítást, és amint végzett, a rendszer automatikusan újra fog indulni!
    **. Ha kellett a ++ lépés, akkor értelemszerűen ismét kezd a 00-val!!!
    XX. Amennyiben notebookot (laptopot) szeretnél aktiválni, az "Install OEM information"-nál kattints annak (vagy alaplapod) gyártójának ikonjára! Feljön egy ablak, hogy sikeresen telepítette a logót, ilyenkor kattints az "OK"ra!
    01. Kattints a "SLIC 2.1 in BIOS" opcióra! Feljön egy ablak, hogy megtalálta a BIOS-odnak megfelelő aktivációs táblázatot... Kattints az "OK"ra és VÁRJ! Feljött egy ablak, hogy sikerült a telepítés... Kattints az "OK"ra, majd indítsd újra a számítógépet!!!
    02. Miután bejelentkezett a Windows, nézd meg, sikerült-e az aktiválás! Kattints a "Számítógép"re jobb egérgombbal, majd a "Tulajdonságok" opcióra!!! [Amennyiben a "Windows-aktiválás"-nál azt a kiírást látod, hogy "A Windows aktiválva van", teljes funkcióval használhatod a Win7-d!!! ;) :D :P]

...!!!Az operációsrendszert célszerű legalább 30 GB-os [29297], de ajánlatos 50 GB-os [48829] partícióra telepíteni!!!...
    []A telepítés során a Windows 7-nek (a telepíteni kívánt programokkal együtt) szánt partíció létrehozásakor a "Méret"hez ezt írd be[]
    "
  • BIZ0906
    Ezt mondom :)
  • gurubefree
    Nem akar elindulni .....
  • MR ME
    már rég tölthető magyar msdn win7
  • BIZ0906
    Ja azzal a különbséggel, hogy a Microsoft tette bele és nem egy integrálós emberke. Alapból magyar és minden a súgó online módja nem mert még nincs is átállít offlinera és az is hun. Nekem faszán megy már 2 hete kb.
  • gurubefree
    Nekem a geppel van valami gebasz .... nem fogad el semmit a loader.
  • MerlinW
    Sima 7600-os csak belegyúrták a magyar nyelvet. Felejtsd el. (Gondolom neked sem kell magyar nyelv)

Microsoft.Windows.7.Ultimate.Original.MS.ISO.x64-GRP
    Microsoft.Windows.7.ULTIMATE.x64.OEM.DVD-BIE

Ezek jóak. Én az elsőt használom, 7Loader 1.2-vel aktiváltam elsőre.
  • gurubefree
    Csak mar jo lenne be is izzitani
  • gurubefree
    Ez melyik varians ??
  • MerlinW
    VGA tesóóó
  • BIZ0906
    Buherálatlan Win7 ez amelyik tetszik x64 x86.
  • gurubefree
    Mar teszem fel a masikat. Ha ezzel is gatya akkor a kertya >
  • gurubefree
    Van egy olyan W7 64bit-em amit nem kell regisztralni . Nem tudom melyik verzio most teszem fel elosszor .
  • kifli
    vedd ki, nézd meg igp-vel...
  • gurubefree
    Nagyon valoszinu hogy a RAID a problema . Nekem a 7600 ugy van meg hogy a 32bit meg a 64bit egyutt . Telepiteskor mindig fel kell raknom a RAID illesztot . Na ebben az esetben csak a 32bit-est fogadja el deen a 64bit-est telepitem . Szerintem ez a gond mert az udvozloig elmegy aztan meghal . Remelem nem a kartya gatya .
  • kifli
    biosig sem jutsz el?
  • IMYke2.0.0.0
    Windows 7 a hiba...(?)
  • gurubefree
    Van egy rossz hirem .... nem indul a gep
  • Klemice
    jaja, csíplek sajtkukac
  • gurubefree
    Csipem ezt a W7-et 10 perc sincs felrakni.
  • gurubefree
    Eppen az NB280-rol netezek .... Megy fel a 64bit-es 7600. Utana tesztelek azzal ami van . Ha nem boldogulok az aktivalassal akkor van Vista 64bit-es es azt rakom fel .
  • BIZ0906
    Érdekes én telefonos módszerrel aktiváltam a 64bitest és utána feltettem a 32bitest és csak a serialt írtam be vártam volna az aktiválós ablakot és hopp nem adta be hanem már aktiválva van, ezt írta mondom jó :)
  • KranaZoli #41950
    A win7 aktivátorokkal vannak problémák, de inkább noti-s körökben. Nekem az 1.5-ös megy, az 1.6-os hibát ír ki.

Próbálkozni kell, hogy Nálad melyikkel jön össze.

Ez a DND ez nagyon tetszik. Ilyen Nekem is kell a kilincsemre. Meg meló helyre is jó lenne egy.

De úgyis fogod még újrahúzni a rendszert, szal most ne a Win aktiválás aggasszon és foglalkoztasson. Amúgy is, cmd-s paranccsal is 3x lehet meghosszabbítani a 30 napos aktiválási időt, de nem hinném, hogy vmelyik aktivátor ne válna majd be.

No, akkor várjuk majd a benyomásokat (teszteket).

Ja, és Én VGA kártya cserekor Win reinstall-t javaslok.
  • MR ME
    "U.i.: összefoglalva a cikk lényegét azoknak, akik egyből ide ugrottak: a HD5850 gyorsabb, kisebb, halkabb, kevesebbet fogyaszt, többet tud (DX11, szebb AF, gyors AA stb.) és nem utolsó sorban olcsóbb a GTX285-nél, csak a kis volumenű kezdeti szállítmányok miatt nem olyan egyszerű beszerezni. Nem szeretnénk temetni a GF-et, mert ha lejjebb megy az ára, akkor még mindig egy nagyon jó kártya, de jelenlegi pozíciójában elavult, így csak azoknak ajánljuk, akik szentül hiszik, hogy a PhysX a válasz mindenre."
  • gurubefree

klikk
  • gurubefree
    Meg van !!!! De nem tudom melyik hardert valasszam . Az ASUS-el nem mukodik az tuti mert azzal mar probaltam par napja .
  • IMYke2.0.0.0
    Sikerült leszedni? Ha nem, fel tudom tenni neked valahová.
  • gurubefree
    Koszi ... rendben van . Csinaltam kepeket .....