90029
-
Dobronski #43524 "az aknakeresőnek sincs nagy gépigénye.:)"
Azt te csak hiszed.... -
#43523 hajjaj én is arra huzogatnám ha lenne fizikszem :) -
#43522 Örülnék, ha tele lenne a piac dx10.1-es játékkal, mondjuk abból a fajtából is amikkel játszani szoktam. Szerintem normális esetben azért vesz valaki jobb kártyát, mert olyan dolgokat szeretne látni a gépén amit az adott kártya tud.
Netezni bármilyen géppel lehet, és az aknakeresőnek sincs nagy gépigénye.:) -
#43521 -
Dobronski #43520 Meg a fiziksz miatt. -
ZÓÓÓcsi #43519 Ja ez egy kicsit szomorú :((
De hát valaki tényleg azért veszi meg a kártyát mert dx20 van rajta...
Én nem ezért. -
#43518 Pont ez a lényeg, hogy az aktuális high end program pont olyan volt mint a két évvel azelőtti high end program.
Nem a kártyák technológiai fejlődéséről van szó, hanem a játékokéról. Ha adott hardveresen egy technológia, amivel szebb gyorsabb lehet egy játék akkor szeretném ha ezek a dolgok bele is kerülnének a játékba.
Ha az egyik cég nem fejleszt, hanem inkább pénzeli a játék készítőket, hogy az új dolgok ne kerüljenek bele az új játékokba akkor azzal engem basz át.
Tegyük fel így a kérdést: te szereted ha átbasznak? -
#43517 En ugy gondolom az ar/teljesitmenyt kell nezni (az adott kategoriaban), csak teljesitmeny alapjan a hozza nem ertok, verpistikek, lamak vesznek termeket. Termeszetesen ha mindezek alapjan az nvidia ubereli majd az ati-t, akkor erdemesebb zoldiket venni. Elnezve az elmult 4 evet, ez eselytelennek tunik.
"Egy pár hónapja meg azért vettem radeont, mert sokkal olcsóbb volt a vele egyszinten lévő GF-októl."
Na igen, errol beszelek. -
ZÓÓÓcsi #43516 Egy pár hónapja meg azért vettem radeont, mert sokkal olcsóbb volt a vele egyszinten lévő GF-októl.
És szerintem nagyon jó vásár volt. Semmi bajom nem volt vele idáig kopp kopp. Bár egy kicsit hangos a ref hűtő. -
ZÓÓÓcsi #43515 Húha! Ti tényleg hívők vagytok. Nem mindegy hogy melyik gyártó, ha jól néz ki és szépen fut rajta az aktuális high-end program/film?
Én nem a dx10 miatt vettem anno GF-t, hanem a teljesítménye végett (amúgy is xp-t használok). Akkor most én visszafogtam a technologiai fejlődést.. loál -
#43514 Nem szarabbat vett. A megfogalmazás úgy helyes, hogy nem támogatta a technológiai fejlődés visszafogását nV vásárlással akkor sem, ha az akkor és ott pont a fentebb említett pénzeléses visszafogás miatt fps hátrányt jelentett. -
#43513 Azért a kékhalál nem véletlenül szokott ám előjönni. Vista 64-em van kb egy éve, és nem volt még.
A kékhalál általában valamilyen hardverhibát jelez. Nem az oprendszerrel van a gubanc, hanem a gépeddel nem kerek valami. Mondjuk a hardverhiba csak egy a sok lehetséges megoldás közül, de valami biztosan nem okés. -
#43512 énnem szórakázok bétákkal. ami kinnt va a hivatalos oldalon az jön le aztán kész. -
#43511 hasznal vki Catalyst 9.11 V2 Beta4 -t? asszem ez a legfrissebb felnyomtam mobility modderrel, jofelenek tunik.
9.10 vegleges holnap jon tutira? mondjuk lehet h azt fel sem raknam mar, 9.11 allitolag eleg fasza (lesz). -
#43510 -
#43509 -
#43508 jajj ugyan már az még mindig egy karaj kártya(nyócezernyóccáz), olyan feszmodok vannak rá, hogy egy góliátelemet hozzáragasztasz rákötöd a gpu-ra meg a memóriákra és máris van egy majdnem 5870-ed -
#43507 Vizhutes 5870-hez (is, de foleg):
-
#43506 Mar a 8800GT is butabb volt mint a 38** -ak... (de gyorsabb mivel az nvidia mindenkit lepenzelt akkoriban). -
ZÓÓÓcsi #43505 UT3 topicba benézel? Help pls. -
#43504 Inkább aki a technológialag fejlettebbet. :)
Nem bántam meg, ma meg már különbség sincs a két kártya között, viszont DX10.1 az van, meg 55nm is. -
ZÓÓÓcsi #43503 Most az a király aki a szarabbat veszi? -
#43502 xp-ből nem is ajánlott a 64 bites -
#43501 HD5750 cf vótmá? -
#43500 Én a 4xxx széria megjelenése után vettem a karimat, vehettem volna 88gétét, de nem kell az nv féle kamudéiksz10, ami hulladékul kezeli a szabványt. :D
Meg szarok a pisixre is. -
#43499 Max. riszpekt azoknak akik a 8800 GT-s Hype-olt idokben 3870-et vettek pl. Nem zavarta oket hogy nem 60 fps-el fut a game, csak 50-el, es ezt olcsobban teszi...
(en akkoriban 3850 IceQ Turbo-t vettem, kb 3870 teljesitmeny). -
#43498 Én is XP SP3-ommal nyomulok, 4 GB RAM és egy 512-es HD4850 társaságában.
Jelenleg rohadtul nem hiányzik a +800 MB RAM.
[3,2 GB-ot lát a rendszer.]
-
mjanika #43497 Köszönöm a választ
Csak félek egy kicsit, mert a Vista 64 állandóan elszállt kék halállal, asszem memóriahibát irt ki. Úgyhogy most Xp van fennt(azzal tökéletesen megy, csak nem látja az összes memóriát), ha hétvégéig le tudom tölteni, akkor megpróbálom hétvégén felrakni a Win7-et. -
#43496 Jól tudod: 64 bites látja az összeset, 32 bites esetén csak 3 GB-ot fogsz kapni (inkább kevesebbet).
-
#43495 na asszem giga h5770-em lesz iponról 41-ért :) -
#43494 sziasztok ! 5850-est MSI-tol erdemes venni? -
mjanika #43493 Sziasztok!
Úgy tudom, hogy holnap jelenik meg a Win7 hivatalosan, és azt szeretném kérdezni, nekem 32 vagy 64 bites változatot kellene letöltenem?
Gépem: e8400, 4gb memória, 1gb HD4870. Tehát 5 giga memóriám van. A 32 bites ugye nem fogja látni az összes memóriát? A válaszokat előre is köszi -
#43492 Csinálhat "jobb" VGA-t, de mi leszarjuk... ... de legalábbis ÉN: -
#43491 Ha nV után Ati-t veszel, majd újra nV-t akkor nem megtért vagy, csak kitért.
Amúgy szerintem itt még soha senki nem mondott olyat, hogy "kell". Mindenki azt vesz amit akar, bár azt ne fejenállva várd meg míg az nV jobb vga-t csinál. -
#43490 igen
mi atisok összetartunk jóban rosszban -
ZÓÓÓcsi #43489 Megtért azt jelenti hogy ha nv kártyái jobbak lesznek mint a rivális atik, akkoris atinál kell maradni? -
#43488 nekem
+Biostar HD3300
as is van már -
#43487 Minden megtert ember kap... -
ZÓÓÓcsi #43486 Huha! Ha leírom én is a kis monológomat, hogy eddig GF-m volt most váltottam Atira, akkor kapok egy kis ati címkét? lol
Amúgy a háttér frankó -
#43485 xfx-et? :) abbol a játékot el tudom passzolni azért az kell :)
am jó lenne az msi is 41-ért, vagy sapphire hétfőre 38-ért