90029
-
#43685 Ez milyen Catalyst ember?!?!
(melyik verzió)
Ez még a régi UI.
1 biztos, olyan Mhz-ek mellett pörög az a venti rendesen. ;) -
Puhos #43684 Tessék . -
imuthesz #43683 1024 általában, vagy a felett -
#43682 remélem fater holnap siet haza pestről, mert hozza az 5770-em meg a dvi-d kábelomat :) -
Justil #43681 már hogyne lehetne, nekem is kedden jön :) -
#43680 vagy a hűtő olyan hogy fix fordulatos, és a catalyst nem érzékeli -
#43679 1.) Rakj be képet.
2.) Azt még el tudom képzelni, hogy 2D-ben a GPU aktivitás 0%. Ez így is van.
3.) Azt azonban szkeptikusan fogadom, hogy a ventilátor sebessége is 0%. Kizárt! A 4870-es Sapphire Silent Edition verziós kártyám is volt cca. 10%. Nulla % is volt okés, egy ideig gép bakapcs után. És visszavett órajelek mellett! Lehet 0%, de kétlem, hogy esetedben erről lenne szó. 1xerűen 4870-nél nem tudom elképzelni, hogy 0% legyen a ventilátor működése. Szerintem benéztél vmit. -
#43678 A mostani "új" játékok nagy része még nV "felügyelet" alatt készült (legalábbis akkoriban kezdődött a fejlesztés, vagyis akkor rakták le az alapjait). Semmi új dolog nincs benne, max jobban van optimalizálva (mégjobban) nV-re. A kártyával együtt átnevezték a játékokat is. Simán hihető, hogy jól futnak rajta a dolgok. (Milyen jól működik az nV-féle átverés, íme a bizonyíték...)
Persze a "minden játék" az érdekes kérdés, mert nem hiszem, hogy van olyan köztünk aki kipróbált minden játékot. A valóban dx10-es játékok biztosan nem futnak rajta olyan jól, dx10.1-ről ne is beszéljünk, bár kevés van mindkettőből.
Ennyit a marketingről. Nem a kártya olyan jó, hogy még ma is megállja a helyét, hanem a játékok nem fejlődtek, vagyis ma is elég az ami 2 éve elég volt... -
Puhos #43677 Ez a háttérképem.
http://kephost.com/view-769_ati_radeon_ruby_1440x900.jpg -
Puhos #43675 Csá!
Valaki a 43666#-ra? -
Gibor #43674 X1600amat azért adtam el mert gta 4 minimumon szaggatott, crysis szint úgy, far cry 2 enyhén játszható volt stb... -
Gibor #43673 Könnyen tudod mondani hogy add el vegyél ujjat, mert megse kottyan neked, 30-40-50k szerintem, mivel azért 2 5870 darabja 100, az alaplapodse 15e ft, stb.... Most hiába mondom hogy próbáld meg az én szemszögemből felfogni akinek havi 38k ból kell gazdálkodnia. -
#43672 megint jön a kérdés, hogy milyen felbontáson :) x1300-al is gyönyörűen futnak a mai játékok is 800x600ban, mediumon, esetleg low-on -
Gibor #43671 Lehet nem a helyes út de kicsit bunkón de nem mindenki olyan pénzes mint egykét ember és a két kezét összetette hogy betudott szerezni egy 4870ewt 37ezer forintba, ezért, mert még fél és 1 év múlva sem leszek pénzesebb.... most 3hónap spórolással tudok venni 75e ft érte egy gépet aztis 30-40% kedvezménnyel. És most ha lejjeb megy az ára és már garancia vége felé vagyok akkorszépen becseréltetem egy uj 5770 re... És akkor nemkell sokat fizetnem rá a dx11 re, ezért. -
imuthesz #43670 köszike a válaszadást
Szerintem bőven elég ha 5850-eset vesz az ember, én is azt veszek majd, teljesen felesleges venni 5870-eset, ki sem tudja az ember használni egy jó darabig.
Nekem a 8800 gtxemen még most is nagyon szépen fut minden mai játék. Pedig nem mai kártya!
-
#43669 9.10 vegre kint. hivatalos oldalrol mondjuk vmiert meg nem engedi, itt pl fent van. en meg varok a velemenyekkel, valoszinuleg 9.11 betanal maradok. -
#43668 nem hiszem hogy ez lenne a helyes út...!
ne legyünk telhetetlenek, inkább add el, és majd egészítsd ki. -
#43667 Én meg azt válaszoltam neki, hogy nincs ilyen még... mert még a 4 GHz-es iC7 sem hajtja ki...
...legjobb bizonyíték arra, hogy 2560* felett és DX11 alatt is gyorsul.
-
Puhos #43666 Az lenne a kérdésem, hogy ha elindítom az ATI Overdrive-t, akkor a GPU aktivitás és a ventilátor sebesség ikonja miért 0%-ot jelez? -
#43665 De ő azt kérdezte hogy van e olyan proci ami kihajtja e a kártyát. Ha VGA limit van, az azt jelenti hogy a cpu kihajtja a karit. :) -
Dobronski #43664 Az ilyen embereket nem szeretem. -
#43663 nekem is adjatok man egy logot, mert anelkul olyan kikozositve erzem itt magam :) (Mobility HD 4670)
uj driver meg mindig sehol ahogy latom.. -
Gibor #43662 Tudtok segíteni hogy majd egy olyan fél év múlva mivel lehetne garanciálisan tönkre tenni a kártyát? :) mert egy fél év múlva bepályáznék egy 5770et vagy majd az akkor kiderül. nagyon tetszik nekem most eza 4870 es is, de ha lehetséges jobbat akkor háááát :D -
#43661 Akkor nem értjük egymást...
Nálam a kihajtás azt jelenti, hogy egy bizonyos szint után a VGA-val nem tudsz több FPS-t elérni, ha megfeszülsz, és akár 4-4,2 GHz-es CPU-t is teszel alá... azaz: VGA-limit* lép fel.
* = a VGA eléri a határát.
Na, és akkor, így gondoljátok át az egészet.
-
#43660 A GTA4 aztán marha csilivili a painttel fújt árnyékaival.
Amúgy meg cpu éhes, simán elfut egy 3870nel is erős proccal. -
#43659 Én is azért vettem, de közben befutott a STALKER Call of Pripyat.
De a kezemre ütök, ha ezzel a béta verzióval próbán kívül többet game-elnék.
PS:
A STALKER nem csili-vili. -
#43658 FULLHDben kihajtja egy i7, pláne 4ghz-en. Legalábbis a tesztek szerint. Tapasztalatokat nem tudom. -
#43657 Úgy tűnhet, ellent fogok mondani magamnak, de nem lesz úgy...
Azért jó, hogy nem tudják a csúcs ATI-k megmutatni a foguk fehérjét, mert marad bőven felfedezni való bennük a jövő évre is, amikor megjelennek az igazán nekik készülő programok:
Az Alien vs Predator miatt fogok venni egy 5850-est.
-
#43656 Nem az órajel kevés ezeknek a VGA-knak már.
Egyszerűen szűk keresztmetszetet jelent neki az EGÉSZ PC.
Tehetsz a PC-dbe
- 2000 MHZ-es DDR3-asokat [arany árban],
- SSD merevlemezeket [forgó alkatrész nuku, rohadt gyorsak, bár még nem 100%-osan kiforrottak, és szintúgy arany árban adják],
- 4 GHz-en működő iCore 7-es EE CPU-t,
akkor is kevés lesz neki, amikor egy 24" vagy afeletti monitoron beizzítod az 1920*1200/1080-at, MINDEN minőségjavítással
- a Crysis-hoz,
- a GTA 4-hez,
- a STALKER-hez
és más csili-vili cuccokhoz...
...mert egyik sem tudja "megizzasztani" és így nem is tudja megmutatni a "végét".
Talán, majd jövőre, a 6 magos CPU-k, 4 GHz-en, és az optimalizálások.
Addig [és erősen valószínű, hogy azután is] csak felesleges pénzkidobás, az egész.
-
#43655 Danke! -
#43654 XFX Radeon HD 5750 Video Card Review
Botranyos hogy mire kepes ez a csoppseg... :)) -
#43653 Kedves Puhos! Nincs mit. -
Puhos #43652 Kedves Solten!
Köszönöm az ikont!
Kifli: raktam fel képeket. -
imuthesz #43651 a prohardveres tesztben Core i7-870 2,93 GHz túlhajtva 4 GHz-en - használtak, az se elég neki?
-
imuthesz #43650 úgyhogy nem sértetek meg -
imuthesz #43649 az a helyzet, h még nincs ilyen procim sem karim sajna
-
#43648 Naturlich -
#43647 -
Puhos #43646 Csá!
Ma megjött a kedden megrendelt vga kártyám XFX HD4870-es. Ha kérhetnék olyan szép kis ATI logót megköszönném.
Felrakok egy pár képet, magáról a kártyáról már nem tudtam képet csinálni, mert már a gépben van, ugyanis azt nem én raktam bele, hanem ahol a gépet vettem korábban ott rakták a kártyát bele. Íme a képek:
http://kephost.com/view-471_asztal.JPG
http://kephost.com/view-315_HD4870.gif
http://kephost.com/view-442_HD4870_1.gif
http://kephost.com/view-992_SDC10510.JPG
-
#43645 - Szerintem, éppen fordítva: köztudottan ellen mennek a referencia előírásoknak, ergo, alaposan és jól megbuherálják a BIOS-okat (is).