90029
-
#44249 Szia
Látom a te CCC-ed magyar.Tudnál segíteni ebben?
A képen látni millyen van nekem.
És még egy kis infót tudnál mondani hogy millyen a driver?(verzióra gondolok)
-
#44248 Azért az más dolog. -
#44247 Pacsi!!:D -
#44246 Mindössze arra próbáltam rávilágítani, hogy hülye kérdésre csak hülye választ lehet adni. Mintha megkérdeznéd az utcán, hogy "jó irányba megyek?". -
#44245 vennék is ha lenne otthon góliát elemem. asszem utoljára valami távirányítós autómban láttam 15 éve -
#44244 mondtam már hogy góliát elemmel túlfeszeli aztán megy a gétéanégy fullhádéban -.- -
Blum #44243
Jogos! :D -
#44242 dö beszt
és a wikinek mindig igaza van :P -
#44241 na hát ugye mindenki magából indul ki...
te nálad már perverz egy csepp a pzs-n? mi van ha mind kijön? -
#44240 Vedd le mind2őt minimumra, még úgy is sok lesz.
Én ATT-t nem használtam, de ezt a CCC-s profil-t annál többet.
Azonban mivel húzni nem szoktam a VGA-t, így most még az OC-t fel sem oldottam benne, mivel az 5-ös szérián faszák a 2D-s órajelei. -
BIZ0906 #44239 Nem érdekel totál megérte xD -
#44238 A téma volt, de a kommented miatt megérte. -
#44237 Ő is késve született és még nem sikerült utol érnie Magát. -
#44236 "Pár cseppet egy PZS-re,aztán kész"
Ne perverzkedjünk kérem szépen, ne perverzkedjünk!
-
#44235 vótmá @ #44187 -
BIZ0906 #44234 Szoftverre gyúr az Nvidia
"Mr. Huang kiemelte, hogy a cég dollár milliárdokat költ arra, hogy kifejlessze a következő piacvezető grafikus processzort, valamint annak a ténynek is hangot adott, hogy jelenleg az Nvidia az egyetlen olyan vállalat ebben a szegmensben, aki megengedhet magának ekkora mértékű befektetéseket."
Hát nem szánalmas? Azzal dicsekedni, hogy pazarolják a pénzt és semmi látszata hát... ennyit is érhet. -
#44233 jó az szárazon is. én egyszer sem alkoholoztam meg mittomén. zsepi, letöröltem, fel a másik paszta aztán csá. -
Blum #44232 végülis.. -
#44231 Sajnos (?), eléggé óvatos ember vagyok, szeretek minden hibalehetőségre felkészülni, s ez nem valósítható meg, akkor - ha rajtam áll - inkább nem állok neki annak a bizonyos dolognak.
Ezért pihen még az S1-es - félek, valamit elbafok.
-
#44230 akk a vizes zsepi is jó, letörlöd hagyod száradni és ráteszed az új coolert -
Blum #44229 :/ Valami benzinnel működő jármű nincs otthon? Vagy szomszédságnál? Pár cseppet egy PZS-re,aztán kész. Utána letörlöd szárazra. (azért ajánlom,mert a benzin faszán oldja a zsírt,meg az egyéb retket-->faterom a bringájánál azt alkalmazza a lánc pucolására) -
#44228 Igen, RAM megy "ezerrel". :(
-
#44227 Olyanom sincs. :( Nincs asszony sem a házban --- sajnos.
-
#44226 hát, egy zsepivel töröld le, alkoholt/acetont meg akkor kell csak használni ha zsíros (úgytudom) szal ne fogdosd össze :)
De ha nagyon le szeretnéd törölni, akkor nincs a közelben egykis körömlakklemosó?
(mikor én újrapasztázm a 4850-em csak letöröltem egy zspivel a pasztát, mivel maradéktalanul lejütt nem foglalkoztam vele tovább, mondjuk azon zalman hűtés volt, gondolom zalman pasztával)
-
Dobronski #44225 Én se. Pacsit. :D -
#44224 Egészen konkrétan?!
Lexarom, hogy mit írsz oda. :D
Tőlem még az is lehet, hogy kakamatyi.
Én csak a szignódban feltett kérdésre válaszoltam. Ennyi.
Puhos
Igen, game előtt defaults órajelek, game után minimum. Streba adta azt az 5letet, hogy Ő a min.-ről készített shortcut-ot berakta az indítópultba még pluszba. Ügyes!
Ez pl. olyankor jöhet jól, ha game után elfelejti visszavenni az ember de legalább gép újraindításkor úgyis min. órajeleken fog üzemelni. :)
Apocalipto
A 4870-esmnél alkalmaztam ezt. 5850-nél hozzá sem kell nyúlni, ui. 157/300-on üzemel 2D-ben.
Imyke
Szerintem azért is jó visszavenni, mert kíméli a kártyád, ha csak game közben pörög max-on. Gondolom a GPU-t visszaveszi a 4850 is, de a RAM-ot a legtöbb kártya sajnos nem.
-
Blum #44223 Aceton? -
#44222 Értem. Akkor az előtisztogatást [VGA-ról leműtött referencia hűtő után] mivel csináljam?
Nem vagyok sem sebész, sem háziorvos, nem iszom, nincs gyerekem, akinek a sebeire alkohol szükséges, nem használok Pitralon-t borotválkozás után [géppel teszem, és jól megmosakszom], így nincs semmi alkohol tartalmú a háztartásomban.
Másrészt, úgy tudom, ki is vonták a forgalomból.
Mit tehet egy magamfajta halandó ilyenkor?
-
#44221 ami azon van az elvileg az egyik legjobb paszta :) -
#44220 Az Accekero-n biztosan van, egy vékony filmrétegben... de hát azt tudjuk, mire elég...
-
#44219 Oké értem, és ezt eddig is tudtam, de ha ez téged bánt, akkor nagyon szívesen leveszem. Csak írd le, hogy bánt! -
#44218 Nekem most 55 fok idle, gyári feszkóval, alap értékeken ugyanennyi csak zúg a fülembe a hűtő. :D
Nem adtak hozzá pasztát? Ehh, pedig CPU hűtőkhöz mindig adnak. VGA hűtőhöz miért nem vajon?:S -
#44217 Az Accelero-t nem tudtam feltenni, mert nem vettem pasztát. :(
Faluvidék, felutazni város, bla-bla...
Jó ideje porosodik a bontatlan szett a polcomon :)
Lehet, hogy nem is lesz rá szükség, mert tavasszal monitor mellé 5850-es is lesz.
-
#44216 Igen, ATT-vel csinálnám. Köszönöm, akkor otthon merészkedek kicsit.
Nem zavar a hangja, de kicsit faraghatok a fogyasztáson, akkor miért ne :)
Persze, azért a hőfokok lehet megijesztenek majd, és hagyom a fenébe ahogy most van...
-
#44215 Annyit termel mint egy 4850 szerintem, mivel annak 1 slotos a referencia hűtője, ennek 2, csak a sapphire gondolt egyet és csinált egy ilyen hulladékot. :D
Nem kell hozzá teszt, mivel az órajeleket csak 2Dben veszed le, ezért ha desktopon stabil, akkor stabil. Ha nem stabil azonnal szétesik a kép. Ezért kell ATT:)
Tuningolni gondolom nem akarsz, ATTben létrehozod a referencia profilt és a 2D profilt, van benne auto 2D/3D így váltogat magától ha játszol. -
#44214 Ja és nem úgy kérdeztem, hogy miben melyik a jobb, hanem úgy, hogy összességében!!És, ha te erre nem tudsz számomra értékelhető választ adni, akkor kérlek ne is válaszolj!!Köszönöm -
#44213 Tegyük hozzá, hogy a 3870-es azért nem termel annyi hőt, mint egy 4850-es vagy 70-es...
Arra lennék kíváncsi, hogy mindennemű tesztelgetések [főként FutureMark] nélkül miként állíthatom be kényelmesen, elfogadható értékeken a Retail HD 4850-asomat.
-
#44212 Nem utánozlak!!Nem is láttam másnál még ezt.:D:D -
#44211 Elírtam, de tudod te csak kicsit kötözködni akartál. -
#44210 Változó, ugyanúgy mint a tuningnál. Ameddig stabil.
Én ATT-vel feszt is csökkentettem, így 94/250en van a VGA, gyakorlatilag nem fogyaszt szerintem szinte semmit és az 1 slotos Sapphire is lehűti passzívan, így legalább csönd van mert ez a venti egy rakás szar, még 5%-on is olyan hangja van mint egy porszívónak.