90029
  • berczely
    S.T.A.L.K.E.R
  • IMYke2.0.0.0
    "Ám egyetlen olyan game-t sem ismerek, amelyben annyira hitelesek lennének a helyszínek és atmoszféra, mint a STALKER-ben."

Ugyanezt írhatnák az amerikaiak a saját környezetükben játszódó fél ezer játékról is...
  • KranaZoli #44972
    Akkor meg Activision ésatöbbiek...
    Piciny csapat ezek még, de majd csak utol érik a nyugatot.
  • [HUN]FaTaL
    Hálistennek mert az utóbbi években az EA egyet jelent a hulladékkal.
  • KranaZoli #44970
    Call Of Pripyat már jobban optimalizált, mint az előző verziók. És még amolyan béta teszt állapotban. Hiába no: (Közép) Kelet Európa, nem egy Electronic Arts.

Ám egyetlen olyan game-t sem ismerek, amelyben annyira hitelesek lennének a helyszínek és atmoszféra, mint a STALKER-ben.

• Solten
    Ukran jatektol ne varj csodat...
  • Skyline
    Nekem már az is elég ha 18734 buggal kevesebb lesz benne a Stalkerekhez képest...
  • Solten
    De jo.. inkabb optimalizalnanak ertelmesen egy jatekot, hogy ne atomeromu kelljen a 30 fps-hez, mint hogy minel elethubben lengedezzen a szelben a kib@szott fuszal...
  • KranaZoli #44966
    Hát Én sajnos ezt a hírt olvastam rosszalló szájízzel.

A THQ lesz az ukrán Metro 2033 kiadója

"A játék PC-s változata NVIDIA PhysX támogatással készül, ami mindannyian tudjuk, hogy mivel jár."

Fene a belüket.
    Mind a Fallout 3, mind a STALKER nagy kedvencem.

PS:

Kúrva jó a narrátor hangja.
  • Skyline
    Nem kamu,csak gyk szinte semmi különbség nincs a fizikában ha bekapcsolod/nemkapcsolod be a gagyX-et...

Addig lehet örömködni amíg nvidia pumpálja a pénzt a fejlesztőkbe hogy beleokoskodják a gagyX-et (ami egyébként eddig SEMMI olyat nem mutatott amit nem láttam volna gagyX nélkül játékokban:D), hogy szarabbul fusson a cucc ati-n. De ez nem fog sokáig tartani...:D
  • Solten
    Grebber nyilvan ugy orul neki mint majom a farkanak, hiszen van hozza fiziksz...
  • Kontrakcio
    kár h nálunk nincsenek non-ref hűtősökből választék

az pl jó lehet
  • gurubefree
    Akkor hasznalom a te modszered ... vagyok olyan szoros
  • Dobronski
    Mekkora kamu már.. :D
  • zolee145
    Ősember módszerrel szoktam programot tanulni, vagyis véletlenül rájövök, hogy az adott parancs/gomb/ikon mit csinál.:D Meg aztán klikkelek mindenre és kiderül, hogy mire való.
    Ráadásul angol verziókon, bár az angol tudásom hagy némi kívánnivalót maga után.:) Így tanultam meg az AutoCAD-et, meg a Vegas-t is.

Ez végülis a kisgyerek módszer. A felnőttek bújják az adott eszköz kézikönyvét, a kisgyerek meg nyomogatja a gombokat és közben figyeli mire mit reagál.
  • IMYke2.0.0.0
    Azért a házát is be kellene dobnia a kalapba...
  • Klemice
    geforce 2 titanium nem játszik? :P
  • w77d
    ejj gyerekek jelenlegi kártyámat 8800GTX-re egy az egyben cserélem! Szóljon valaki ha érdekli a dolog XXD
  • gurubefree
    Akkor toti le ... kiprobal ...
  • Klemice
    komolyan mondom ez már szánalmas
  • Puhos
    Ha tudom akkor lehet hogy visszavásárolom.

De nagy lennék!!!
  • MURopi
    az az érdekes, hogy ingame nem érzem, hogy "20 fps-em" lenne :) az a stabil 60 mindig megvan pedig ennél nagyobb grafra nem tudom rakni :S
  • grebber
    Nem kamu ez hanem ennek a neve PhysX ennyi.Meg átvan dolgozva UE3 ami nemkedvez atinak ezek szerint.
  • MURopi
    bár ez benchmark... namind1 :) akkor is érdekesnek találom, hogy a 4850 ott kullog a sorvégén :D és az 5870 meg a 4. helyen van... fura...
  • MURopi
    ha csak abból indulok ki, hogy fraps+játék full grafon (1440*900-ban) stabil 60 fps na akkor már kamu :D
  • Kontrakcio
    hát, manapság már nem éri piros kártyát venni, zöld vette át a vezetést a piacon, olcsó,minőségi és keveset fogyaszt. szal ha teheted vegyél zöldet
  • zolee145
    Állítólag az is jó program. Nem tudom, soha nem használtam.
  • gurubefree
    Gimp van a gepen .... De az csak nem olyan mint a Photoshop
  • gurubefree
    Nagy hibat kovettel el
  • zolee145
    CS4 a legújabb, nekem még a CS3 van. Adobe Photoshop CS3 a teljes neve.
    Van belőle próbaverzió, meg természetesen cselt is lehet alkalmazni.:)
    Amúgy a Gimp nevű progit is sokan használják, az ingyenes. Persze amikor tanulgattam PS6-on még nem tudtm róla, utána meg már amikor megszoktam a PS-t nem akartam váltani.
  • Puhos
    Én most cseréltem le a 9600GT-t egy HD4870-re, lehet hogy rosszul tettem?
  • gurubefree
    Milyen progit kell letolteni ?? Annyi hogy Photoshop ??? Vagy ebbol is van 1000 fajta ??
  • zolee145
    Telepítsd fel a Photoshop-ot. Nyissál meg egy akármilyen képet, és kezdd el módosítgatni. Eleinte rohadtul idegennek tűnik az egész, de simán meg lehet tanulni.
    Nekem kb 2-3 hónap volt, hogy amit akartam, amit elképzeltem azt meg tudtam vele csinálni. Nem mondom, hogy mindenhol a szakszerű megoldást választottam, de a végeredmény a lényeg, pláne, hogy nem ez a munkám csak a magam szórakoztatására szoktam csinálom.

Mondjuk a virtual tuning (fényképen lévő alap autóból csinálsz egy tuning autót úgy, hogy hihető legyen, hogy alapból egy tuning autó lett lefotózva) nagyon jó edzés.:)
  • gurubefree
    En mondtam hogy nem szabad HD5xxx kartyat venni !!!! En megmondtam
  • zolee145
    Ha esetleg van valakinek 9600 GT-je és megválna tőle szóljon, elcerélném vele a 4850-et. Természetesen az érték különbözetet fizetem.
  • Kontrakcio
    lehet átpártolok a zöldekhez
  • Blum
    Te meg gondolom elhitted....na erre:

• IMYke2.0.0.0
    És kiveszi be ezt a baromságot?
  • grebber

• gurubefree
    Te meg elsz ???? Szerbusz .