AMD Radeon Series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"
IE alatt meg már eleve ugy nyilik nálam hogy ott van baloldalt nyitva a kedvencek sáv és csak 1 kattintás a megfelelö mappán és a tartalmát bármikor egykikattintásra megnyilik a háttérbe ugy hogy a már megnyitott oldalnál nem zavar be.
Omlás: Persze lehet találni ojan oldalakat,de szerencsére én még nem futottam bele olyanba amit ne nyitott volna meg vagy nem tudtam volna megfelelöen használni. illetve 2 oldal van ami sehogysem akarja megjegyezni a jelszavamat és csak chrom alatt tudok bejelentkezni,de ez elenyészó hibaszázalék,hogy váltsak ,amig nem kezeli más ilyen modom a kedvenceket.
Mostani hír, miszerint fizet(ett) youtubra videózóknak, ha pozitivan beszélnek az Xbox one-ról ... ezekután egy kis böngészõfricska már semmiség volna.
Forza.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Forza.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
megszokás kérdése - én firefoxrol seperc alatt átálltam 😊
Forza.
Mi az amit az IE nem tud és a többi igen?Mert a chromot is használom néha,de sebességre nem látok különbséget az oldalakat is ugyan ugy megnyitja.Viszont amit eddig csak IE-ben találtam az a kedvenceket fixen tudom rögziteni a baloldali sávon és mindig nyitva marad az a mappa amit épp megnyitok.
Ez az egy dolog miatt vagyok még IE használó,mert hiába tudom importálni chromba,ha nem tudom rögziteni és a sorrendet sem tudom rendesen változtatni,hogy a mappába rendezett kedvencek elöl legyenek.
1000+ kedvenc linket meg nem tudok egyenként szortirozni.

Ezzel szerintetek minden rendben van?
Gigabyte 970A-UD3P rev 2. AMD FX-6300@4520MHz, Radeon R9 380 4Gb Windforce
IE helyett Chrome, címsorba: chrome://flags/ címet írva jön elõ a felület, ott a gpu szóra keresve lehet kísérletezni.
Firefox esetén about:config volt ha jól rémlik a beállító felület.
IE-t meg el kell felejteni mindettõl függetlenül is, mert egy tetü monopolcég tetü monopóliumát építgeted a használatával és talán nem kell emlékeztetnem rá, h az IE6 idején ez hova vezetett 😊
Forza.
Ha jól értem akkor még az is lehet,hogy más böngészõvel még mehet ,mert IE11 et használok.Softveresen dekodolná olyankor a videokat ?
A configot lent irtam.
bf3 amugy nem fog futni, ahogy az nfs sem lesz jó (kevés a vga).
a sleeping dogsra viszont volna remény....
Forza.
namost mivel 48xx ugye régi, driver nem nagyon jön, lehet arra PONT az a foscsi driver volt az utolsó........... hogy a gpu dekódolást adott böngészõben ki lehet-e kapcsolni, azt neked kell tudni 😊 chrome, firefoxban sztem igen. (about:config?)
Forza.
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10
Nekem Gigabyte superb 460w-al (ex 400w-os fsp táp) megy egy msi gaming 270x egy négymagosított, feszelt phenom 2-vel, 2 hdd, odd. Eddig semmi instabilitásra utaló jelet nem produkált, de nyilván ma egy 500w-os nincs annyival drágább kategórián belül, hogy érdemes legyen azon fukarkodni.
\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"
Gigabyte 970A-UD3P rev 2. AMD FX-6300@4520MHz, Radeon R9 380 4Gb Windforce
Minden a legujabb drivel van és a win7 64bit is alig 2 hónapos.
A gép mellette egy X4 965BE és 8gb DR3as 1600as ram
Már kitárgyaltuk itt is párszor,és tudod mi a véleményem errõl az egészrõl.
Nem "szar" az AMD,de szerintem az NV kártyái és most én csakis a csúcs kategóriáról beszélek (bajban is voltam most ,hogy mit vegyek ,Soltot baxogattam telefonon,hogy mondjon már valamit ,de õ sem tudott,mert hót hülyék vagyunk az alsó szegmenshez) jobbak ,probléma mentesebbek .És mondhat amit akar bárki ,ez abból is látszik,hogy pl a PH-n az elgurult gyógyszerû fanatikus pc megszállott krapekok is akik aztán úgy cserélgetik a hardvert mint mi az alsógatyát ,na szóval õk is ezt mondják. Pedig õk is megveszik a legújabb radeonokat ,küzdenek velük egy darabig ,de még a nagyon elborultak is beismerik a végén .
Ez van😊
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Azttól végül mennyiért váltál meg?
Solt mondhat bármit ,eddig ha GTX et hirdettem nem volt fél óra és lett gazdája.Okát nem tudom,nem is találgatok . De ez tény.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
www.smart-bus.hu
Ellenben a radeont is jó áron adtam ,de ,hogy el is vigyék jó sokat kellett engednem.
Forza.
Egyébként, ha most lenne nem referencia hûtõs R9 290X-d, kb a feladás pillanatában el is vinnék! 😊
www.smart-bus.hu
Csak vicces volt na. Amúgy még nem is csendes 😊 pedig van rajta egy akkora lapátkerék ,hogy ihaj😊Na mind egy meghajtani úgyse fogom ,oszt jó ez így.
Btw lett itt már kitárgyalva, a nvidiákat miért állítják alacsonyabb optimális hõfokra. (nvidia szoftveresen ellenõrzi a gpu hõfokot, hiba esetén lassabban reagáll, amd pedig hw-be építette az ellenörzést, és sokkal gyorsabban tud reagálni túlhevülés esetén)
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Csak! Mert ! Azért! Van még kérdés?
Amúgy kösz a választ ,kb ennyivel meg is elõzhetted volna ezt az értelmetlen diskurzust 2 õnk között😊
Btw,ha leszarod az egeszet akkor ez miert erdekel?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ki beszél itt rólam? A kártya fog e profitálni belõle ez volt a kérdés ,nem hogy nekem jó lesz e. Én pont lexarom a játékokat koma😊 Mantléstól dzsíforszostúl😊
Forever AMD!😊 Hol van itt a zöld hályog?
Tetrisre talán csak jó vagy nem?
Brace yo'self,bitches <#hehe>#hehe>